|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rastava i nova veza
7.10.2012 11:08:36   
Teabu
Heeeyyy... nisam nasla temu gdje bi ovo svrstala... naime, rastajem se od muza, rastava je na sudu od travnja.. u tom braku zajednicko nam je bilo samo dijete, radi trbuha smo se nazalost i zenili.. znaci, nikad nikakvi razgovori, nista zajedno... svako je zivio svoj zivot..i zato sam se i odlucila na rastavu.. sad tek krecemo na razgovore u socijalnu skrb za dijete, dijete ima 14 mjeseci... ja imam novu vezu.. pocelo je neplanirano, sve prijateljski, ali eto zaljubilji smo se.. slazemo se, pasemo si, podrzavamo se, dijete ga je jako dobro prihvatilo, i on dijete.. sad mene zanima, sta ako ja zatrudnim a rastava jos nije gotova jer u ovoj drzavi se ceka za rastavu duze nego za pripremanje vjencanja? Skrivamo se od svih, nitko ne zna za njega, ne zelim da se zna dok nne potpisem rastavu..jer, ljudi su okrutni... ali zanima me sta ako se desi trudnoca.. da li je netko bio u slicnoj situaciji kao ja? i zanima me da li netko zna koliko traju razgovori na socijalnom, kako to sve izgleda, jako me strah svega toga.. bojim se da ovaj moj sadasnji muz ne pokusa uzeti dijete.. i jako se bojim da bi njemu pripalo dijete.. ajme, 1000 strahova i pitanja u glavi..

25.7.2011---->JAN<----mamimo zlato najveće
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rastava i nova veza
7.10.2012 12:09:08   
troubled
u ovoj situaciji zadnje što ti treba je trudnoća....zaštiti se dok prvi brak ne bude i službeno okončan...

ukoliko ti se dogodi trudnoća dok si još u braku, automatski se tvoj muž "piše" kao otac...a naknadno dokazivanje očinstva i priznavanje djeteta ti "bivši" itekako može zakomplicirati...

strpite se još malo...pa cijeli je život pred vama, zar ne? user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 2
7.10.2012 13:56:04   
seraphyme
teabu nemoj ostati trudna i gotovo.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
7.10.2012 15:28:29   
modesty blaise
troubled ti je sve točno napisala.... sadašnji muž bu ti otac novom djetetu dok se ne rastavite a ovaj novi bu ga moral dokazivati...troškovi vam ne trebaju kolko predpostavljam a i nove zavrzlame...
okončaj kaj imaš pa kreni u novi život... ubrzajte proces rastave ak je moguće dogovorom oko svega

i SRETNO...naravno

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 4
7.10.2012 21:59:30   
Teabu
ma ne planiramo za sad trudnocu niti dijete, tek poslije rastave, ali me zanimalo sta ako se slucajno desi.. hvala vam curke... a zna netko koliko traje socijalno za skrb djeteta, sto setamo radi i prica? da li mi odvojeno pricamo sa socijalnom radnicom, mislim bivsi muz i ja, ili zajedno? koliko cesto se ide na te razgovore?

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
7.10.2012 23:15:32   
mala pcelica
ako ste se vas dvoje u dogovoru odlučili rastati ne vidim razlog da se to odugovlači previše,osim ako niste... a sto se trudnoce tiče bar se zastiti dok se to sve ne okonča ...sretno...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 6
8.10.2012 0:28:02   
Teabu
a neznam..kako je krenulo imam osjecaj da ce trajati godinama.. prvo smo cekali na prvo sudjenje, ap dok su se javili sa socijalnog jer su do devetog mjeseca bili na godisnjem.. sad treba proci mirenje i odluka na socijalnom, pa opet na sud... neznam zasto tolike procedure i zasto se to odugovlaci kod nas tako...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
8.10.2012 1:02:53   
mišica 666
mirenje morate proći zato što imate tako malo dijete.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 8
8.10.2012 8:16:37   
cuba
Nemojte dopustiti da vam se dijete samo "dogodi". Imate toliko opcija zaštite od trudnoće a i dvoje ste zrelih ljudi koji bi trebali imati prioritete a vama je to sada rješavanje brakorazvodne parnice.
Ona s obzirom da imate malo dijete traje max godinu dana. Baš zbog tih razgovora za socijalnom službom se to oduži. Imat ćete i zajedničke i odvojene razgovore, ne znam točan broj.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 9
8.10.2012 8:43:52   
modesty blaise
ja kad sam se rastajala od prvoga muža dopustili su nam preskočiti to famozno mirenje iako smo imali zajedničko dijete. Razlog je bio jer smo se sve dogovorilil i podnjeli sporazumni razvod braka. Dogovorilil smo se o skrbniku, alimentaciji, posjetama... I bilo gotovo za 3 tjedana...

ali mislim da smo imali i sreće kaj smo naletili i na neku normalnu u socijalnom i na sutkinju na sudu...

< Poruku je uredio modesty blaise -- 8.10.2012 8:45:09 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 10
9.10.2012 17:02:33   
dija27
hej curke i mene muci slican problem kao i teabu .naime u izvanbracnoj vezi imamo dijete i odlucili smo rastat se..e sad kako dalje...jel netko imao iskustva s tim? strah me da dijete nebi pripalo ocu,koja su moja prava i slicno

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 11
9.10.2012 20:52:40   
seraphyme
IZVORNA PORUKA: dija27

hej curke i mene muci slican problem kao i teabu .naime u izvanbracnoj vezi imamo dijete i odlucili smo rastat se..e sad kako dalje...jel netko imao iskustva s tim? strah me da dijete nebi pripalo ocu,koja su moja prava i slicno
ako niste u braku treba urediti skrbništvo(mislim da se to radi u CZSS), alimentaciju, posjete, bla, bla.....

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu dija27)
Neposredna veza do poruke: 12
9.10.2012 21:02:09   
dija27
tak nest sam i mislila,a jel moramo na sud oko skrbnistva..mislim da ujutro jurim na CZSS po info

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 13
9.10.2012 21:19:34   
seraphyme
a najbolje odeš d0o centra i pitaš. mislim da se i ide na sud, ali jedno ročište ako je sporazumno i uz dogovor

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu dija27)
Neposredna veza do poruke: 14
11.10.2012 8:08:40   
Ringica
U našoj domovini procedura za razvod braka stvarno dugo traje ali ako imaš imalo poznanstva to se da ubrzati, a onda lijepo zaboraviš ljubav bez emocija i posvetiš se novom braku, naravno kada budeš slala pozivnice za vjenčanje, možda se sjetiš i nekoga od ljudi sa foruma, ja sam nova ovdje i ovo mi je prvi upis u neku temu pa naravno ne očekujem poziv na svečani događaj :)

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 15
11.10.2012 21:16:01   
Teabu
ajme nažalost predugo traje rastava kod nas.. zaboravis da si uopce bio u braku dok te pozovu na sud.. bila na socijalnom prekjucer i uvjerila se da su one plaćene tamo da si glade onu stvar..izvinite na izrazu.. poslusali njega i mene, nikakav izlaz na teren kod nas doma da vide uvjete, nego donijet ce odluku kroz 6 mjeseci... ajme di ja zivim se pitam... ovo stvarno nije normalno..

(Odgovor članu Ringica)
Neposredna veza do poruke: 16
12.10.2012 19:52:16   
tiha
draga budi pametna! prosla sam kroz vrlo buran razvod i sab
vjetovala bi ti da ne pomisljas na drugu trudnocu nisi cista jos sama sa sobom. imas cijeli zivot pred sobom izbori se za alimentaciju za svoje dijete a dodatni problemi ti netrebaju tijekom razvoda. ostanes li trudna
u 300 dana od razvoda pisat ce se tvoj bivsi kao otac drugog djeteta. ja mislim da ti to netreba. razmisli molim te! pisem s mobitela nemojte zamjeriti na pogreskama

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 17
12.10.2012 20:15:37   
maja0107
Ja sam u braku sa rastavljenim muskarcem, da moramo opet to sve prolaziti (njegov razvod), ne bih nikada. Rastavu ne bih poželila ni najgorem neprijatelju. Naravno, ako se brak nije temeljio na ljubavi, to ne može uspjeti. Zato treba razmisliti prije nego se kaže DA. Ali ako već dodje do toga, mislite SAMO NA DIJETE!!!!! Pazite da ono ne gleda vaše prepirke, svadje... Izolirajte dijete naviše što možete, nije ono krivo. Moj savjet je da se dogovoriš sa mužem oko detalja prije nego dodjete na sud ili u centar, ne iznositi prljavi veš pred osobu koje se to ne tiče, bit će brže i lakše. A što se tiče skrbništva, mislim da se tu tek ne treba natezati. Moj dragi je dobio 2 puta tjedno i svaki drugi vikend ali je na kraju sve bilo po dogovoru. Mogla bi pisati satima o tom životnom iskustvu.. Kako god, samo hladne glave...

maja0107

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 18
12.10.2012 20:18:00   
Ruža
Ako ti je muž o.k. i ako se možete dogovoriti oko svega možete izbjeći centar. Ja sam se rastala u prvom ročištu, manje od mjesec dana od podnesenog zahtjeva za rastavu. Prije ročište sjela sam sa ex_om sve smo dogovorili i išli na to da poštedimo i dijete i sebe trauma, dogovorili smo unaprijed vđanja, iznos alimentacije i došli kao dvije razumne osobe pred sutkinju sa složenom pričom, zamolila sam ženu da nas poštedi centra jer on obično još više zarati strane, da smo donjeli svoju odluku i da nam je obojima na prvom mjestu interes našeg djeteta.

U svakom slučaju sretno, pričekaj još malo s bebom, cijeli život je pred vama.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 19
13.10.2012 8:05:46   
Teabu
kažu na socijalnom da je to jedini put sto smo bili.. ne razumijem zasto.. on se izjanio i izlagao, a ja nisam imala pravo glaa.. skrbnistvo pripada meni ali on ga mora vidjati svakih 2 dana, lagao je da mu tat nije pijanac,da mu se brat ne drogira, lagao je o plaći, ma o vemu... nitko to nece doci provjeriti, ja nisam nista smjela reci vezano za to... mora da je iao preko jako debele veze.. a najtuznije od svega u ovoj drzavi je sto e ocito i to moze preko veze.. imamo jos jedno ročite na sudu i gotova rastava.. jer je prvo bila tužba, ja sam ga tuzila sa zahtjevom za razvod, pa je pritao na sporazumni.. to sto on mene vrijedja, maltretira verbalno nikom nista... ajme nikad ga se necu rijeiti.. neznam zasto to uvijek ljudi rade, vecinom muskarci kad je rastava u pitanju, ili lijece svoje komlekse ili se nemogu pomiriti da ih je zena ostavila..ne razumijem.. ovako i onako cemo se rastati, ne vidim zasto to ponasanja, inaćenje..bilo bi puno lakse da se i jedan i drugi ponasamo razmuno.. bar radi djeteta.. a sto se mene tice, ne treba mi ni alimentacija ni nista od njega, samo da ga vise nikad ne vidim.. i ovako se nikad nije brinuo za dijete, niti za mene..

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

jogurt
Ella27

Voli vi vaše dijete piti jogurt?

da, obožava (56%)

da, samo običan nikako voćni (12%)

da, samo voćni jogurt (16%)

nikakav jogurt kod nas ne prolazi (16%)

Broj svih glasova: 32

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!