|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sumnja na manjak progesterona 11.3.2012 15:34:45
|
|
|
|
ruwenzor
|
opisala si moj ciklus imam savršenu bebicu od 9 mj, trudnoća je bila uredna, porod prirodan, sve super, i držim ti fige da će i kod tebe biti tako
|
|
|
RE: Sumnja na manjak progesterona 12.3.2012 16:05:22
|
|
|
|
anamarijapupek
|
Da, i ja se nadam...samo treba dočekati taj petak i gotove nalaze
|
|
|
|
|
RE: Sumnja na manjak progesterona 21.8.2012 10:51:28
|
|
|
|
FingerJ
|
Anamarija, pls javi što je na kraju bilo s nalazima i svime.... Imam iste simptome (javili su se nakon što sam godinu dana uzimale staž pilule) - svaki mjesec točno na dan 3 dana običan smedi iscjedak, jedan dan pauza pa menstruacija ( obična, svježe krv). Užasan pms da ne spominjem - naduzost i plaćanje bez razloga :( 2 mjeseca radimo na bebaču, no ništa za sada :( spremam se na detaljan pregled - brisevi, hormoni.... pa me zanima stoje iskustvo i što mogu očekivati...
|
|
|
|
|
RE: Sumnja na manjak progesterona 21.8.2012 12:02:14
|
|
|
|
anamarijapupek
|
Finger3, meni ti je testić bio pozitivan taj ciklus tako da na kraju nisam završila na duphastonu zbog regulacije ciklusa nego zbog održavanja progesterona tj. čuvanja trudnoće (s obzirom na AB prošle godine). Brisevi i svi testovi koje sam radila su bili u najboljem redu, sada u trudnoći isto tako (šećer sam vadila i krvnu sliku). Ja sam zadnjih godinu dana imala takav PMS da je čak i muž skužio i tolerirao moje promjene ponašanja itd. Uglavnom, ja sam si sa LH trakicama pratila ovulaciju i eto, prvi ciklus pomnog praćenja nijansi trakica, primila se naša Držim fige da sve bude u savršenom redu
|
|
|
RE: Sumnja na manjak progesterona 28.10.2012 17:25:26
|
|
|
|
mijana
|
i ja imam nisku razinu P ref vrijednosti su od 19-76 a ja imam 21dc 2.8. nmol/L trudnoća s ovim nalazom nije moguća? danas mi je 28dc a nemam nikakve simptome pms-a da li da radim test ili ne? ovulacija je potvrđena 14.10. na uzv
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!