Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 8.2.2013 10:47:04
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej bomboncic super za fitnes Zao mi je zbog toga szo joj je oteklo od cjepiva,a nemogu vjerovati da ti je to bila menga.Ja isto jos malo krvarim,a bilo mi stalo Ja se zasad hvala Bogu ne debljam Ja sam D jednom bila kupila te Sleep&play i bile su mi uzad,tako da ih sada ne namjeravam kupovati. Ja imam iz Dm-a iz one knjizice sto sam sad dobila 15 kn popusta na PC pampers,a ima i u onoj od Mullera kuponi od 10 kn popusta na Pampersice Jeste vi uzele te knjizice iz Mullera?
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 8.2.2013 11:49:32
|
|
|
|
bomboncic02
|
Uzela kupone u Mulleru, koristit će nam.. Bumbi meni je dr rekla da je normalno da malo krvari pa stane pa opet počne.. Bitno je da nemaš pretjeranih bolova. Hoćete uzimati jantarne ogrlice za bebe? Moji dečki su ih imali i nisu ih nešto puno zubi zezali.. Samo da vam kažem da je u Mulleru cijena jantarnih ogrlica 80 kn a u DM 90.. Ja čekam da stignu u Muller pa da joj kupim. Muž je otišao sad po Luku u vrtić, zakurio je pa me vjerojatno opet neko vrijeme neće biti na raji. Inače, poslala sam upit da mi promijene nick u bomboncic02 jer se preko mobitela ne mogu ulogirat na forum jer nema dijakritičkih znakova..
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 8.2.2013 20:18:34
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja za D nisam koristila jantarnu ogrlicu,a nije imao nekih problema kod zubica,tako da neznam ni dali cu aad za L kupovati,vidjet cu kako ce biti njemu
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 10:58:18
|
|
|
|
daze
|
Drage moje da vam se prikljucim konacno na bebama Ukratko sta se tice poroda... 5.2. se ujutro probudila u 5 i nikako zaspat.u 6 i 20 mm zvonio alarm za posao,ja mu rekla da cu se ja dignit i stavit kavu jer ne mogu spavat.dodem iz sobe u kuhinju kad odjednom procurilo nesto.ja u wc jer sam mislila da cu se upisat kad ono voda curi i ne staje Kazem mm puka vodenjak,mislim da se nikad brze nije ispalija iz kreveta. U rodiliste dosli u 9h polako,doktor kaze nisam nista otvorena,nema trudova a voda otice.horor... Najgore moguce sta sam zamisljala...u 10 gel,poceli trudovi al izdrzljivo.ja se kreveljila po predradaoni i slikavala samu sebe U 13h otvorena 4 prsta- klistir i setnja po hodniku,jos uvik izdrzljivo.u 15 usla u box i dobila drip,a u 17 i 50 rodila mrvicu Sve u svemu,boli al se isplati i nije mi nikakva trauma porod.gore mi je bilo sutra kad su mi odveli Manuelu... Eto...
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 10:59:33
|
|
|
|
Tuck
|
helou mame :) vidim i dalje problemi sa kakanjem, A sada kaka svako jutro poslije jela :) kazu bilderi kenjaju samo ujutro pa eto mog bildera :) primjetila sam da sam skrenula, stalno sam tuzna i neraspolozena znam ponekad i plakati sa A, a jucer sam se zatekla kako gledam u njega i placem… ne znam jel to od neispavanosti ili tko zna sta :/ sto se tice prdaca, ne bih rekla da smrde, samo stolica malo smrducka xD nisam sad sigurna tko je isao na drugu kontrolu, al me zanima kako izgleda kad se krenu okretati na bok tj kako da znam da pokusava?
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 11:07:28
|
|
|
|
Tuck
|
Daze, gdje su je odveli?
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 11:22:19
|
|
|
|
seraphyme
|
tuck, to je mal baby bluesa... proći će i moj se utoljo danas, jbt, moš lopatom grabit. kakve maramice, prali smo se pod pipom.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 11:35:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Daze stigla nam i ti Vidim porod ti nije bio bas strasan,super.Kako je mala mrvica?Jesi ti jos u bolnici? 5Nas je poceo stomacic muciti Meni je L jedan dan jako prduckao i strasno je smrdilo ,ali sam ja bila jela tjesteninu s gljivama,pa mislim da je to zbog njih.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 12:27:57
|
|
|
|
Lotte
|
Daze, jesi ti došla doma sa malenom ili ste još u rodilištu? Kako je M?
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 17:55:33
|
|
|
|
daze
|
Ja sam dosla kuci jucer a ona je ostala.sad moram ic svaki dan u 9,12 i 15 u bolnicu da je podojim,a informacije s pedijatrom su u 13h tako da prakticki idem i vracam se kuci na sat-dva pa oper.satralo me to vozanje i setnja,jos ja na 4. katu bez lifta...nece mii savovi nikad zarast.al sta ces,sve za nase bebace. Danas je puno bolje nije vise u toplom kreveticu,vise ne povraca i pocela je jesti.crp ne pokazuje nikakvu infekciju sta su u pocetku mislili,svi nalazi uredni,tako da ispada da se M samo teze prilagodila na vanjski svijet. Glupo mi je jedino sta je drze na antibiotiku jer su je prikljucili na onaj sirokog spektra cim su posumnjali na infekciju i kao ne mogu tek tako prekinit terapiju,valjda se taj crp vadi par dana pa da su 100% sigurni. Dojenje nam malo teze ide,kako je u pocetku povracala prakticki nije ni dojila,danas smo tek pokusali medutim kaze sesstra uvucenije su mi bradavice tako da smo se obe mucile,jedva je nesto izvukla.tako da je popila moje mliko na bocicu.a ja se izdajam svaka 3 sata,ima mlika na izvoz tako da bi bas tila da nam uspije nekako...
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 18:47:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Daze vidim ti kod kuce,a mrvica jos u bolnici.Valjda ce i ona uskoro kuci,bitno da je ona bolje.Nadam se da ce i dojenje kreniti. Ja kupila Bio gaia kapi za grceve,pa cemo vidjeti kako ce biti. Danas smo primjetili da L ima puna usta sline i onda se zagrca i to dobro
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 19:32:13
|
|
|
|
seraphyme
|
daze, ne mogu vjerovat da moraš stalno amo tamo, kako nisi mogla ostati s malom dok je u bolnici??? zbog dojenja i izddajanja bumbi kak to da slini? ne ibi trebao do 3-4 mj sliniti
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 20:09:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Nije da on slini,nego mu se nakupi valjda u ustima i onda se zagrca time .Nije mi uopce jasno kako to uspijeva. Nama je puno bolje od kada jede Hipp i koji put doji,vidi se da je zadovoljniji,a ne onako stalno plakao i bio na cici.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 9.2.2013 22:26:08
|
|
|
|
seraphyme
|
možda mu se malo digne iz želuca. bumbač, ak ti je lakše, prijeđi skorz na hipp.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 7:54:14
|
|
|
|
daze
|
Seraph nisam ostala jer je nasoj drzavi trosak da mama ostane u bolnici,zauzimam im krevet i jedem hranu Kao beba je ionako na neonatologiji,kat ispod babinjaca pa sta bi ja tu bila i silazila kad mi je "lakse" svaki dan picit autom do tamo i nazad...prestrasno...
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 7:56:10
|
|
|
|
daze
|
E da,da nadodam da je splitsko rodiliste prijatelj djece i roditelja
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 8:40:39
|
|
|
|
seraphyme
|
bogami, mene ne bi uspjeli odvojitit od mog djeteta. koja su oni stoka
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 9:09:32
|
|
|
|
BUMBI
|
T oje strašno kad ti nedaju da ostanše u bolnici s bebom ,tako je i kod nas.Nemoraš ti biti gdje su roditelje,zašto ne dopuste tamo gdje su bebe,ali šta češ ništa mi tu nemožemo. Daze samo da tvoja mrvica bude uskoro kod kuće Evo ja jutros L dala kapi.Predjutro je malo plakao,ali ništa strašno.A i nosić mu se malo zna začepiti pa ću mu kasnije staviti sljezov korjen jer sada se najeo i spava. Davat ću mu još i malo da cica dokle ima,a ostalo Hipp. Joj,šta sam jučer poludila.Otišla ja do ljekarne i malo po trgovinama ,a mm ostao s L.Kad sam došla kući,ovdje naravno sveki,iskoristila priliku što sam otišla i da mm olakša ,pa nije on mutav,nek se sam snalazi.Tako mi je i s D radila,ali sad se nedam...kad sam ja kod kuće ne dolazi toliko i uvijek pita dali ga može držati,a ja nedam ako je miran i dobar,a zna da će joj mm dati.I još šećer na kraju,kaže kako je jako plakao i da ima grčeve,kažem ja da znam i da je ujutro plakao ali ne toliko koliko ona kaže.Plač mu ne trja eni min,sav se zgrči i prođe,tako da je to daleko od onih pravih grčeva i plakanja po neznam ni ja koliko.Onda još kaže zašto mu nebi uzela Novalac protiv grčeva,ajme što sam onda poludila .Pokušala sam što smirenije reći da neću i da to nisu još pravi grčevi i zašto da mu mjenjam hranu...aaaa kako sam poludila bilaSorry ako sam vas udavila ali morala sam se nekome pojadati
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 9:18:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Danas ću probati babylove pelene iz Dm-a.Sad ih gledam i malo su veće i šire od pampersica,nadam se da će mu odgovarati.Jeste vi te koristile?
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 9:24:03
|
|
|
|
Lotte
|
Ajme Daze, ni ja ne mogu vjerovati da nisi sa bebicom, stvarno nisu u redu!!! Drago mi je da ide na bolje! Bumbi a šta da radiš sa tim svekrvama. Meni se moja miješala u sve kada sam rodila D (tada smo i živjeli s njom), i zbog toga sam bila sva jadna, znala sam satima plakati. Ja napravim nešto, a ona meni: ne tako, nego ovako! Ma užas, sa J sam naučila lekciju, pa joj nisam dozvolila.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 9:27:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Nedam ja njoj ,ima 2 kćerke pa nek se njima mješa u život,to je već shvatila. Njima je stalno kupala klince,s ovim jednim stalno bila,čak i spavala stalno s nijm kad se rodio ..Meni l još nije kupala,a i shvatila je da ja sve mogu sam,pa se više i ne petlja previše.To je ona jučer mm punila glavu vjerovatno,čudim se da njemu nije rekla d akaže za Novalac,vjerovatno zna da bi znala d aje to ona rekla,odakle njeu takvo šta. Kako ste vi?Jel napredujete s dojenjem?
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 9:53:45
|
|
|
|
sminkret
|
E Daze, ja zaboravila da ti više ne spadaš u zimske bebe (trudnice) Ja ne mogu vjerovati da su tebe otpustili nakon par dana a dijete ti ostalo na odjelu. Toga kod nas u vž nema. Mene su čak s prvom bebom preselili s 1. na 2.kat u bolnici s liftom, da ne moram toliko šetati do bebe na intenzivi. A i kad otpuste bebu i mamu iz bolnice, i recimo se bebe moraju vratiti nakon par dana zbog recimo žutice, i mamu hospitaliziraju. Onda i naša bolnica nije toliko loša. Kod nas jako zagovaraju dojenje tako da se ide do beba ako su na neonatologiji svaka 3h s time da je zadnji posjet u 23h. Daze, izdrži!!! Oprostite, ali morala sam to prokomentirati.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 10:15:21
|
|
|
|
seraphyme
|
školovala sam se u vž rodilištu prije 13 godina i u ono vriejeme su bili daleko napredniji od, uvjerena sm, cijele hrvatske. odnos osoblja prema rodiljama i mamama je bio perfektan, topao i vrlo su stručni. što se tiče moje sveki.... kad sam rodila vilima samo me fukala što ne dojim i sl, a sad ni da bi. uz malo oštre diskusije se sve uspijemo dogovoriti, tj ne smije zucnuti babylove sam probala sa micekom, nisam bila zadovoljna. ugl, udaramo po pampersu. sad mm kupio za miceka neke iz cosma, zovu se bebe. jako jeftine.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 11:36:59
|
|
|
|
Tuck
|
Mi koristimo babylove pelenice, za bolnicu sam bila kupila i bile su mi super, nakon toga smo kupili pampersice 1 one su odlicne a sada smo dobili tortu od pelena babylove 2 i vidi se razlika , ponekad znau i procuriti ali dobre su, iako su pampersice daleko suse, al dok to ne potrosim ne znam dal da nastaim ili kupujem pampersice…
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 10.2.2013 11:40:43
|
|
|
|
Tuck
|
i da, moj A pljuje, skuzio decko da ima sline i pljucka stalno xD
|
Anketa