|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Spermiogram - Split
21.1.2013 14:35:31   
kk2013
Pozdrav,
Muž mi treba prvi put ic na spermiogram pa me zanima šta dalje kad se uzme uputnica u njegovog doktora,di se onda javit,jel se treba naručit,koliko se to čeka,kad nalaz bude gotov,može li donit uzorak od kuće ili mora tamo napravit?
Hvala.user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Spermiogram - Split
21.1.2013 14:40:28   
sarah_zg
najbolje da nazoveš bolnicu i pitaš. Mm je radio u Zg u Petrovoj i trebao se naručiti, imati 3 do 5 dana apstinencije i uzorak se uzima kod njih. Mislim da postoji varijanta da se donese uzorak, ali onda se mora paziti da se ne mijenja temperatura, a to ti u ovim zimskim mjesecima i nije baš izvedivo pa rez neće biti pouzdani. Nadam se da će ti se javiti natko iz Splita i reći ti detaljne informacije.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu kk2013)
Neposredna veza do poruke: 2
22.1.2013 15:37:44   
elmana
pozz
mm je radio spermogram u splitu na citu (INČE NISMO IZ SPLITA)
čekali smo 5-6 dana do termina a nalaz je gotov za sat vremen
košta 300 kn jer smo mi išli privatno
a osim toga radi ti ga dr. romac veleiki specijalista i jako hvaljen biolog

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 3
12.2.2013 20:17:52   
kk2013
Evo korisne informacije za nekoga kome treba ili ce mu trebati.

Spermiogram se radi u Novom rodilištu na odjelu Humana Reprodukcija (nalazi se u prizemlju zgrade), treba se naručiti,može osobno a može i na tel. 021/551-422.
Čeka se oko mjesec dana da se dođe na red, nalaz je gotov isti dan.Uzorak ejakulata se može donit od kuće nesmje biti duže od 1 sat i uzorak se donosi od 10-11h dan kad ste naručeni.
Eto nadam se da ce vam pomoć.

Pozdrav!!

(Odgovor članu elmana)
Neposredna veza do poruke: 4
11.3.2013 18:09:01   
dobra1
Pozdrav.Molim vas da mi pokušate odgovoriti na moje pitanje.Sa partnerom sam imala odnos dva puta u razmaku od 20 min.Zanima me dali dio spermija ostaje u ureteru,koliko ostaju živi i dali mogu oploditi jer su mi tada bili plodni dani.Molim vas da mo pokušate odgovoriti.Unaprijed se zahvaljujem.

dobra1

(Odgovor članu kk2013)
Neposredna veza do poruke: 5
12.3.2013 9:10:11   
PinkyFunkyBirdy
Dobra1, dobrodošla! user posted image
Spermići ti žive do 72h u ženskom tijelu (rijetko i duže) tako da je moguće da si zatrudnila, ali ako malo pročitaš ove stranice vidjet ćeš da nije uvijek tako lako ostati u drugom stanju.
Iskreno ti želim da rezultat bude kakvog očekuješ i želiš. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu dobra1)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!