evanoi
|
joj,sax,i moj ima stalno vlažne nogice. uvijek ima čarapice i tutu. šta to je od previše oblačenja? jedino mu po noći skinem čarapice kad spava. a ja ga oblačim isto ko vi, ili kratki bodić i duga tuta ili obrnuto. tanku kapicu stavim samo kad puše. inače idemo bez. po suncu ne idemo (onom najvećem),ako idemo onda dignem krović kolica ili je u marami pa ga ne hvata sunce ionako. bumbi, ja išla na moju ringeraju, na poruke i prijatelji (i ne vidim tvoj zahtjev ), vidim tvoj album, ali ga ne uspijevam otvoriti imaš li kakvu pametnu riječ za ovu smotanicu? ja danas cijeli dan sama s noicom, super je (osim šta neće spavati bez mene), sad se na gymu (ono čudo, šta i ti, daze,imaš, kak se zove? s igračkicama iznad njega) igra na kauču već 25 min!!! to je rekord nad rekordima!!! ful gleda te ptičice,leptiriće i mlatara rukicama, čak i pogodi katkad cure, noica mi je na 81.str. u čsp Moje dijete bumbi, dakle chiccov za komarce je naj? ovdje kod nas bit će ih prava navala, moramo se spremiti na vrijeme daze, ti baš uživaš nelly, kako noica danas' se oporavlja? bumbi,tvoj? tuck, nelly, dječica su vam bombončići
|