|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   menga
19.3.2012 12:00:10   
ucitelj
nezz ima li ova tema nisam je mogla naci ali eto
kad ste dobile nakon poroda i jeli normalno da je bebi vec 8m a ja nemam nikako ni jednom s tim da doji i uzasno sam se udebljala
hvala na pomociuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: menga
19.3.2012 16:46:46   
ruwenzor
evo tu su cure pisale o tome: http://www.ringeraja.hr/forum/Menstruacija%3F%21/m_707638/tm.htm

negdje sam čitala da većina dobije do 6 mj a da sretnice dobiju nakon toga, obično do 1 god, a dogodi se da i da nema menstruacije za cijelo vrijeme dojenja

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 2
19.3.2012 18:16:43   
zvončica1
Ne znam dali ću ti pomoći ali osobno, ja sam dojila 13 mj. i normalno sam imala menstruaciju, ali sam čula da uglavnom dok dojiš da je normalno da menstruacije nema jer tu rade hormoni...a debljanje je isto uzrok tih hormona, sve je to normalno i u redu, znači da si zdrava user posted image .

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 3
19.3.2012 18:51:58   
Lol@
Da ti prenesem svoje iskustvo...ja sam dojila 8 mjeseci i do tada nisam dobila,medjutim cim sam prestala dojiti odmah sam dobila,a sto se tice debljine jos sam dosla na manje kila nego prije trudnoce ,tak da kod svakoga je to cini mi se nekako individualno user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 4
19.3.2012 21:58:09   
ucitelj
hvala curke punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 5
19.3.2012 23:42:27   
mamacita
Ja sam dojila njih 4. Uvijek sam mengu dobivala nakon 6 - 8 mjeseci. Istina, niti mene dojenje nije bog zna kako uljepsalo. Ja sam se pocela baviti tjelovjezbom oko 6-tog mjeseca. Duboko vjerujem, da sve one mame koje uspiju smrsavjeti tijekom dojenja, u biti ne jedu pravilno da bi svojoj djeci osigurali kvalitetno mlijeko. Ja sam cisti primjer toga, 4 puta sam dojila, ali smrsala nisam uz dojenje.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 6
20.3.2012 11:33:47   
Lol@
mamacita uopce ne mora znaciti da ona zena koja smrsa tijekom dojenja ne hrani se pravilno..ja sam jela sasvim normalno i kvalitetno,ali imam dobre gene bar po tom pitanju...tak da i dalje mislim da je to individualno od zene do zene,jer ako se zena ne hrani ispravno tijekom dojenja ne moze imati ni mlijeka...ne samo kvalitetnog vec nikakvog user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 7
20.3.2012 11:54:34   
ucitelj
smatram da svaka zena je individua i isto tako svaka moze imati mlijeka ali se treba potruditi mislim da najvise tu pomaze cesto stavljanje beb na prsa a ja sam sve sama naucila s tim da nije beba bila 12 dana sa mnom
znaci ipak moze zena neimati mengu dok doji
ok hvala na infuser posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 8
26.3.2012 14:42:34   
ucitelj
Hej evo mene opet s pitanjima. jel vam nakon poroda prva menga bila klasicna izgleda mislim kao i prije ili vise smedje boje i kad se dobije prvi put nakon poroda iako se doji jel se moze zatrudnitiuser posted image

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 9
26.3.2012 14:48:51   
ikica84
meni je prva menga bila vise smedje boje i nije mi dugo trajala i pomalo mi je islo.al zato druga i treca su mi bile jakoooo obilne!!za koji dan je opet ocekujem pa cu videti kakva ce ova biti!nemam nikakvih bolova samo mi curi kao nenormalno!
i da,mozes ostati trudna dok dojis user posted image
jesi dobila mengu?

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 10
26.3.2012 14:52:34   
lidac0605
Menga-normalna nakon sva 4 poroda,a trudna možeš ostat i prije te prve menge,jer i toj prvoj mora prethodit ovulacija,zar ne?
Drugo,i vrlo bitno-dojenje NIJE kontracepcija!
I treće,kaj me baš piknulo u oko-svaka žena NE MOŽE imat dovoljno mlijeka i dojit!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 11
26.3.2012 14:59:00   
ucitelj
ja nemogu dobiti normalno do2000god sve bilo ok i otad problemi nezz kojim cudom sam ostala trudna jer su pojedini pametni dri rekli da sam u menopaui
evo danas i u mene nesto malo smedje mislim dnevni ulozak moral promjeniti ranije neg inace i ovi dana sam bila ko napeta  puska na svaku sitnicu uzas
joj nadam se da je to to jer su mi rekli neki da nakon poroda moze se sve opet vratiti u normalu

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 12
26.3.2012 17:58:51   
mamacita

IZVORNA PORUKA: ucitelj

iako se doji jel se moze zatrudnitiuser posted image

DA

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 13
26.3.2012 18:00:47   
mamacita

IZVORNA PORUKA: lidac0605

I treće,kaj me baš piknulo u oko-svaka žena NE MOŽE imat dovoljno mlijeka i dojit!

Tocno, proizvodnja mlijeka ovisi o mnogim cimbenicima.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 14
26.3.2012 19:07:23   
ucitelj
IZVORNA PORUKA: mamacita

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Tocno, proizvodnja mlijeka ovisi o mnogim cimbenicima.

ok nisam odmah htjela pikati vec sam takvog misljenja ipak svi imamo te zljezde i sve ostalo tako da mislim (nezz) da ako imas kad i ako je sve ok da bi svi trebali moci dojiti bar sam ja takvog misljenja
opa znaci mogla bi i trudna ostat hahahahah sta ti znaci slusat stare zene za savjete
user posted image hvala puno svimauser posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!