|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Maske za lice
17.12.2008 8:12:35   
anne
Imate li neke recepte za domaće maske za lice - svakodnevne namirnice?
Ili pak pouzdano dobru masku za lice?
Treba mi osvježenje.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Maske za lice
17.12.2008 8:18:52   
koka
Umjesto pilinga :
2 žlice kukuruznog brašna s bjelanjkom dobro istuci. Stavi na lice i neka djeluje 15-tak minuta. Smjesa se najprije ispere toplijom vodom uz lagano trljanje kružnim pokretima, a zatim hladnom.
Ili
1 žlicu meda pomiješaj s dvije žlice sitno mljevenih badema i pola žlice soka iscijeđenog limuna. Utrljaj smjesu nježno na lice i isperi toplom vodom. Za osjetljivu kožu:
Dvije žlice mladog sira miješaj sa žlicom meda dok ne postane krem smjesa. Nanosi se naročito obilno na kožu oko očiju i usana. Neka na licu ostane 20 minuta. Najbolje je ovu masku skidati vatom namočenom u toplo mlijeko.Za sve tipove:
Jednu bananu izgnječi i nanesi na lice. Neka djeluje 20 – 30 minuta. Najbolje isprati čajem od kamilice. Maska se može primijeniti 1 – 2 puta tjedno. Za nečistu kožu:
Kvasac pomiješaj s mlakim mlijekom. Stavi na lice i pusti neka se osuši. Isperi vrućom zatim hladnom vodom. Redovitom upotrebom ten postaje vidljivo čišći.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
17.12.2008 8:19:52   
Florijan Jakov
imam zelenu glinu koju pomješam s amalo vode..stavljam jednom mjesečno (a može se i češće), izvrsna stvar 

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 3
17.12.2008 8:20:27   
tikica_69
Za zatezanje i ucvrscavanje koze lica: 1 bjelanjak, 2 zlice cvijetnog meda, par kapi limuna - namazati na lice i ostaviti 15 minuta, isprati mlakom vodom

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 4
17.12.2008 8:41:37   
koka
1.) Maska za mješovitu, masnu kožu i aknastu kožu.
Ova kombinacija će umiriti iritiranu kožu, upiti suvišnu masnoću i njegovati. Lavanda će potaknuti regulaciju sebuma. Potpuno je nježna i blaga pa se može koristiti skoro svaki drugi dan.

1 žličica jogurta (čvrstog)
1 kap eteričnog ulja lavande
promiješati i umasirati na čisto lice, nakon 15-tak min skinuti mlakom vodom

2.) Maska za normalnu do suhu i dehidriranu kožu.
Jogurt vraća vlažnost koži, maslinovo ulje je bogato esencijalnim kiselinama zaslužnim za zdravlje i obnavljanje stanica, ono će nahraniti kožu. Lavanda će regulirati proizvodnju sebuma – u ovom slučaju potaknut će njegovu produkciju.

1 žličica jogurta
1 žličica maslinovog djevičanskog ulja
2-3 kapi čaja od kamilice
promiješati i umasirati na čisto lice, nakon 15-tak min skinuti mlakom vodom

Napraviti 2 puta tjedno

3.) Maska za zrelu kožu – ova bogata mješavina hranjivih sastojaka prava je blagodat za zrelu kožu, sklonu borama.

1 manje banane
1 žličice djevičanskog maslinovog ulja
1 žličice cvjetnog meda

Umješajte sastojke u glatku smjesu i nanesite na čisto lice. Nakon 20-tak minuta skinite vatom i isperite mlakom vodom. Kod izrazito izborane kože nakon maske poželjno je lagano utapkati nekoliko kapi čistog maslinovog ulja.
ovo imam zapisano i pod 1 i 2 sam ju radila.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
17.12.2008 8:47:47   
koka
http://www.ringeraja.hr/forum/smu%C4%8Dkaj_sam_i_nanesi_na_ko%C5%BEu/m_71204/tm.htm a i ovdje je Pyggi bila pisala nešto

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!