Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 17.1.2014 11:23:22
|
|
|
|
Ela28
|
Ima toga još :) https://www.askgfk.hr/index.php?id=7&L=hr Tu sam registrirana od 05/2013 i do sada sam dobila 250 kn u bonovima zaista nije loše Za ovu tvoju drugu nisam čula budem bacila pogled hvala
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 23.1.2014 21:08:18
|
|
|
|
dancy13
|
Ovo me zanima, bas cu pogledati, hvala na linkovima.
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 24.1.2014 17:52:32
|
|
|
|
Mirda3
|
Je ima puno njih ali kako vidim po bonovima samo mi Askgfk uredno šalje ankete i za par mjeseci sam dobio 2 bona po 100 kn :) ovi ostali slabo i prijavili smo se za panel kućanstva pa to popunjavamo
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 24.1.2014 21:49:04
|
|
|
|
dancy13
|
Registrirala sam se na Askgfk
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 10:23:49
|
|
|
|
monstrum
|
Ja sam registrirana na askgfk i dosad sam dobila bon koji sam naravno iskoristila u Mulleru ..taj mi je nakako najdraži. Registrirana sam i na mindtake-u ( evo link http://www.mindtake.com/ ) već preko godinu i pol, ali nemam ni pola bodova potrebnih za bon..nekako mi na oba portala ankete rijetko dolaze-zna se desiti da po tri mjeseca ne dobijem anketu. Kad je dobijem sretna ko malo dijete, kao skupiti ću nešto bodova, a kad ono- izbaci me na kon 3 pitanja.. takve sam ja sreće Marketagent me isto nevoli- u dvije godine dobila sam 2 ankete
< Poruku je uredio monstrum -- 28.11.2014 10:27:39 >
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 17:27:44
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum Ja sam registrirana na askgfk i dosad sam dobila bon koji sam naravno iskoristila u Mulleru ..taj mi je nakako najdraži. Registrirana sam i na mindtake-u ( evo link http://www.mindtake.com/ ) već preko godinu i pol, ali nemam ni pola bodova potrebnih za bon..nekako mi na oba portala ankete rijetko dolaze-zna se desiti da po tri mjeseca ne dobijem anketu. Kad je dobijem sretna ko malo dijete, kao skupiti ću nešto bodova, a kad ono- izbaci me na kon 3 pitanja.. takve sam ja sreće Marketagent me isto nevoli- u dvije godine dobila sam 2 ankete Daj mi svoj e-meil pa ti pošaljem pozivnicu za ipos pa ja dobijem 3 boda evo baš muž otišao u Lidl dobili smo 2 bona po 80 kn
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 17:32:26
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: Ela28 Daj mi svoj e-meil pa ti pošaljem pozivnicu za ipos pa ja dobijem 3 boda evo baš muž otišao u Lidl dobili smo 2 bona po 80 kn Jooj ipsos...na to sam zaboravila- i u to sam se uključila još kad sam bila na strogom mirovanju...nije mi došla anketa sigurno 10 mjeseci pa sam ih smetnula s uma ...sorry..ni oni me nevole..
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 17:37:03
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum IZVORNA PORUKA: Ela28 Daj mi svoj e-meil pa ti pošaljem pozivnicu za ipos pa ja dobijem 3 boda evo baš muž otišao u Lidl dobili smo 2 bona po 80 kn Jooj ipsos...na to sam zaboravila- i u to sam se uključila još kad sam bila na strogom mirovanju...nije mi došla anketa sigurno 10 mjeseci pa sam ih smetnula s uma ...sorry..ni oni me nevole.. A ja htjela zaraditi 3 boda
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 21:37:42
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: Ela28 A ja htjela zaraditi 3 boda ma naći ćemo mi još neku stranicu s anketama, pa ćemo se međusobno pozvati
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 23:05:09
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum IZVORNA PORUKA: Ela28 A ja htjela zaraditi 3 boda ma naći ćemo mi još neku stranicu s anketama, pa ćemo se međusobno pozvati Hehe na sve sam prijavljena
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 30.11.2014 17:18:04
|
|
|
|
Ela28
|
Eto ako ima netko da nije registriran na iposu neka mi pošalje svoj e-meil jer mi fali još 6 bodova za bon a anketa nikako da dođe
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 22:55:58
|
|
|
|
Ela28
|
Curke koje pišete i vodite dnevnik panel kućanstva za GFK .Jeste mijenali bodove što se uzimali ? Ja pišem godinu i pol dana imam preko 2000 bodova i nisam još ništa naručivala. Čekam Božić i novi katalog
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 23:05:14
|
|
|
|
SILVA123
|
Ja ispunjavam nešto manje od godine dana i nemam pojma gdje mogu provjeriti koliko bodova imam. I gdje je taj katalog? Slabo stignem pratiti
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 23:13:13
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: SILVA123 Ja ispunjavam nešto manje od godine dana i nemam pojma gdje mogu provjeriti koliko bodova imam. I gdje je taj katalog? Slabo stignem pratiti Misliš baš na panel kućanstva ? Oni jednom godišnje šalju taj katalog oko Božića i Nove godine . A za ankete nema darova nego poklon bon za trgovinu :)
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 23:13:47
|
|
|
|
Ela28
|
A za stanje bodova ja tri puta godišnje dobijem pismeno stanje .
< Poruku je uredio Ela28 -- 12.7.2015 23:17:34 >
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 23:35:35
|
|
|
|
zima1995
|
Ja sam tek krenula popunjavati Panel kućanstva, tako da vam baš ne mogu puno pomoći, ali mi za sada sve to prekomplicirano izgleda
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 13.7.2015 7:17:27
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: SILVA123 Ja ispunjavam nešto manje od godine dana i nemam pojma gdje mogu provjeriti koliko bodova imam. I gdje je taj katalog? Slabo stignem pratiti Dobiješ tri puta godišnje stanje bodova na email, ali u svakom trenutku možeš nazvati na njihov info broj ili poslati email, s upitom koliko imaš bodova i reći će ti
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!