hipo
|
Lidac, zao mi je tog mesarenja. Bas me zanima jel to ista zenska koja ami je bipa na prijemu kad sam isla rodit. Imala sam isto odmah krvi i sve do carskog. Dobro to je bilo dva dana i tamo sam lezala cekajuci, al svejedno nije bas ugodno za vidit. Mlada, zgodna, plava s dugom ravnom kosom. Ko da je iz Gray's anatomy ispala. Eto vidis,nece me pa nece. Pa moram oko 1.5. Zvat svog ginica i narucit se za lregled, briseve ic onda po uputnice za humanu, e sad hoce li on odmah dat uputnice za hormone il ce cekat da vidi sto ce sve oni gore trazit budemo vidili. Odnjet cu sve papire od zadnjeg puta, pa nek vidi sto moze on dat, a nesto kozda moze dat upitnicu samo po uputi specijaliste. Znam kakp sve ide pa to pomaze, aliz podrska nula, sav je u poslu i svojim.obavwzama, nimalo fleksibilan, pa ako se mala razboli i moram bit s njom doma, ne znam.kako to sve izvest. Kopala sam po internetu pa sam nasla da Vinogradska sad radi sve hormone bez narucivanja i cekanja. Jedino njega mkram sprasit na spermiogram, nek si to odradi dok smo nas dvije na moru. Tako da cu vjerojatno pretrage radit u sestom mjesecu, inseminacija bi najranije bila u 7. Mozda bolje da prebavim za deveti da imam dva mjeseca Ketonala za redom, citala sma da su onda vece samse, ai hipica je iz takve kombinacije. Nego s.jutros skizila da nisam isla vadit hormone stitnjace, zavrijala sam da moram u svibnju. Tako da jurim sad u Breyer, da imam hirmone za ponedjeljak za endokrinologicu. I moram na glupi pregled radi coravosti za produzenje vozacke. Sve sw stigne, samo da je mala u vrticu. Ovaj moj, govno jedno, nema kad ni slusat da kazem sto moram. Glavno da asam.ja njemu terapeut. Da ga ne saslusam, onda sam sebicna i svakakva.