|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   eko kugla, jaje
14.4.2012 17:31:52   
krijesnica3
dali koristite eko kuglu ili sad novo eko jaje, htjela bi kupiti najviše zbog osjetljivog bebača, a bilo je i na tv-u nešto kao da je bezveze.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: eko kugla, jaje
14.4.2012 19:43:48   
danery
imam,koristim,ali svakako perem sa praškom,a kugla je u bubnju da malo bolje "isklofa" robu,pa mrlje izađu....ali solo je niš koristi za srednja,a kamoli za jača zaprljanja...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu krijesnica3)
Neposredna veza do poruke: 2
14.4.2012 21:31:46   
sina
KORISTIM I NE VIDIM BAŠ NEKE KORISTI OD NJE. STAVLJAM MAANJE DETERĐENTA,ALI TO JE NEŠTO VIŠE NA PSIHIČKOJ BAZI,MOŽDA BI SE DOBRO OPRALO I BEZ KUGLE. sry na velikim slovima.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
18.4.2012 1:40:50   
Suzn
ja sam gledala da su slovenci testirali sve te eko kugle, i da nema razlike u pranju s njima ili samo s vodom. Tj. da ništa ne vrijede!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 4
11.6.2013 17:06:40   
Medena22
Čula sam za nju, neki kažu da je dobra, neki da nije...pa ne znam da kupim!

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!