anaxx
|
IZVORNA PORUKA: kisica Do nekih 2 godine, bio je sjajan. Onak, svi su se čudili kako je to tako dobro. Dok je bio mala bebica budio se jednom, dva puta u noći papati...zatim je do nekih godinu i pol budio se jednom u noći samo tražio mlijeko, i pavao dalje...A pavao je redovno do nekih pol 11 ujutro samnom. Dok god ja nebi ustajala, on bi spavao. E sad od nekih 2 i pol godine, počeo je pakao...Redovno se probudi svakih sat i pol, nekad i sat, sjedne u snu, pa plače, i koliko god ja pokušavala primiti ga, dotaknuti, on se samo gura i mlati oko sebe..Tako da sada ustajem gora nego kad je bio bebica. i moj se zna probuditi u snu i plakati... čitala sam, to je zato što s 2 i pol-3 god počinju imati strahove, do tada dijete/beba baš i ne zna za strah, mislim na one unutarnje psihičke (od odvajanja od majke i sl.) strahove i počinje intenzivnije sanjati, pa tako i to buđenje noću je rezultat toga... netko to teže proživljava netko lakše... kažu da će proći... stariji mi od 3-3 i pol godine spava ko top cijelu noć i nikad s njim problema, pa se nadam da će i s manjim biti tako...