evanoi
|
Evo i nas, bili kod pedice, maleni ima 4800!!! I sad, rekla mi nek samnjim adaptirano. Ma, maleni si već nekoliko dana sam smanjuje adaptirano, prije bi uvijek popapao 120, a sad 90, nekad čak i do 40. evo, prošli obrok smo samo cicali . uglavnom, sve je ok., ali mi je bilo neugodno kad sam rekla da kupamo maloga samo jednom tjedno, a ostale dane samo guzu, rukice i lice. tako nam patron savjetovala. pedica kaže da ga moramo kupati svaki dan. cure, kupate li svaki dan bebice? jully, kakvu ambulantu otvarate? za bivšeg šefa. vidim da ste vi prešli samo na dojenje. koliko ste dugo kombinirali s adapt.? seraph, od 8 do 5 i pol spavao? ma predobro (i preumorno ) djetešce!!! joj, daze, ful te kužim oko tog nespavanja jer to se i nama zna često događati. onda ja potegnem jer mi je žao muža koji radi ujutro, ali nekad ne mogu pa ga zbudim i gotovo. on riješi stvar. bumbi, i mom noici fali šetnjica ako propustimo, ali vrloooo rijetko propustimo, eventualno kad je kiša. inače ga uvijek zabundam i odemo bar 10 min ako je hladno, vjetrovito. danas je bilo prelijepo i šetali smo sat vremena, tako je slatko zaspao... a i u AS kad smo išli pedici, super se vozio, ni c od cendranja čega me bilo strah zbog zgrčenog položaja!!! tuck, bravo za a!!! sigurno si prehepi... svaki njihov novi pokret je velika srećica nama mamama a klokanica je zakon, moram još jednom reći! danas mi nije htio ležati u kolicima pa sam stavljala sušiti robu s njim u klokanici. bio je dobar ko najbolji dan!!!
|