|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
21.10.2015 8:37:24   
danery
user posted image lidac,tvoja gospoja jadna.....kao da recept za kupus-kifle čitam user posted image

bome si se ti provela sva 4x....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1201
21.10.2015 8:48:28   
lidac0605
a ne mogu reć,nemam teške porode,sve je to brzinski gotovo,osim tog prvog...al prošle godine sam crkla od smijeha kad je na sistematskom u Suncu ginićka zavirila preko onog spekuluma dole u moja prostranstva pa prokomentirala-"za nekog ko je 4x rodio ovo još i pristojno izgleda"user posted image user posted image ...da mi je znat kaj je vidla user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1202
21.10.2015 8:53:31   
Kazimira
jutrooouser posted image

Joooj Lidac kak' si me nasmijala user posted image user posted image user posted image

Ja se mogu hvaliti da moji mali divovi od 4320 i 4000 nisu mami dali ni jednog šava......nititi sam pukla niti me rezali user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 1203
21.10.2015 9:00:57   
lidac0605
Woow,Kazić,svaka čast!!Da je koji moj imal 4 kg bi pukla do vrata valjda user posted image user posted image ...ovaj kod kojeg mi je međica pukla je bio najteži od njih a imal je 3600...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1204
21.10.2015 9:10:03   
danery

IZVORNA PORUKA: lidac0605

a ne mogu reć,nemam teške porode,sve je to brzinski gotovo,osim tog prvog...al prošle godine sam crkla od smijeha kad je na sistematskom u Suncu ginićka zavirila preko onog spekuluma dole u moja prostranstva pa prokomentirala-"za nekog ko je 4x rodio ovo još i pristojno izgleda"user posted image user posted image ...da mi je znat kaj je vidla user posted image

user posted image user posted image
hebate,koji kompliment user posted image user posted image menise doktori skoro onesvijestili kad sam došla onak rascopana natrag,reklida ako to ikako zaraste,da sam na lotu dobila....neš ti,mene i jedan porod razvali user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1205
21.10.2015 9:12:38   
Kazimira
A to je tak....od žene do žene.....ja sam velika žena, Blaić mi je rekao na pregledu u TA da mogu njega roditi, a kad je došao u vizitu da mali može krenuti u školu user posted image user posted image user posted image

Ma mislim i sitnije ženice su rađale velike bebače bez rezanja tonikad ne znaš....

Kaj se tiće mm-a na porodu, moj je bio i biti će i 3. put.....pomogao mi je puuuuuuuuuunooooo jer smo s obadvoje bili u noćnoj smjeni pa kaj je god trebalo on je napravio ili zvao nekoga....milina.....ali nema onog drćanja za rukicu i cici mici jer mi to crpi snagu, samo njegova prisutnost mi je sve.....i uspio gospon snimiti 2. porod....nisam znala dok nisam došla doma....svaki put plačem kad gledam, od sreće naravnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1206
21.10.2015 9:18:22   
lidac0605
Mm je bio sa mnom samo zadnji put i mislim da mu se nije dopalo baš user posted image ...prvo je reko-fala Bogu da nisam žensko,a drugi komentar je bil-i ti si si to poželila 4x,ti si luda user posted image ...al svejedno je na porodu zaplakal kad je videl sineka da je izašel user posted image
Sad je reko ipak da bi išel,a sad...bumo vidli kak bu to sve do kraja...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1207
21.10.2015 9:34:52   
Danira
e curke moje,moj muz nije bio na ova 2 poroda toga jos nije ni bilo tak na velika vrat ko sad.a sad ce kao ic,al mi se cini da mu se bas neide,a zdrastveni djelatnik je pa ne gadi mu se krv i to sve skupa,al kao zao mu je gledat kak se patim.
a ja mu uvjek prigovorim za jednu poznanicu koju je on porodio u kolima hitne.tak da ce ic milom ili silomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1208
21.10.2015 9:53:53   
danery
moj je isto šizio jao krv,ovo ono,na kraju ga poplašio kolega koji je skoro ženu porodio sam....da viš kako je majstorski zabadao nos maltene u ranu i prstom pokazivao hdje da se pritegne konac user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1209
21.10.2015 10:42:54   
Jezic123
jutro curke,

ja cekam popodne da idem kod gina i da pokupim preostale nalaze.

uglavnom sto se mene tice i mog poroda em je trajao od ujutro od 9 do navecer do 10, em sam popucala i bila rezana, ali me nije toliko rana bolila koliko su me patili hemeroidi. uglavnom jos u tome me je sivala stazistica i kada sam isla na pregled kod mojeg gin. rekao mi je da su mi spojili vrat maternice tj. da su napravili mali mostic sto je on sredio tj. prerezao i dotjerao, a uz to mi je rekao i da mi je sam vrat uzduzno popucao cijeli. no to nije nista strasno jer to se dogada zenama. uglavnom mali je bio 3900 g tako da nemam pojam sto ce biti sada. od malog sam se oporavljala punih 6 tjedana koliko i traje babinje, najveci problem mi je bio to sto nisam mogla sjediti. no sve se to preztivi.
sada kada citam vase dozivljaje ja sam jos i dobro prosla.

moj mm nezeli biti na porodu, jer kao sto ce on tamo on bi mene samo zafrkavao. a ja ga nezelim siliti ako nezeli ici.

i ja sam se vec lagano pripremila, jer robicu imam od malog i nesto dobila od sestricne, a torba mi je spremna jos od zadnjeg puta kada sam lezala u bolnici za nedaj boze. sada sam samo promjenila neke stvari kao sto su ulosci i pidame.
i spakirala sam kosaru za bebu, jer sam 100% sigurna da mi mm nebi donio ono sto bi mu rekla, ma da mu i nacrtam nebi znao o cemu se radi

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1210
21.10.2015 12:27:31   
SpužvaBobica
Ufff opasno se naježih čitajući vaša iskustva sa poroda. Znam da je sve individualno i sve se to zaboravi, ali me ipak kao prvorotkinju prolazi jeza dok čitam vaša iskustva. Nadam se da ce sve proci ok jednom kad krene.

Ja sam isto upravo malo isla razvrstati robicu,ali necu jos prati to cu za nekih mjesec dana pocet pripremati.

Ajde iskusne mamice napišite što je bitno imati u torbi za rodilište. Imaju razni popisi po netu ali možda ima jos neka sitnica koja dobro dode a nije napisana. I p.s. Jel moraju biti one jednokratne gacice za rodiliste? I gdje ih kupujete?

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1211
21.10.2015 12:33:22   
anaxx
Jednokratne gaćice - DM.
Inaće super dođu jer opako krvariš i probije to sve do gaćica (a i dalje ...),  kamo s njima ako nisu jednokratne, kako ih oprati, sušiti, ili takve doma slati... :(

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1212
21.10.2015 12:38:18   
lidac0605
Te jednokratne gaće su ti super,ja sam ih svaki put kupila,jako su praktične pogotovo za prva 2,3 dana kad jako curi pa fino sve skupa baciš sa ulošcima...ja ih upravo prije par dana kupila na e-bayu-5 komada 2,8 dolara,to je cca 15ak kuna user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.10.2015 12:39:10 >

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1213
21.10.2015 12:38:25   
perlica55
Dan curke, evo podnevna user posted image
Joj priča o porodu user posted image
Vidim da nekim curkama nije bilo lako, klanjam vam se..
Ja budem išla na CR, tak smo odlučili MM i ja... Imam fobiju od poroda,
neopisivi strah da će se neki klinac iskomplicirati... Tak da odmah nakon
user posted image  je pala odluka da idem na carski...
MM-a uopće ne mogu zamisliti u rađaoni, pa on kad me
prije par godina vozio na hitnu (povračanje i proljev danima sam imala)
doveo me do ulaznih vrata hitnog prijema i pobjegao van kruga bolnice,
tak da od mog nikakve koristi u rađaoni. Čovjek kad na TV-u vidi krv il iglu,
slabo mu dođe...
Jezic, čekamo popodne za info user posted image
Pusa svima user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1214
21.10.2015 13:00:03   
Danira
na netu ima ok popisa samo vidim da nigdje ne spominju izdajalicu,bez nje ja neidem jer 3 dana nakon prvog poroda mi je doslo mlijeko i sve mi se upalilo,pa mi je neka starija sestra razbijala kvrge masazom ,to je bilo bolnop iskustvo
zato bez izdajalice nikamouser posted image .u dmu su ti petore jednokratne gacice u paketu oko 17 kn.isplati ih se uzet.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1215
21.10.2015 13:05:57   
Kazimira
user posted image  ja ponijela i na drugi porod te gačice iz dm-a i nisam ih mogla obući user posted image , a ista kilaža ko s prvim user posted image  i imala svoje bokse, udobne.....sestra mi ej rekla sa si stavim veliki noćni always pa onda one vatene i nije mi niš procurilo....

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1216
22.10.2015 7:16:06   
perlica55
Jutro, evo zorna user posted image user posted image
Imam nekakve sastanke, pa ne znam dal ću stići pisati..
Dal vam se vratilo noćno piškenje user posted image  Ustajala sam
3 puta user posted image  tak da jedva gledam na oči jutros user posted image
Baby, sretno danas na pregledu user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1217
22.10.2015 7:45:22   
Danira
user posted image spavalice jutro!perlice meni se nocno piskenje vratilo prije dva tjedna,obavezno me probudi dva puta,to budenje nas priprema za nase bebiceuser posted image .ipak su nasi podstanari sve tezi i veci pa nam sve pritiscu,pogotovo mjehur.baby sretno.cure user posted image pusa busama

Neposredna veza do poruke: 1218
22.10.2015 9:15:08   
gorina
Jutro cure!

Joj, zar su već počele priče o porodima. user posted image
Strah me, naravno, jer ne znam što me čeka, ali opet rodile su tolike žene pa ću i ja nekako, ne može bebač ostati unutra. user posted image

Ne znam kako to odjednom, ali ovaj tjedan mi je iskočio stomak, jedno jutro nisam više mogla obući hlače i to je to. user posted image I sad mi je glavni životni problem svako jutro što obući na posao.

Još samo da me počne lupkati po stomaku pa da budem mirna. Vjerojatno ne mogu osjetiti zbog ovih mojih amortizera koji su se s godinama stvorili. Ali ovih dana me povremeno nešto škaklja, vjerojatno se prevrće unutra.

E da, zaboravila napisati, pregled je opet 13.11., ali promijenjen mi je termin na 7.3.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1219
22.10.2015 10:40:13   
lidac0605
Bokić user posted image

Baby,sretno na pregledu danas,javi detalje user posted image nećemo više o pikanterijama s poroda,da ne stvaramo frku našim prvorotkama user posted image ...budete sve preživjele,samo slušajte kaj vam vele user posted image

Evo nas dvoje ugazili danas u 7.mjesec user posted image nadam se da ćemo bit još 2 u 1 nekih 8,9 tjedana pa dalje kak Bog da...jučer sam si kupila prek neta izdajalicu,Tommee tippee,navodno je dobra a puno jeftinija od Aventa...sad ću dobit medalju za kupovinu prek interneta kolko kupujem user posted image

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 1220
22.10.2015 10:48:02   
Danira
Lidac sva si mi simpa,a kaj bus sad kad moras mirovat,a nama zenama je u krvi da moramo sopingirati,zato user posted image za e-kupovinu i onog ko ju je izmislil.kak brzo lete mjeseci jos malo i evo nasihuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 1221
22.10.2015 12:38:21   
Kazimira
hellooouser posted image

Evo ja laganini spremam kuću....sakupila hrpu stvari za vrtić pa idem po klince, a prije toga u nabavku za šeficin ročkas u subotu......bu veselo ovih dana kod nas user posted image user posted image user posted image user posted image

Idem još suđe oprati....dida nam je skuhao grah i ima još čufti od jučer...ma milina user posted image

Lidac bravo za 7 mj....brzo bu prošlo vrijeme user posted image

Svim bušicama kisač user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1222
22.10.2015 13:13:26   
Jezic123
hej curke

idemo ponovno izbacilo me maloprije. uglavnom ja bila jucer kod gin. i dao mi je zeljezo i rekao da idem iduci tjedan na pregled u bolnicu . da pazim na tlak da mi nebude visok, da jedem puno voca sa c vitaminom i to je to. tako da 28.10 idem na pregled, a i termin mi je promjenjen to sam vam zaboravila reci i sada je 4.12.

uglavnom ja sam imala te jednokratne gacice i nisam ih bas koristila previse, ali su dobro dosle prvi dan jer nisam puno krvarila. a imala sam iz dm-a uloske neke ogromne koji su mi super dosli kao pelene i nista mi nije procurilo.

i mi danas imamo grah, koji moja mama upravo zavrsava, da dobila sam pomoce tako da lidac je vise nemoram kuhati nego moja majka to radi, a ja samo odmaram.user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1223
22.10.2015 13:26:01   
lidac0605
user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image LISTOPAD user posted image

lidac0605 - ponedjeljak,26.10.

Vilić zuba - utorak,27.10.

Jezic123 - srijeda,28.10.

Danira - srijeda,28.10.

user posted image STUDENI user posted image

Jezic123 - utorak,03.11.

Kazimira - četvrtak,12.11.

< Poruku je uredio lidac0605 -- 22.10.2015 13:27:09 >

Neposredna veza do poruke: 1224
22.10.2015 15:34:06   
SpužvaBobica
Bok curke, ajme kako vrijeme leti, vec bebe osjetimo, i buse su sve vece hehe.
Ja sam danas probala foru sa pustanjem Mozarta bebi preko slusalica, citala sam nesto o tome i mislila da je totalna glupost ali moja curka se toliko pomicala i bas je reagirala na glazbu, tako da bas fora iskustvo.

Ja ovih dana samo prikupljam robicu od frendica i rodbine pa si to sortiram po velicinama jer ima svega, pa da je sve spremno za pocetak.

Puse vama i bušama

Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cipelice
pincirotvajler

najbolje prve cipelice

bambi (22%)

frodo (17%)

ciciban (24%)

neki dr (38%)

Broj svih glasova: 130

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!