|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA!
24.3.2013 11:27:58   
Sunshine28
Nemam pojma jer to samo problem u Osijeku, ali ja se patim vec deset dana sa kupovinom Bebimila 2....nema ga u dm-ovima, konzumima, Kauflandu, jucer kupila zadnje tri kutije od 300g u sparu...
prosli tjedan sam na kraju dva puta kupila u ljekrani - naravno po paprenoj cijeni....
Kako je u drugim djelovima Hrvatske? jer zna netko sto se događa?
mi tek presli na 2 i sada ne znam sto cu ako ga vise ne bude, moja Em odbija i hipp i nan...

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bebimil 2 - NEMA GA U TRGOVINAMA!
24.3.2013 11:31:52   
seraphyme
pogledat ću u požegi sutra po trgovinama. oćeš' da ti kupim ako nađem?

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2
24.3.2013 11:35:29   
Sunshine28
hvala, za sada ne treba, imam te tri kutije sto sam kupila jucer, ali mi svakako javi ako nema ni u Požegi da znam sestri reci da mi kupi u zg ako ima, dolazi za uskrs kuci...kontam da u zg negdje mora biti sigurno

I + G = E & L

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 3
24.3.2013 11:36:21   
seraphyme
oki doki. bacim oko sutra pa ti napišem

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 4
24.3.2013 19:39:40   
mamacita
user posted image PANIKA!!!user posted image ... A zasto ne bi mogli preci na neki drugi, ako vec toga nemaju?

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 5
24.3.2013 19:54:50   
Sunshine28
ma mi smo njoj probali u vise navrata Bebimil zamijeniti drugom hranom - hipp i nan - i malo je reci da je odbijala - vristanje, povracanje.....tak da nisam imala u planu ponovno kroz to prolaziti (uz histeriju veznu uz zube)...
panika je mozda prejaka riječ, ali malo je reci da sam zabrinuta....

a koliko vidim po anketi na raji, preko 50 posto beba cije su mame na raji a koje koriste zamjeno mlijeko koriste upravo Bebimil, tak da kontam da nisam jedina....

I + G = E & L

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 6
25.3.2013 14:06:54   
Leptir5
probaj bebivita.u mullera ga ima. navodno je isto što i bebimil,samo što bebimil je uzeo licencu pa je skuplje mlijeko...mi ga koristimo već 4mj,sve ok

Neposredna veza do poruke: 7
24.6.2013 15:52:29   
medici
pozz iz mostara,problem je i kod nas sa bebimilom,nema ga kupit,probala sam sa hipp 1 danas pa cemo vidjet reakcije

Neposredna veza do poruke: 8
24.6.2013 19:40:27   
Sunshine28
ovo nestasica kod nas je bila kratkotrajna, mislim samo 2-3 tjedna, od tada sve ok, ima u svakoj trgovini

I + G = E & L

(Odgovor članu medici)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mame koje isključivo doje..
ivkica

Koliko puta djete noču sisa?

sava cijelu noč (23%)

1-2 (42%)

3-4 (25%)

više puta (10%)

Broj svih glasova: 118

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!