|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Neurokirurg u OS-hitno!
8.6.2012 16:24:02   
mala pcelica
cure zna li koja dobrog neurokirurga u osjeku,ili preko nekoga da je čula treba mi hitno,u pon idem na magnetnu rezonancu i odmah poslje toga treba da idem kod njega,a treba mi neki koji je dobar jer me ovi iz vk upucuju na operaciju pa nebi bas da padnem u ruke nekom mesaru ,ako bas budem morala ići user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Neurokirurg u OS-hitno!
8.6.2012 21:16:43   
seraphyme
Smiljanić u sl brodu

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
8.6.2012 21:21:52   
Indy
moj tata ide u pon., u osiječku bolnicu na operaciju kod neurokirurga, zove se dario mužić, moji kažu da je jako divan čovjek. samo se nadam da je i dobar kirurg...

< Poruku je uredio Indy -- 8.6.2012 21:28:19 >

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 3
8.6.2012 21:45:49   
mala pcelica
pročačkala sam malo po netu pa sam izmedju ostalih i naisla na tog muzića,ali koliko sam vidila da pored njenovog imena stoji samo dr. medicine user posted image a u timu je neurokirurga i nasla sam dosta pozitivnih komentara za njega,a samo jedan negativan user posted image navodno je i dr. Reljac dobar neurokirurg ...stvarno nisam pametna sta raditi user posted image

seraphime mene salju u Osijek ...za sl. brod mi niko nista nije ni spomenio vjerovatno jer vk i vu spadaju pod osijek user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 4
10.6.2012 13:23:51   
Indy
ti se možeš liječiti u kojoj god bolnici, i kojem gradu hoćeš, unutar rh. moraš sama tražiti i dobiti ćeš uputnicu. evo, moja mama je iz osijeka,a išla je na operaciju u sl.brod jer je to tražila.

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

Neposredna veza do poruke: 5
10.6.2012 21:39:59   
seraphyme
IZVORNA PORUKA: Indy

ti se možeš liječiti u kojoj god bolnici, i kojem gradu hoćeš, unutar rh. moraš sama tražiti i dobiti ćeš uputnicu. evo, moja mama je iz osijeka,a išla je na operaciju u sl.brod jer je to tražila.
uptavo ovako kako je napisano. tko ima hrvatsko zdravstveno osiguranje može se liječiti u bilo kojoj bolnici, nije obavezno da ideš u npr., županijsku

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 6
10.6.2012 22:22:45   
mala pcelica
npr. za bolnicu u sl.brudu nisam nikad nista cula ni da valjaju ni da ne valjaju,navodim primjer jer kod nas se sve vrti oko os,vu i vk i za te bolnice imam neke informacije,a za sve ostale nemam pojma user posted image
uspjela sam naci par neurokirurga u os na internetu,kad se budem narucivala moracu pitati jel mogu da biram ili oni odredjuju....

Neposredna veza do poruke: 7
10.6.2012 22:30:57   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Indy

moj tata ide u pon., u osiječku bolnicu na operaciju kod neurokirurga, zove se dario mužić, moji kažu da je jako divan čovjek. samo se nadam da je i dobar kirurg...

kaze mi svakrva da je taj muzic operisao i strica od mm ,imao je mozdani i 5 operacija za redom jer mu je curila rana stalno,i covjek se sad dobro oporavlja,malo ga još ravnoteza zeza,ali kako je moglo biti dobar je...dr su se cudili kako nema vecih ostecenja sobzirom na stupanj krvarenja...onda pretpostavljam da je taj dr. muzic dobar kirurg jer ga je uspio spasiti ...

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 8
10.6.2012 22:55:44   
seraphyme
jel pčelice, a šta će tebi raditi? btw, nalaz odneseš onom koji ti reče da si hipohondar

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 9
10.6.2012 23:21:55   
mala pcelica
user posted image ovo sad nije hipohondrija ovo je na zalost stvarno...izetio mi je disk izmedju prsljenova 0,5-1 cm prema zivcu zato imam uzasne bolove u kicmi,to je ct pokazao i po tom nalazu to je vec za operaciju,al ortoped mi je rekao da je on nailazio vec par puta na greske ct-a tako da se ne drzim toga da mi treba operacija sve dok se ne uradi magnetna i nalaz ne očita neurokirurg pa ce on reci sta dalje ...ja se iskreno nadam da je i kod mene pogresio,mada u neku ruku sumnjam da je jer su ovi bolovi postali nemoguci,ni tablete mi vise ne pomazu...nekad na dan znam popiti i po 5 različitih tableta protiv bolova(inače to nebi smjela) i ni malo ne popusti,zaribala sam i zeludac totalno user posted image nije mi rešenje da gutam tablete konstantno...ma ja sam sva falična user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
11.6.2012 0:24:54   
seraphyme
a joj.... ma bude sve ok kokauser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 11
11.6.2012 13:53:56   
mala pcelica
biće biće user posted image

Neposredna veza do poruke: 12
11.6.2012 13:55:06   
seraphyme
poslije operacije mijenjaj avatar u onu babu što ima 100 godina i pravi špagu i stoj na trepavicama user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 13
11.6.2012 13:58:47   
danery
pčelac,evo pitat ću ja susjedu ima li koga za preporučiti,ona je doktorica pa valjda zna kako su rangirani osječki specijalisti....javim ti na pp kad saznam štogod...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 14
11.6.2012 21:42:02   
Indy
pčelice jesi bila kod kirurga?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 15
11.6.2012 21:46:51   
mala pcelica
nisam još,sutra cu zvati da se narucim,a u medjuvremenu ce mi biti i nalazi MR gotovi ....

danery pa ovaj hećimović je neka velika njuska u bolnici user posted image user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 16
12.6.2012 14:25:05   
mala pcelica
evo mene narucili kod dr Mužića za 26.6

Neposredna veza do poruke: 17
12.6.2012 14:28:51   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: seraphyme

poslije operacije mijenjaj avatar u onu babu što ima 100 godina i pravi špagu i stoj na trepavicama user posted image

user posted image user posted image user posted image
ma molim boga da do toga ni ne dodje...znam da me to čeka kad tad u zivotu,ali i da mi kaze da idem na operaciju mislim da cu prvo probati da nekim drugim tehnikama tipa razvlačenja kičme,pa ako nista ne pomogne onda pod nož user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
12.6.2012 22:17:01   
seraphyme
bilo bi super da ne moraš na ooeraciju.   pao mi na pamet onaj deda koji je ravnao grbu na leđima u seriji đeknauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 19
12.6.2012 22:54:13   
mala pcelica
nisam gledala djeknu ,al mogu da zamislim scenu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20
26.6.2012 23:25:01   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

evo mene narucili kod dr Mužića za 26.6

mali ispravak za 27.06 znaci sutra idem ima da ispalim na zivce do sutra dok saznam u kakvom sam stanju i sta ce mi reci user posted image

Neposredna veza do poruke: 21
28.6.2012 7:49:52   
BUMBI
Kako je prošlo?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 22
28.6.2012 9:10:09   
mala pcelica
ne trebam na operaciju za sada ,po nalazima kaze dr. da je to za op. ali pošto mi se bol još ne spusta u noge ne treba op.(hvala Bogu) kontrala za 6 mjeseci i opet fizikalne terapije user posted image ni prva dva puta mi nisu nista pomogle ,ne znam sto bi mi i ovaj put,al ajd... i moram ojačati trbušne i ledje misiće..

< Poruku je uredio mala pcelica -- 28.6.2012 9:11:49 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 23
28.6.2012 9:11:38   
BUMBI
Bitno da ne treba operacija još.A tko zna,možda ti voaj put pomognu,samo ti idi

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 24
28.6.2012 9:12:56   
mala pcelica
ići ću,ko sto kazes,ko zna mozda pomognu,ali nisam bas nesto uvjerena ,al ko zna user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!