evanoi
|
sax,može,da, ja sam za možemo se dogovarat na p.p. da ne gnjavimo ostale cure detaljima! ne znam zašto ne vidiš slikice mog štrumfića prijatelji jesmo,ne kužim. pokušala sam ti poslati album, ali možda nešto nisam dobro napr. bumbi, kako se šalje album određenom prijatelju? sminkret, šaljem vam pozitivne vibre i želim ti od srca da sve bude dobro! a bit će, sigurno! glavu gore, hrabro i sve će biti super možda će malenomu trebati mrvicu više da se uskladi, ali sve će doći na svoje, MORA!!! nelly, bravo za malog (velikog) imenjaka . i moj je počeo jesti dekice, gazice, našu odjeću kad se nosi, i svoju rukicu a kad je u gymu, dodiruje igračkice, šamara ih... i onda počne cičati od sreće! trenutno spava u ležaljci-njihaljci, a ja guglavam je li to štetno ili ne za kičmicu... baš nisam pametna, svatko kaže svoje. imate li vi kakva saznanja? imate li i vi (za daze znam) te vipere, ležaljke? bumbi, bravo za malog hvatača danas nam je patron rekla da ne bismo trebali mazati kremicama za tijelo bebe do 5.,6.mjeseca života. daze, i nama se mobil rasturio na isti način, pukla plastika jedne noći kad sam se lupila u nj više ga ne stavljam i bom. jully, si uspjela vidjeti slikice? daze, i ja radim u prosvjeti, u osnovnoj (5.-8.) i tako mi paše ovaj porodiljni za odmor od onog kaosa ti?
|