|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Do kad bi se beba trebala okrenuti?
11.3.2013 12:22:58   
Afrodita83
Zna li netko do kojeg tjedna bi se beba trebala okrenuti u položaj za porod "glavom prema dolje"?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Do kad bi se beba trebala okrenuti?
11.3.2013 13:14:37   
Piturica
ja mislim do ulaska u 9-i mjesec. makar mislim da se bebica moze okrenuti i pred sam porod tako da.... kako  bebica odluci tako je  user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2
11.3.2013 13:17:39   
malicka
Najčešće u 32.-33. tjednu trudnoće zauzima položaj sa glavom prema dolje.

Neposredna veza do poruke: 3
11.3.2013 13:18:55   
Afrodita83
Piturica, tvoja se okrenula jel da? A ja uopće ne znam kako stoji jer mi lupkanje i meškoljenje ne govori ništa...

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 4
11.3.2013 13:19:07   
Moni123
meni se u 7.mj. trudnoće

Neposredna veza do poruke: 5
11.3.2013 13:19:36   
vandax
Mislim do 33 tjedna, ali i kasnije. Ja sam čekala do zadnjega ali pošto je dečec bio tvrdoglav nije se okrenuo pa sam išla na carski.

(Odgovor članu malicka)
Neposredna veza do poruke: 6
11.3.2013 13:20:06   
Tanjica Tanja
Do 33 tjedna milim da ima mjesta za okrenuti se, ali nije pravilo. Moja se nije okrenula pa sam išla na carski zbog položaja na zadak. Nije to ništa strašnouser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu malicka)
Neposredna veza do poruke: 7
11.3.2013 13:20:57   
malicka
Ali negdje sam pročitala, da to više vrijedi za prve trudnoću, a kod drugih trudnoća to zna biti i kasnije, jer je maternica ipak malo rastegnutija nego u prvoj trudnoći pa se može duže vrtiti.

(Odgovor članu malicka)
Neposredna veza do poruke: 8
11.3.2013 13:28:49   
Afrodita83
A meni ovo i je 1. trudnoća. Pregled mi je za 3 tjedna pa ću znati. Carskog se ne bojim, samo sam čula da poslije boli za popi...!!!

(Odgovor članu malicka)
Neposredna veza do poruke: 9
11.3.2013 13:33:05   
vandax
ja sam bila na carskom. Boljelo me dosta prva 2-3 dana i iza toga manje i manje, a nikakvih trajnih posljedica nije bilo. Neki kažu da boli na promjenu vremena ali mene uopće ne. Tako da je to mačji kašalj. user posted image

IZVORNA PORUKA: Afrodita83

A meni ovo i je 1. trudnoća. Pregled mi je za 3 tjedna pa ću znati. Carskog se ne bojim, samo sam čula da poslije boli za popi...!!!

Neposredna veza do poruke: 10
11.3.2013 13:44:40   
bebić
ja sam evo prosli tjedan bila u srijedu na pregledu tad smo bile 31+2 i vec je bila okrenuta :)

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 11
11.3.2013 13:46:44   
bebić
ja sam evo prosli tjedan u srijedu bila na pregledu tad smo bile 31+2 i vec je bila okrenuta user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 12
11.3.2013 16:06:14   
Piturica
IZVORNA PORUKA: Afrodita83

Piturica, tvoja se okrenula jel da? A ja uopće ne znam kako stoji jer mi lupkanje i meškoljenje ne govori ništa...

afrodita, moja dubi na glavi jos od 12-og mj. prosle godine user posted image   ona se okrenula i boli ju briga. zato smo morali malo lezati par tjedana jer joj je vec glava bila skroz u zdjelici pa se doktor prepao. i tako ona fino od tada lijepo dubi na glavi, ali se pomakla malo gore sa tom glavom sad fino ceka D-day user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 13
11.3.2013 16:10:20   
Afrodita83
Da, znam da si ti rekla tamo na "našem" user posted image forumu da se okrenula...a ja ne znam kaj je s ovim mojim, po lupkanju ga nikako ne mogu locirati user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 14
11.3.2013 16:18:51   
Piturica
ja tocno osjetim kad stuca da joj je glava dolje pa mi stuca skroz tamo kod stidne kosti, a kad lupne gore vise onda znam da su to noge. bas bila na pregledu pitala ginica da mi kaze sta joj je to sa desne strane da me izubija zivu i onda on meni da me tu sa koljenom tresne. lijepo mi provjerio odmah i bubrege sa utz! hahahaha user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 15
11.3.2013 16:39:36   
kaštelanka
Moja bebica je od početka bila okrenutauser posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 16
11.3.2013 17:01:51   
cuba
Afrodita u kojem si sada tjednu trudnoće?
Bebica ti se može okretati do samoga kraja iako je u zadnjim tjednima ograničena sa prostorom pa su rjeđi slučajevi da se tada okrene (iako nije isključeno).
Ajmo reći da se po nekoj statistici okrenu između 25-33 tjedna trudnoće.
Kada sam bila na pregledu u 27 tjednu mi je ginić rekao da se mališan već okrenuo glavicom put dolje i od tada je u tom položaju.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu kaštelanka)
Neposredna veza do poruke: 17
11.3.2013 17:10:39   
Afrodita83
Ušli smo u 31. tjedan, odnosno u 8. mjesec. Kontrola je za 3 tjedna jer mi na prošloj nije radio uzv jer sam ih zbog hematoma imala jako puno u 1. i 2. tromjesečju user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 18
11.3.2013 17:10:45   
zvijezd@
moja je meni u 30 rekla rekla da je na zadak i da cemo na carski ako tako ostane, uglavnom nakon 15 dana pocela sam osjecat neke drugacije udarce da bi mi u 33 rekla da je glava doli i sad vidim da je to bilo to, otkad se okrenija kiselina me unistava, glava pritisce mjehur a noge i ruke stalno osjetim user posted image user posted image user posted image  totalno drugacije nego kad je bija na zadak hahah onda je bija mirniji a sad da ne pricam user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 19
11.3.2013 17:16:36   
Afrodita83
ma meni je problem jer ja ovog mog uopće ne mogu locirati...nekad lupa gore, nekad dole, nekad sa strane, pa štuca malo lijevo malo desno...i tak, veselje!

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 20
11.3.2013 18:20:22   
Sunshine28
meni se jako kasno okrenula, mislim u 34.-35. tjednu, ali gin. mi je tada rekla da se za bebu ima fore da se okrene do zadnjeg trena!
ako ti se uskoro ne okrene pripremi se na jak pritisak na pluca od glavice....ja sam tjednima imala osjecaj stalno kao da sam popusila 3 kutije cigareta u sat vremena!

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 21
11.3.2013 18:22:25   
cuba
Pa ima bebica još vremena da se fino okrene, samo bez panikeuser posted image
Meni se u prvoj trudnoći okrenuo bebač baš tu negdje oko 31 tjedna. I kao što zvijezd@ kaže, onda potpuno drugačije osjetiš bebu. Sa glavicom pritišće mjehur pa moraš češće na wc a u području ispod grudi vidiš male kvrgice - to su koljena i stopalauser posted image
Držim fige da na idućem pregedu bebica bude lijepo okrenutauser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 22
11.3.2013 18:23:21   
Sunshine28
p.s. iako se beba okrenula ja sam i dalje zavrsila na carskom zbog drugih razloga i nije strasno, bila sam u sobi sa dvije zene koje su treće bebe rodiel na carski a prije toga po dvije bebe prirodno i rekle su da im je ovaj porod bio maciji kasalj napram prirodnog! tak dam glavu gore! user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 23
11.3.2013 18:25:13   
Afrodita83
A meni wc već je the best frend user posted image . Ali ovo ostalo nemogu pokopčat nikako user posted image Hvala cuba, valjda hoće i ja si držim fige i na rukama i na nogama user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 24
13.3.2013 19:34:10   
Hladna
mislim da se moja okrenula, u 29-om tjednu sam i osjetim kad stuca da je to skroz kod stidne kosti a i pocela je malo udarat u rebra user posted image

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Imena za dečkića :)
ivonica21

Pomozite mame, ne mogu se odlučiti :)

Noa (22%)

Roko (9%)

Vito (14%)

Frane (15%)

Lukas (40%)

Broj svih glasova: 125

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!