|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
13.10.2015 12:18:59   
Jezic123
perilice bas mi je zao sto moras biti na djeti bez mesa. user posted image
mi svi stalno neko meso spominjemo i pravimo., ali i to ce protci pa ces tefino mocitev papati. drzim ti palceve da to dode sto prije

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1126
13.10.2015 16:43:25   
gorina
Evo i mog kratkog izvjestaja, s bebom je sve u redu, raste po planu. Nadala sam se da cu saznati spol pa da joj se mogu nekako obracati, ali nije uspjela vidjeti jer je beba skupila noge i bila u skroz nezgodnom polozaju. Tako da sam do daljnjega u neizvjesnosti. Tko zna, mozda i ja saznam tek na porodu user posted image

Bebu jos ne osjetim, bas odlucila ne komunicirati sa mnom pa me to rastuzuje.

Lidac, samo ti odmaraj kuci, imas dobrog muza koji ce se za sve pobrinuti.

Perlice, nije ti lako bez mesa, sigurno dosadi stalno povrce, ali izdrzi radi malene, poslije ces sve nadoknaditi.

Ostale cure, vidim da ste dobro, samo i dalje lijepo napredujte, i vi i vase mrvice user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1127
14.10.2015 9:36:38   
Vilić zuba
jutro curke, evo da se i ja javim.

nema me na rr, nema me ni u ostalim aspektima neke normalne rutine zadnja dva tjedna. putovali smo, bili nam gosti... Umorna sam i nikakva.

Lidac hrabra zeno, zao mi je sta ti se izdsavalo al mi je drago da si doma i da si sa svojima user posted image Drzi se!

Perlice i ti si mi hrabrica, svaka cast na bezmesnom zivotu... Guraj to koliko bude trebalo, a onda napadni samo najfinije komade! user posted image

Cure, ne znam kako vi...ali mene su zadnjih par dana poceli lovit neki strahovi. Nisam inace takva, ma nisam ni blizu takva! Ne znam sta se desava, strah me iscjetka, strah me da se desava nesto nad cim ja nemam kontrolu ili ne znam, strah me tolikog razmaka izmedu pregleda, strah me ako se mali dugo ne javi, strah me sta me do sad uopce nije bilo strah....
Najradije bi sama sebe plesnila! To nisam ja! user posted image Nadam se da ce taj osjecaj otici kako se i pojavio....

Evo slusam "ne daj se Ines" i cmoljim... hor-mo-niiii....

1. AIH lipanj 2015 user posted image

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 1128
14.10.2015 9:43:36   
Jezic123
jutro curke

evo ja sredujem kucu pomalo i pripremamza kolac koji jucer nisam stigla.

gorina user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image samo da je sve ok, a spol ces saznati. kod mojih poznanika najcesce su cure drzale noge skupljene kada bi ih se pregledavalo, ali to nema pravila kao i za sve ostalo.

vilic takvi strahovi su ok i ja ih imam pogotovo kada procitam da je nekome nesto ili vidim odmah me panika uhvati, ali ja to sve pripisujem hormonima jer ni ja inace nisam takva. ili ako mi se beba nejavi pola dana ili ujednom djelu dana kada mi se inace javljala isto me uhvati panika, ali se onda sjetim da mi se javila prije ili tako nesto. user posted image

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 1129
14.10.2015 9:44:58   
Jezic123
uglavnom samo hrabro sve ce to proci.

sto danas imate u planu kuhati, ja necu nista imam musaku od jucer koja mi je ok ispala s time da sam ju prvi put pravila nije losa

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1130
14.10.2015 10:20:47   
lidac0605
Bok,cure user posted image

Gorina,bitno da je sve ok s bebicom...bumo već saznali spol user posted image

Vilić,strahovi u trudnoći su normalni i mislim da ih ima svaka trudnica...evo imam ih i ja kaj sam već 5.put trudna...i opet imam strahove ko da je prvi put...

Jezic ti stalno u poslu user posted image ...sad ti zavidim,pogotovo jer me već počelo sve bolit od ležanja user posted image

Ostale,di ste djevojke?

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1131
14.10.2015 10:56:52   
SpužvaBobica
Jutro, ili prikladnije mozda dobar dan :)

Lidach lijepo da je muz preuzeo brigu, vjerujem da ti je vec sad dosta lezanja ali bar si doma pa laganini.

Perlice svaka cast za prilagodbu, ali nadam se da te onda bar te bjelancevine vise nece muciti i da je to s time rijeseno.

Gorina bude se beba skoro javila, tako sam i ja stalno osluskivala. Vidjela si na pregledu da je sve ok a sad je sigurno pitanje dana.

Ja cu danas radit knedle sa sljivama, inace to mami uvijej prepustam ali sada se moram i sama ohrabriti hahaha. Valjda ce biti jestivo.

I da, sto se tice strahovima, potpisujem sve sta ste rekle. Ja nekako samo cekam da mi kaze da nesto ipak nije okej, da se nesto zakompliciralo. Pa mi nije jasno zasto se jedan dan javi jace, nekad slabije pa me i to uplasi. Pa onda sta ako poberem neke gljivice ili infekciju jer iscjetka staaaaalno ima (odkud to vise?!) i tako u krug. Hormoni valjda i neizvjesnost ali eto lakse je odmah kad vidim da nam je svima tako.

Puse slatkim bušama!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1132
14.10.2015 11:50:36   
Danira
hej curke,ja sutra idem vadit ogtt,pa danas neemaa slatkisa i voca,evo i ja imam strah kakav ce mi biti nalaz od toga,nadam se ok nalazu.curke zadnjih 2 tjedna mi se povecao trbuh sad se stvarno vidi da sam trudna.lidac ti si ko i ja uvjek si nadem nekog posla pa od lezanja sve boli.gorina bitno da je s bebom sve ok.danas kuham kelj pa perlice mogla bi kod mene na rucak.user posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1133
14.10.2015 11:55:05   
baby20
Hey curke, evo da se kratko javim, kod mene sve ok, malo sam leteća, u ponedjeljak mi je lelica napunila 1.godinu user posted image već user posted image , bas sam tuzna kako je vrijeme brzo prošlo!
Sad pripremam kuću laganini za goste koji bi trebali doc za vikend!
Gorina, meni se Lara skrivala do 7.mj.t, a za Lelicu mi nije bilo ni bitno kaj je samo da bude sve ok.

Evo kod mene za rucak krpice sa zeljem, za nas zensku ekipu, a mm ce dobit jos meseko uz to user posted image
Mazite buše user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1134
14.10.2015 12:01:53   
perlica55
Dan curke user posted image
Hvala svima na podršci za bezmeseko dijetu user posted image
Guram nekako user posted image
Gorina, važno da je user posted image  dobro, za spol nije bitno.
Lidac, samo se izležavaj i ne mrdaj!!!user posted image
Vilic i kod mene su strahovi stalno tu, al to je tak u user posted image
Curica mi se javlja točno u određeno vrijeme i tako svaki dan
od kad ju čujem user posted image  a čitala sam na netu da se u početku javljaju povremeno user posted image
Danira i mene strah šećerka, al danas uzimaj puno vode, da spere iz tijela ..
višak šećera ak ga ima... Sretno user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1135
14.10.2015 12:02:50   
baby20
Danira, mislim da ti slatko nema veze sa ogtt, mislim ima ali, ja kad sam u prosloj t, to isla vaditi, vecer prije sam normalno jela nutellu, u jutro vade krv, prvo nataste, onda ti daju da popijes glukozu, pa ti vade krv nakon sat i nakon dva sata! Nalaz mi je bio uredan.
(moje osobno misljenje je za vadjenje bilo kakvih nalaza, da se treba drzat normalnih navika i prehrane prije radjenja nalaza! Ali to je samo moje mišljenje user posted image )

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1136
14.10.2015 12:50:33   
Danira
perlice vec sam popila sigurno 2litre do sad,jer mi glava puca od kad sam se probudila.baby ja isto mislim da nema veze kaj jedes,kad daju onu slatku tekucinu za popit onda se vidi kolko ti organizam razgraduje secer,valjda.

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1137
14.10.2015 17:29:47   
lidac0605
ubi me moja trtica danas user posted image upravo sam popila Lupocet i Apaurin jer više ne mogu zdurat...uffff...već sam zaboravila kak je teško ležat user posted image
al evo,gledam svoj ticker od trudnoće,krenuli smo odbrojavat dvoznamenkaste brojkice,pa mi se odma čini bliže user posted image

Idem malo te listice sredit...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 14.10.2015 17:36:33 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1138
14.10.2015 17:31:51   
lidac0605
user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image LISTOPAD user posted image

Jezic123 - petak,16.10.

SpužvaBobica - petak,16.10.

Kazimira - utorak,20.10.

baby20 - četvrtak,22.10.

lidac0605 - ponedjeljak,26.10.

Vilić zuba - utorak,27.10.

Danira - srijeda,28.10.

Neposredna veza do poruke: 1139
14.10.2015 17:33:18   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image dzany - 13.12.2015 user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image MayaZg - 29.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1140
15.10.2015 8:28:37   
Kazimira
jutro user posted image ..pijeteuser posted image ???

Znate kaj, dođe mi da odj.....(s oproštenjem) ovu raju jer me stalno izbacuje, neda pisati poruke, baš je iritantno....da nema vas ne bi više ni dolazilauser posted image

Nego Danira, nadam se da bu ti nalaz super, nemoj se sekirati unaprijed. Ja se ne brinem ako su mi vrijednosti u granicama http://www.hdgo.hr/Pages/Print.aspx?sifraStranica=171&kultura=hr  mogu pričati kaj hoće.....svaki doktor vodi sbvoju politiku user posted image
U obadvije trudnoće sam imala vrijednosti u granicama ali su mi u prvoj, koje su bile manje na samom porodu rekli da sam imala gestacijski šečer, a u drugoj sa večim vrijednostima nitko niš' user posted image .

Strahovi....od kad sam trudna svako pišanje gledam u gaččke da se nekaj ne događa, a tek paranoja zakaj se beba ne javlja a ja trečerotka user posted image user posted image user posted image ...to je tako user posted image

Neki dan sam prvi put vidjela da mi se miće trbuh, još uvijek nisko ispod pupka user posted image

Lidac nek mm malo masira user posted image

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 1141
15.10.2015 10:12:05   
Jezic123
jutro user posted image

evo ja danas odlucila lezati, ipak sam jucer malo pretjerala. jer dok me neboli nista radim kao luda, a cim me zaboli odmah se zabrinem.
uglavnom mene ovaj tjedan pati sto svoju curku osjetim slabije nego inace, ali se sjetim da sam ovaj tjedan vise u pokretu nego inace, pa se onda smirim. osim toga osjetim ju dosta nisko za razliku od prije pa me i to pomalo brine i nikako da dode taj petak da idem na pregled pa da se mogu smiriti barem malo.

uglavnom ja danas nista nekuham osim kompota od jabuka, jer sam jucer napravila zapeceno tijesto sa sirom i to ga nam je ostalo.
lidac znam kako je to kada samo lezis, ja sam malo na pocetku lezala i rekla sam svaka cast zenama koje moraju lezati cijelu trudnocu ili veci dio trudnoce. upravo im se divim.

perilice ja bi te pozvala na moj rucak od jucer, ali neznam da li smijes sireke jesti ili ti je samo meso zabranjeno?

danira sto se secera tice meni je sestra rekla samo da navecer kasno nejedem nesto jako slatko, ali ja inace u trudnoci nejedem slatkise nego uglavnom klopam voce to mi vise nekako pase.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1142
15.10.2015 11:09:35   
perlica55
Dan curke...
Kazimira i mene tak RR izbaci iz takta, da bi
razbila laptop o zid user posted image  Mrzim kad izgubim post..
Zato uvijek tipkam "ukratko" user posted image
Jezic, u principu je bez proteinska dijeta vrlo lagana za zapamtiti:
meso, jaja, mlijeko, sirevi, grahorice, sol, suhomesnate proizvode ne smijem user posted image
Hvala ti na pozivu user posted image
Lidac, žao mi kaj te boli, nadam se da je nakon tablete malo bolje,
drži se hrabro...
Pusa svima user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 15.10.2015 11:11:09 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1143
15.10.2015 13:56:17   
Danira
dan trudnice,kazimira hvala ti na podrsci.sutra su mi nalazi pa vam javim kakvi su.za one koje ce ic to vadit toplo preporucam da si napravite sendvic il tak nesto,jer sam ja poslije tih 3 sata nataste i bez vode skoro se skljokala do prve pekare.skuhala sam rucak i sad idem malo odmarati,jer sutra idem vadit kks,urin i senzibilizaciju.jucer sam pekla klincima kosare pletene od tjesta i kiflice unutra za danas dane kruha.i mali ce svirat a mala recitirati na priredbi.user posted image .jezic i ja dok se preforsiram mali mi skroz nisko koda nema mjestauser posted image stvarno bi trebale usporiti.lidac to te trtica od lezanja razbolila,al sve se isplati za malog bebaca pretrpit bitno da si doma.kako je mala perlica jel se sta javlja.curke lijepi pozdrav i pusa busicama.user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1144
15.10.2015 14:43:53   
lidac0605
Ola,curke user posted image

Evo mene...zvala Vinogradsku za nalaz od urinokulture-imam ešerihiju 10 na 4 user posted image ide sad mm po nalaz i odmah s njim kod mog ginića,sva sreća da je popodne,da mi da terapiju,jer su mi rekli telefonom da čim prije da dobijem terapiju...
Mislim,to nije neka velika koncentracija al se u trudnoći sve kaj je iznad 10 na 3 mora liječit...
Katastrofa,nikad u životu nisam imala niš u urinu,otkud sad to...za popi_dit user posted image ...naručila sam odma i kapsule brusnice...valjda bu ok...kolko mi je do sad bilo sve super,sad odjednom 100 stvari...ahhhhhh

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1145
15.10.2015 15:32:59   
hipo
Lidac, zao mi je zbog glupe šehe, drzim fige da se brzo otarasis te napasti. Ja sam imala,isto toliku koncentraciju, bezobraznica je otisla nakon dvije ture Ninura i vreća i vreća brusnica, caja i prokuhanih sjemenki lubenice. Frendica ih sušila jer uvijek ima neku urinarnu bestiju.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1146
15.10.2015 15:56:20   
Danira
Lidac ja sam ju imala prije dvije godine,prvi i nadam se zadnji put,popila antibiotik i pislije sve ok.pila sam i puunoo tekucine i caja od brusnice i koprive.drzi se sve bu ok.user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1147
15.10.2015 23:50:50   
baby20
Hellou. Lidac nadam se da budes se brzo rijesila te bestije user posted image
Danira navijam za ok. nalaz user posted image
Ostale curke kako ste?
Imam pitanjce, da li postoji nacin da se poveca proizvodnja plodne vode?? Ne znam da li me shvacate, ali ne bi htjela da mi se ponovi manjak kao u prosloj tt.! Znam da se p.voda obnavlja, ali da li se moze potaknut vece stvaranje? Uffff....
Evo moj grad na 4rijeke pliva pod vodom user posted image , grozno za vidjeti! user posted image
Laku noc vam zelim i ugodne snove!

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1148
16.10.2015 8:17:38   
perlica55
Jutro cure, evo user posted image user posted image user posted image
Danira, držim fige za uredne nalaze user posted image
Lidac, žao mi je zbog EC... Nisam ju nikad imala, pa ti nemam
nikakav savjet. Al kao što sama veliš, koncentracija nije jako velika i zbilja
se nadam da će antibiotik odmah djelovati user posted image
Baby, nadam se da si na sigurnom, daleko od poplave, al jako je tužno
vidjeti na TVu stanje, mogu samo zamisliti kak je uživo user posted image  Čuvajte se user posted image
Jezic, uživaj na pregledu i javi nam kak je prošlo user posted image
Tipkam kasnije, mazite buše

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1149
16.10.2015 8:27:09   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Evo kavice,makar ju ja nisam popila već 4 dana user posted image ...ujutro smo ja i L sami,ja sam gore,vele nije pametno po štengama hodat kad moraš mirovat,pa se i ne usudim otić dole si skuhat...a dok mm dođe već je maltene 5 popodne,a to mi je već kasno...
ma dobro,popit ću ju u nedelju kad bu on doma user posted image
Obavio on sve meni jučer,digo nalaz,otišo giniću,dobila Ceporex pit 2x1 gram,10 dana,pa tjedan dana nakon toga ponovit urin,al to ću ja poslat urin u Zaraznu po frendici,tak da ne moram nikam ni ić user posted image ..

Baby,mislim da ti ne možeš puno utjecat na količinu plodne vode,ona se sama obnavlja,mislim da sam negdje pročitala da se svaka 3-4 sata kompletno obnovi...

Kazić,jesu klinci sad ok?Idu u vrtić?

Perlić,kak ti meni baviš na svojoj dijeti?Jel još i doma kontroliraš urin s onim trakicama?

jezic,sretno na pregledu danas,javi novosti user posted image

Hipouser posted image ,znam da si se i ti mučila sa ešerihijom...joooj,samo da ode...

Kaj danas fino kuhate?Mm još jučer napravio pire od buče i mesnu štrucu za ručak,njam-njam user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 16.10.2015 8:28:21 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!