|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Balkonsko bilje
26.4.2012 19:37:47   
mamino zlateko
ja danas posadila pelargonije bijele i ljubicaste...a za vikend je kod nas sajam cvijeca,pa odem u nabavu plavih hortenzija,a i moram nesto kupit za 2 kosare da posadim u njih...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 26
26.4.2012 21:11:56   
inesica

IZVORNA PORUKA: Candy

i inesica, sa zakašnjenjem ti od srca čestitam rođendan user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala user posted image
Ne, mozes svakako gerbere kupiti kao gotove sadnice, samo kazem jos im je prednot sto lako uhvatis sjeme...pa ako zelis...
E, a moja se hortenzija smrznula ipak, to mi je vec drugu da su mi unistili, nikak nemam srece s njom. Ovu sam posadila jesenas, i dotukla ju ova strasna zima (smrznula mi se i jedina ruza stablasica), a prvu su mi radnici potrgali jer ju nisu "primjetili" grrr.
Odlucila sam da cu sve saditi u proljece, nikako vise u jesen. Sve sto sadim u jesen mi ne uspijeva. Ja sam ipak proljetni tip.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 27
28.4.2012 10:55:48   
Candy
mariwa i mamino zlateko, jeste kupile još kakve biljčice?
Ja sam jučer bila u nabavci i došla doma s million bells, vodenikama, afričkom ivančicom, klinčekom i tamjanom user posted image
Našla sam ja i gerbere u teglici, ali sam rekla dosta, bježi candy s placa dok je još vrijeme user posted image .
Fino sam sve to posadila i sad bumo vidjeli kaj bu s tog user posted image
inesica, žao mi je za tvoje hortenzije, sjetila sam te se jučer jer sam ih vidjela na placu. Nije moguće da tebi nešto nije uspjelo. Ali, ono za radnike, kaj nisu imali dobre naočale user posted image ?
Probaj opet - treća sreća kažu user posted image

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 28
30.4.2012 15:19:03   
mamino zlateko
ja kupila bacopu,ivancice,dalije,klinceke,na balkon nesto u teglu puzajuce i puzajuce rajcice za balkon...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 29
1.5.2012 12:51:22   
mariwa
U nedjelju otišla na plac da si kupim šta od robe, hlace i kakvu majicu a vratila se sa brdo cvijećauser posted image .
Kupila kameliju roze boje, par petunija i begonija.. Mm poludiouser posted image

Karlo 6.7.2011.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!