|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
2.4.2013 9:16:31   
Ubrzomamica
Sretan uskrs drage moje!!!! Vidim skoro sve ste putovale! Mi smo bili doma i sve proslo ok. Razbili pa jaja, pojeli blagoslovljenu pincu, izbio nam zubic! :))))
Poceli smo sa odvikavanjem od cike! Po noci ne doji nikako, al svaku vecer se oko 1.30 probudi! Malo ga nosimo i ljuljamo ja i mm i nastavi spavat do 6. Tada sam mu dala ciku i nastavio do malo spavat, ustao se, pogledao svoje igacke i evo spava vec pola sata! Uhvati ga kriza bez cice pa jadan poteze majicu moju i zove mamaaaaa! :))) Al sve u svemu dobro nam ide! Hvala Bogu za mm jer da nije njega ne bi bilo nista od ovog!
Jos da vas pitam, koliko vasi malisani piju mlijeka? B doji ujutro i navecer, pojede jedan jogurt dnevno, vocnu kasicu, rucak sto skuham i neka puding a nekad onaj vocni sir! Jos koji smokic tijekom dana (al rijetko koji dan, jucer smo bili na rodendanu pa sam mu dala samo da me 5 min miruje), kruha i abc namaz... Po netu vidim da u ovoj sobi piju i do pola litre mlijeka dnevno... Al kako cu znat koliko podoji? E da, sise su mi komaaa... Ko ustipci! :))) I ona dvica koja je bila nekoc izgubila se! :)))
Pozz svima a vi bubanci ozdravite sto prije!

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 876
   RE: Travanjske bebice :)
3.4.2013 21:34:06   
Kazimira
hej..
ja sam vam drage moje u totalnom bedu......svašta me muči i nemrem se otarasiti ružnog i jadnog osjećaja...jedva čekam sunce da me malo oraspoloži, vajda bude ....puse svimauser posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 877
   RE: Travanjske bebice :)
3.4.2013 23:21:23   
Kony
Draga kazimira sutra ce biti lijepo vrijeme. Spakuj sebe i maloga i u park u šetnju i budi što duže vani na suncu. Šaljem ti puno zagrljaja. Ne mogu otvoriti onaj prozos s smajlicima. Drzi se.

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 878
   RE: Travanjske bebice :)
4.4.2013 15:19:57   
Kazimira
?hej..
hvala Koony...malo je bolje danas.....grozno mi je to jer onda i K nastrada jer je mam slaba sa živcima....on se siroće samo smije user posted image
biti će bolje.....

Ubrzomamica......čitam onu drugu temu.....žao mi je zbog posla, a kaj je s B......kakva operacijauser posted image user posted image

pusa

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 879
   RE: Travanjske bebice :)
4.4.2013 17:21:47   
newmum
Kazimira, drži se! Proći će i taj bed!

Ubrzomamica...o kakvoj je operaciji riječ?? Nisi nam ništa spominjala! Sretno ti sa draga sa porduženjem porodiljnog..javi kako napreduje papirologija.

Curke moje, meni ni P od posla!!user posted image

_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 880
   RE: Travanjske bebice :)
4.4.2013 17:49:05   
Ubrzomamica
Joj da... Izgubim se nekada... Nismo ni mi znali za to do prije mjesec dana! Uglavnom, B ima ukopan penis. Nista opasno! Pisa mu je mala jer je ostala u trbusnoj supljini. Ja sam skuzila da ima dosta kozice, pitam mamu kaze ona, ma toje ok u pubertrtu se razvija pisa, da bi na pregledu pedijatrica rekla da bi ona da odemo kod specijaslista! Tako smo otisli i rekao nam za to, i imat cemo operaciju. Nije nista strasno, al sam inziatirala da rade sto prije dok jos niceg nije svjestan!
Joj nadam se produljenju, netko je 2000 kuna spominjao po forumima, mraaak! Ako ne to onda cu valjda imat nesto sa burze jedno vrijeme, a dalje ne znam sto cu!

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 881
   RE: Travanjske bebice :)
5.4.2013 10:13:03   
freelove
evo...kiša, opet....ko da nikad kraja tom lošem vremenu....i meni, kao zimoljupcu, več je stvarno dosta. Jučer je bilo super, šetali smo puno, Bela sad več sama šeće po vani, sve je sigurnija, jučer je našla neki štap i držala ga je cijelim putem, nije ga htijela pustiti, tek kad je doma došla uspijeli smo joj ga uzeti, ali uz dramatične prizore, suze u potocima i ostalo. Baš je postala tvrdoglava, i jako se počela buniti kad joj nekaj ne paše.

Ja sad od 7.4. padam na 1600 kn, ja nemam pojima kak bi se s tim trebalo preživljavati i jedva čekam 9-i mjesec da se vratim na posao , naravno ako Bela dobi mjesto u jaslicama. A i ako ne dobi več sad razmišljam o onim dadiljama po novom zakonu, ili čak o privatnom vrtiču.
(Inače curke ja vam radim u shoe-be-do dučanu(ima) pa ako vam ikad oko zapne za nekaj možete mi se javiti za popust.)
Kazimira vjerojatno i hormoni imaju veze s tim kak se osjećaš, i mislim da je sve to normalno. Drži se, bit će bolje.
Sretno i svim ostalim curkama sa svime, uvijek neki problemi...
Kony kak ide sa spavanjem, jel se poboljšala situacija? Ja sam skužila da zapravo več 7-8 godina nisam spavala u komadu više od 4 sata, nemogu to ni zamisliti. Pomirila sam se s tim.user posted image .

Ajme, tak mi se niš neda.
user posted image svima.

< Poruku je uredio freelove -- 5.4.2013 10:14:47 >


_____________________________

peace&love

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 882
   RE: Travanjske bebice :)
5.4.2013 13:19:36   
Marti83
Evo malo i mene user posted image
Nikako da stanem za komp jer stalno nešto moram napraviti,a on mi u drugoj sopbi,ugašen vječno,spor kao da je iz kamenog doba...user posted image
Uglavnom,D je dobro sve je prošlo osim još curenja nosa i što mu se zna još malo začepiti(mislim više mi je puna kapa kapljica i usisavanja...malo mi to predugo traje)
Ali...zato je sve prešlo na mene,glavnu "spužvu" za sve boleštine.Ostala sam bez glasa,upaljeno grlo,upala uha,temp. i dobijem konjuktivitis...ma mislim stvarno...Antibiotik i vozi...user posted image
U pon. OPET na privikavanje po 3 put...user posted image valjda će ovaj put biti kako trebauser posted image
Bila sam i na poslu,uzela si uniformu...i skoro sam spremna za posao.Kile ošle SVE!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Znači opet sam na onoj kada sam ostala trudna ali idem još kilo-dva...Trenutno sdam u pauzi sa vježbanjem jer nemam snage dignuti ruke a niti noge ali startzam čim malo prizdravim...Eto post je podugačak i nadam se da će mi ga prihvatiti jer ako ne poludjeti ću od ponovnog pisanja

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 883
   RE: Travanjske bebice :)
5.4.2013 15:33:45   
Kony
Freelove popravilo se spavanje malo. Izbacila sam mu sisanje po noci i to vec tri noci ne sisa i sada se probudi dva tri puta ali dam mu dudu malo ga stisnem uz sebe i zaspi brzo natrag. mislila sam da ce mu biti puno teže odviknut se od sisanja po noci ali super je to prihvatio. Sada mi kaka po 8puta dnevno a inacn je vesel i jede i to traje vec dva tjedna. Jel mislite da su to zubi pošto imamo samo dva.??? Spava po danu još uvjek dva tri puta po dva sata ili sat kako kada.
Pozdrav svima!!!!
E da i mene ova kiša ubija!juser posted image

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 884
   RE: Travanjske bebice :)
5.4.2013 17:15:21   
Ubrzomamica
Bravo Kony!!! Ja jos moram B naucit da sam zaspi i da spava u svom kreveticu! Sinoc je spavao sa mnom prvi put od kad ne dojimo! I bio je dobar, al smo malo bubani! Nosic i kasalj!
Jel vase bebe nose cipelice? Ja mislim da smo mi 400 kuna bacili u smece... Kupila sam B cicibanke al nema sanse da ih nosi! U ducanu super, smije se, ja izabrala naaaajljepse, a kod kuce.... Uporno lupa jednu o drugu i ne zeli stajati ni dizat se uz bilo sta kad je u njima! Ako ih izujem, onda je sve 5!
Sto sad????? Kupili smo polusandale, malo su mu velike, al znam da mu moraju pola broja do broj biti vece!
Prijateljica je svojij curici kupila papuce od 100 kuna i ona sva sretna hoda u njima i prohodala za 4 dana samostalno! E sad, kupit papuce ili ne? Mozda su mu cipelice ipak malo pretvrde, al mekane su, tvrdje od papuca al mekane! Jbt jesam ga zakomplicirala! :)))
Uglavnom, navikao je biti u carapama ili u popolicama, a sad zglob malo stegnut u cicibankama! Sto da radim????

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 885
   RE: Travanjske bebice :)
5.4.2013 19:52:32   
Marti83
Zaboravila sam se pohvaliti kako je tata napokon uspio uspavati maloga i to za popodnevno spavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jedan dan slučajno upalilo i sada je to već mali prihvatio...Još samo da uspije i navečer ga uspavati bilo bi super,ali ja se ne žalim makra smo napravili neki pomak.
Ubrzomamica mislim da se mali naučio dosta bos i u tim mekanim papučicama hodati pa mu ovo čudno odjednom.Probaj ih zamijeniti ili prodaj nekome pa kupi papučice.Ja sam njemu iz tih mekanih papučica obula Froddo papuče i normalno ih prihvatio.Iako ja njemu cipelice prve kupila i stavljala mu još kad je imao i 9-10 mj,i kad je počelo prvo dizanje

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 886
   RE: Travanjske bebice :)
5.4.2013 20:45:21   
Ubrzomamica
Ostavit cemo njegove za bratica, valjda ce mu bit ok, a ja njem definitivno kupujem papuce! Mozda kad se uhoda u njima i ove budu ok! Vidim da sam mogla sa 100-150 kuna proc...

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 887
   RE: Travanjske bebice :)
5.4.2013 23:48:53   
Marti83
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3353
evo malo sličica

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 888
   RE: Travanjske bebice :)
5.4.2013 23:50:28   
Marti83
Ja dala 150 kn za papuče prije 2 tjedna i za dan-dva kupujem još jedne za jaslice...Kroz mj. i pol dana računam da kupujem već noveuser posted image

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 889
   RE: Travanjske bebice :)
6.4.2013 10:14:53   
Ubrzomamica
Marti prekrasni ste!!!! Vidim da je bilo veselo na rodendanu!!!
Onakve papucice kakve vi imate kupujem i ja! Valjda ce se uhodati u njima do rodendana tako da za rodendan mozemo obuti cicibanke! Bas mi je zao sto sam i kupila, ali mm je uvjeren da ce ih moc nositi jos kad prohoda. Pa se nadam i ja!! Iduci tjedan moram do hzzo vidjeti za produljenje porodiljnog. Pedijatrica mi djeluje nekako sumnjicavo, kao, valjda ceste uspjeti! A kad vidim da neke mame zbog alergije dobiju godinu dana, valjda ce meni i zbog operacijje dat! Mada je tu 10 dana oporavka, al kaze mi moj doktor da cemo pokusat izvuc na oporavak od soka, stresa.... Kad vec ne idem radit onda bar to! A u svakom trenutku ako mi neki posao naleti, mogu prekinuti porodiljni!

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 890
   RE: Travanjske bebice :)
6.4.2013 11:27:51   
Kony
Ubrzomamice sretno sa svim tim. Mi jos nismo prevukli kozicu i sve mi to nekako cudno. Sato je na jednom djelu i neide dalje. Ne znam pedica kaze da je ok.
Cipelice smo platili 200kn frodove i voli ih nositi makar je po kuci stalno bos nosimo ih samo kada nekuda idemo van. U cetvrtak smo bili u setnji i naravno da je jucer poce curiti nos i jutros je sav zastopan. Pa on ne smije van ako nije iznad 15 stupnjeva odmah se prehladi.
Raspisale smo se sve zadnja dva dana da ne stignem pratiti.

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 891
   RE: Travanjske bebice :)
6.4.2013 11:34:15   
Kony
Marti bravo za tatu i uspavljivanje. Ma samo tate trebaju biti odlucni i uporni i sve onda mogu.


_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 892
   RE: Travanjske bebice :)
6.4.2013 12:38:25   
Kazimira
hej žene.....

polako prolazi moja depra, smo se nadam da se ne vrati kao bumerang....hvala na utjesi...user posted image

freelove....tvoj komentar o popustu mi je došao ko budali šamar iliti sunce poslije kiše hehehehe, baš sam se nedavno počastila u tvom dučanu...user posted image ....ja sam ti već od 10 mj. na 1660 kunića......sreća pa smo sa starcima......sad se moram prijaviti na burzu kad K napuni godinu, e onda bum valjda isti iznos primala još 3 mj onda 3 mj niš...dok ne otvorim porodiljni......uf.......išla bi raditi.....user posted image ..............i moj K je tvrdoglav, baca se na leđa kad nešto ne smije, bojim se da bu glavom jednom zvizno......a sad su najživlji, zapravo, mislim da nas ludilo tek čeka, ti to več i znaš.....
Marti......super su fotke, D je bio zvijezda.......nadam se da bu navikavanje sad prošlo bez bolesti.......di ti radiš, kakvu uniformu nosiš?
e Kony...možda bu stvarno bolje bez cice....i naše odvikavanje je prošlo savršeno, baš je danas vidio cike i nije ni trepnuo user posted image
Ubrzomamica....nadam se da bu B podnio operaciju muški i brzo se oporavio i da ne buš imala komplikacija oko administracijeuser posted image

mi nosimo naše nikice......baš sam izvadila froodice kaj je dobio, 22 su ali su mu još velike.......za ročkas bu dobio neke sandalice, sreća pa svi pitaju kaj mu trebauser posted image

mi za koji sat idemo na ručak kod frendice kaj je rodila 2 dana prije mene pa se K ide igrati sa Tenom i ekipom......malo da se zgubimo od doma.....user posted image user posted image user posted image

pusa svimauser posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 893
   RE: Travanjske bebice :)
6.4.2013 22:22:33   
Marti83
Kazimira ja sam ti u McDonaldsu-voditelj smjene.
Danas smo kupili još jedne Froddo papuče 159,00 kn,molim lijepo, br.20.I službeno imam sve za jaslice i možemo početi.Inače ima froddo i web shop pa ako znate koji br. treba možete i tako naručivati


_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 894
   RE: Travanjske bebice :)
8.4.2013 8:32:16   
Kony
Ajoj McDonalds njam-njam mi ga nemamo pa je to nama poslastica kada odemo negdije gdje ga ima. Ja sam voditelj blagajne u Billi. Stavila sam malo novih slikica. Mi više ne sikimo bar mislim jer vec tri dana nije ali jutros mi se cini da imam još malo mlijeka pa ču vidjeti da li cu mu dati jos da to posiki ili ne.user posted image
Pozdrav!!

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 895
   RE: Travanjske bebice :)
8.4.2013 8:52:59   
Ubrzomamica
Iako sam prehladjena i grlo mi puca, jedan bi sladoled iz MC-a... Rekao bi moj B mmmmm!! Kad ide jest sam kaze am am am, kad pocne jest onda je mmmm, a kad pije vodu iki vidi bilo koga da pije kaze aaaa! :)))
Jao sinoc se opet budio bar 3-4 puta. Nije dobro spavao po danu, tak je bilo i u subotu. Nije po danu spavao nego mozda sat vremena i onda nam je noc katastrofa! Al nema cike, umirim ga, dam dudu i nazad!
Nama sutra 11 mjeseci! Jesmo najmladji? Jel vasi kikaci gledaju tv? Ko nas je baby tv upaljen cijeli dan. B se igra i cim cuje poznatu glazbu odmah glavu gore i gleda. Neke crtice vec zna kako se zovu pa kad pocnu onda zove uuuhhhuu, biii, duuu... Preslatko mi je to! :)))
Ide mama pit kavu, a vama drage moje zelim uspjesan i suncan novi radni tjedan! Btw, ja sam radila kao voditelj i glazbeni urednik na radiopostaji! :))

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 896
   RE: Travanjske bebice :)
8.4.2013 12:36:24   
sina
ha,žene moje dobijem komplekse i čisto sam vam zavidna kad vidim da radite i kaj radite i da se spremate na posao.

kod nas ništa posebno,moja madam ima glavnu zanimaciju bacanje i pravljenje nereda. tv ju uopče ne zanima osim što voli tiskati gumbiće na njemu kad bi mi pogledali neki film. jučer je uzela daljinski (kao i uvijek) i žena si je posudila film sa max tv-a i okinula mi 15 kn. vrištala sam od smjeha,meni to još nije palo na pamet,al eto ona je uspjala,naravno slučajno.

mi spavamo ko bebe i po danu i po noći i nemamo nikakvih problema sa tim,imamo 8 zubića,jedino nas muči ovo vrijeme što ne možemo van jer ženska bi se mogla šetati po selu gore dolje po cijele dane.

hoda ko metak,ali ipak više voli vuči nekoga za prst,sigurnija je. mi imamo neke cipelice koje je dobila za rođendan,nije marka,ali anatomski su oblikovane i o.k su nam,br 21,i papučice iz borova i one su sper. za jesen nas čekaju pumice,što ćemo kroz ljeto (aako dođe) pojma nemam,valjda ćemo naći nekakve sandalice.


moja user posted image je valjda o.k još uvijek na kužim da sam user posted image jer baš ništa ne osjećam. sad sam 3 mj.

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 897
   RE: Travanjske bebice :)
8.4.2013 23:34:08   
Kony
Cuuuuuuurrrrreeeeeee ipak su mi dali lanjski godisnji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajme sto sam sretna ajme super ima Boga i za nas radnike. Jojo ne mogu vam opisati koliko sam sretna!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa vristim od srece pa to je jos vise od mjesec dana kod kuce jeeeeeeee.user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 898
   RE: Travanjske bebice :)
9.4.2013 9:34:33   
newmum
Kony user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sina..isto mi je, kad čitam da curke idu radit, a ja posla naci ka iglu u plastu. No nedaj se, bebi je tu i druga na putu uzivaj!

Kazimira drži se i dalje, uzivaj u trudnoci i bebacu!

Ubrzomamica...drago mi je da je to otkriveno na vrime i da maleni moze cim prije na operaciju. Sudeci po tvojim rijecima nije to strasno,a on je mali i zaboravit ce to. I dalje sretno sa odbijanjem s cike. Moj bebi također voli gledat tv... dječje zborove, stare crtiće, bumbu i poko.
Joj P će za nekoliko dana napuniti godinu!

Marti83 gledala sam slikice! Preslatki se!!! Sretno na poslu!

freelove sad će nam lipo vrime pa ćemo se našetati! I tebi sretno na poslu!


Curke moje, moj malac odbija jesti kuhano!!! Svaki dan skuham nešto on pojede žlicu dvije ( sram me je reći ali doslovice na silu ) i onda neće više...živi mi na kupovnim kašicama i to samo voćnim i mliječnim..povrtne ne zeli ni vidjet. No i to bi donekle bilo ok da se to količinski nije drastično smanjilo... prije bi znao pojesti dvije i pol velike, sad jedva jednu uz puno napora.

Imate li kakv savjet??


_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 899
   RE: Travanjske bebice :)
9.4.2013 11:27:22   
Kazimira
Kony user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pišem kad mali zaspe sad me fino gnjavi....user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Dudica.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!