Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 9.12.2008 23:25:43
|
|
|
|
božica
|
koju krsnu vjenčanu ili firmanu
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 10.12.2008 8:28:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
krsnu su birali starci - obiteljske veze, hijerarhija u nazad par koljena da se kumstva u te dvije obitelji izmjenjuju firmanu - opet obiteljsek veze, cura godinu starija od mene, u nadi da ćemo ojačati prijateljstvo, na kraju se ne vidimo niti čujemo vjenčana - nadoknadi sve za prethodne, prijateljica iz srednje, s njom je dernek derne i samo dernek
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 10.12.2008 8:39:30
|
|
|
|
troubled
|
moju krsnu kumu su odabrali roditelji...jedna divna teta, babina sestra krizmanu sam birala sama, prijateljica kojoj sam kasnije bila vjenčana kuma...i danas smo super vjenčana 1. put ( ) najprijateljica kojoj sam također ja bila vjenčana kuma...i danas smo naj vjenčana 2. put ( ) najfrendica koja je ujedno i paulina krsna kuma...nema je na cijelom svijetu takve kako se negdje kaže, dvostruko kumstvo = rod...po tome su njih tri meni sad u rodu...bar ih tako doživljavam i jednako volim
|
|
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 10.12.2008 10:44:35
|
|
|
|
božica
|
krsna-frendica iz srednje--sada se nit ne čujemo nit ne vidimo krizmana frendica iz djetinjstva-čijemo se družimo se i vidmo se vjenčana-frendica iz srednje--čujemo se vidimo se btw firmana i vjenčana izlaze van i družimo se svi naravno kada se vidimo idabrala sam ih odabirom mojim vlastitim a ti piggy kako si odabrala svoje kume kumove
< Poruku je uredio božica -- 10.12.2008 10:54:52 >
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 10.12.2008 10:50:59
|
|
|
|
tina1602
|
firmanu ne kužim
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 10.12.2008 10:55:19
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: tina1602 firmanu ne kužim ispravila sam
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 10.12.2008 10:56:44
|
|
|
|
maslacak
|
Firmana=krizmana kuma krsna mi je tetka, ne valja kuma ništa, nije mi doma bila otkako me je držala u crkvi, a živi preko puta. firmana mi je kuma jedan super žena a kumstvo traje s njenom obitelji još od naših baka, kumovale se obitelji 15 puta. kuma na vjenčanju moja najbolja prijateljica iz srednje.
|
|
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 10.12.2008 14:06:37
|
|
|
|
Wukovarka
|
Krsna kuma prijateljica mame...nismose vidili od 1991. Krizmanu sam sama birala, dobre smo i danas Vjencana kuma mi radna prijateljica iz Vinkovaca, obostrano kumstvo
|
|
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 17.12.2008 20:17:44
|
|
|
|
interstelaris
|
ne znam tko su mi krsni kumovi ,tj. zaboravila sam , jer se rijetko viđamo . krizmanu su mi nametnuli (htjela sam strinu , ali je jedna cura jako plakala i čeznula za tim kumstvom , pa su joj moji udovoljili . uzalud , nit se čujemo nit se vidimo ). vjenčana mi je najbolja prijateljica .
|
|
|
|
RE: kako ste odabrali kumu-kuma 17.12.2008 20:27:07
|
|
|
|
kitty
|
krsni kum mi je ocev dobar prijatelj,cujemo se redovito krizmana kuma mi je best friend osnovnu i srednju prosle skupa vjencana kuma mi je prija s kojom sam odrasla malo smo se udaljile ivanu je mm izabrao kuma,od krstenja ga nismmo vidjeli ce kuma bit rodica mm-a koju obozavam,moj izbor ovaj put,nije se smio mijesat jer je prvi put pogrijesio
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!