|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tjemenica
26.11.2011 11:29:14   
krijesnica3
user posted image  beba od 7tj. mi ima tjemenice i nikako da ih se riješimo. kupila sam sad neki dan pjenu od a-derme za tjemenice ali valjda to duže traje skidanje, pokušat ću kombinirati i sa uljem pa navečer prije kupke tu pjenu.

< Poruku je uredio Zvonki -- 27.11.2011 23:18:10 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tjemenice
26.11.2011 11:53:11   
mm1209
Moj ima 2 mjeseca, već više od 2 tjedna mu skidamo. Prvih par dana sam mu prije kupanja mazala sa uljem i onda iščešljala, a sad mu dobro našamponiram kosicu i sa onim češljićem za bebe lagano skinem i puno je bolje, još ih ima malo. Probaj i ti tako user posted image

(Odgovor članu krijesnica3)
Neposredna veza do poruke: 2
26.11.2011 14:43:05   
modesty blaise
ak možeš kupi mustellinu pjenicu za tjemenicu i u jednom pranju češ je se riješiti

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 3
27.11.2011 9:09:08   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

ak možeš kupi mustellinu pjenicu za tjemenicu i u jednom pranju češ je se riješiti

Slažem se...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 4
27.11.2011 23:50:09   
ruwenzor
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Slažem se...

potpisujem

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 5
27.11.2011 23:53:12   
JASNA33

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 6
28.11.2011 12:35:43   
cocco
a jel bi dermatitis na glavici prošao s tom pjenom? mom malom prođe od kremice koju ne smijemo dugo koristiti jer je kortikosteroid, i čim prestanemo mazati vrati mu se.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 7
28.11.2011 12:37:50   
ruwenzor
koritkosteroide bebi od 4 i pol mjeseca???? user posted image

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 8
28.11.2011 12:53:34   
svrcica
Ne možeš dermatitis rješiti tom pjenicom. Nama danas nažalost ustanovili neurodermitis, a prije par dana smo prali glavicu Mustelinom pjenom za tjemenice. Nije otišlo sve odjednom, iako se sad već i pitam što su od toga tjemenice, a što je koža koja se ljušti uzrokovana neurodermitisom. user posted image

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 9
28.11.2011 14:07:07   
tina1983
Mi isto imamo problem sa nekom vrstom dermatitisa i tjemenicom i jedina stvar koja nam pomaže je krema od Mustele Stelatopia, mažemo ga dva put na dan, i glavicu i cijelo tijelo, odlična stvar za kožu, 200 ml dođe oko 130 kn, znamo mu i sat vremena prije kupanja namazat glavicu sa baby uljem i to se isto dosta dobro pokazalo ali ovo od Mustele je odlično i čista voda za kupanje bez kupki, tj ako imate probleme sa dermatitisom nama je dobra kupka od zobi od Keninga

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 10
28.11.2011 14:39:16   
cocco
IZVORNA PORUKA: ruwenzor

pedijatrica mu je dala kad je imao mjesec dana. inače je to krema za oči. na obrvama mu je odmah prošlo a ovo na glavici se stalno vraća. probali smo hrpu ulja, kreme, koječega.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 11
28.11.2011 19:25:36   
malica
Tjemenica je seborejički dermatitis kod djece. Kao i kod odraslih uzrokovan je gljivicom. Mi koristili od Bioderme Sensibio DS pjenušavi gel umjesto šampona (mrdnuli tati), a sad imaju i ABCDerm Babysquam krema za tjemenice. Nisam probala ovo zadnje, al je za to pa zašto ne. Ne znam zašto al mi Mustela nikad nije sjela pa ju niti ne koristimo

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 12
28.11.2011 22:11:22   
Bebač i ja
mustela obavezno....

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 13
28.11.2011 22:48:41   
lononi
Mustela stelatopia krema za tijelo,a ima i ulje za kupanje,isto stelatopija i to je super stvar.Moj je mali imao po tijelu na par mjesta i kupali se i mazali s time i sve nestalo i nikad se nije vratilo!!!user posted image

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 14
30.11.2011 16:35:07   
tina1983
Mustela je za cijelo tijelo pogotovo ta Stelatopia, neznam od kud ti da je samo za lice...nama odlična stvar a stvarno imamo probleme sa bebinom kožom, ta krema je vlažana a njima treba vlage ako je koža suha i dalje mu mažem glavicu s tom kremom i odlično, a normalno je da ti se pojavljuje nemožeš se toga samo tako riješiti, možda mjenjaš previše šampona ili kremica, moraš bit strpljiva i nama je teško to gledati ali šta se može proći će...

(Odgovor članu lononi)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Tjemenica
7.12.2011 17:04:48   
krijesnica3
evo sad smo lječili te tjemenice tjedan i pol i malo se povuklo znači s a-derma pjenom i uljem, ali mali ima kao nekvi dermatitis, crvenilo iza uha i za vratom, danas sam kupila i kremu od a-derme za suhu kožu, kako sam mu namazala uskoro se ublažilo i sad do večeri se povlači, dva puta na dan moram mazati

(Odgovor članu krijesnica3)
Neposredna veza do poruke: 16
15.12.2011 15:10:02   
cocco
Tjemenica je seborejički dermatitis kod djece.

naša pedijatrica kaže da nije isto. al da sredstvo protiv tjemenice može pomoći.
mi trenutno koristimo olival ulje protiv tjemenice i kao da je bolje, ak ništa bar fino miriši user posted image .

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 17
15.12.2011 15:57:17   
ruwenzor

IZVORNA PORUKA: cocco

IZVORNA PORUKA: ruwenzor

pedijatrica mu je dala kad je imao mjesec dana. inače je to krema za oči. na obrvama mu je odmah prošlo a ovo na glavici se stalno vraća. probali smo hrpu ulja, kreme, koječega.

jadničak mali, baš mi je žao... nadam se da će mu proći user posted image

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 18
30.12.2011 6:46:07   
ucitelj
dan ja sam  nova pa vas molim ako mi mozete pomoc
bebac 6mj ima neke tjemenicce ali su bijele kao prhut i ne spadaju
sve sam uradila kao i vi rijesila se oni ruzni zuti sad  mi se vracaju te bijele i nece spasti ni sa cim
malo me trta da nije nesta drugo a ne bi pitala ped jer je bebac neurorizican pa sta je god upitam ona odma salje na pretrege
P.S. ovo mi je prva bebcauser posted image nakon 8god

unaprijed hvalauser posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 19
30.12.2011 8:18:21   
lilia
Ja nemam iskustva sa tjemenicom ali nadam se da će ti netko pomoći.
U krajnjem slučaju obrati se pedijatru pa i na pretrage ako treba.
Sretno.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 20
30.12.2011 22:08:33   
tina1983
mi smo rješili nadam se dugoročno, prije kupanja sat dva trljala sam mu glavicu johnson baby uljem stavila sam na vaticu malo ulja i kružila mu poglavi i s tim trljanjem sam već dosta skinula, mora se dobro to utrljati a ne maziti i milovati, sa šamponom Nivea za bebe sam mu oprala glavicu i super zadovoljna jer sad već nekih tjedan dana nema ništa, a što se tiče kože isto ima neku vrstu dermatitisa seboroički navodno, mazali smo ga mustelom međutim koža mu je postala imuna na tu kremu, a suha mu je koža i na koljenima ponekad crvenkasta i suha, pedijatrica nam je prepisala Afloderm s tom kremom smo trebali mazat 2x dnevno 7 dana, ne duže jer to nie krema za njegu, i super je pomoglo sad smo nakon toga kupili od A-derme bogatu emolijentu kremu i isto smo zadovoljni, koža mu se oporavila, nije više toliko suha a ni crvena.Namažem ga 2x dnevno ali samo po mjestima gdi je crveno i suho.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 21
30.12.2011 22:26:42   
berny
učitelj, dobro došla. čestitam na bebici. 8 godina je stvarno treniranje strpljenja.
što se tiče tjemenice... mi smo koristili mustelin šampon. no, najviše nam je pomoglo maslinovo ulje. natrackala bi maslinovim i pustila da odstoji. bila je zima pa mu nisam htjela dugo držati (sat- dva). zatim sam iščešljavala s gustim češljem i onda kupanje i pranje kose. nakon kupanja sve bi još bolje omekšalo pa bi opet iščešljavala.
ako kod tvoje bebice nije tjemenica. možda je onda perut. ona ide malo teže dolje, po riječima naše patronaže. u svakom slučaju , sretno.

(Odgovor članu tina1983)
Neposredna veza do poruke: 22
31.12.2011 16:25:44   
virgulina
mojoj bebi se tjemenica pocela javljati oko cetvrtog mjeseca a kao th sam upotrjebila obicnu pavlovicevu mas
poslije pranja kosice sam umasitala kremu u poglavinu , stavila kapicu i ostavlila da se dooobro upije , poslje toga sam iscesljala , ponovila sutradam i adio tjemenici user posted image
ali moje dijete apsolutno nema osjetljivu kozu

Marija moj zivot

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 23
2.1.2012 17:38:30   
ucitelj
hvala berby da to je bilo cisto treniranje svega sto covijek ima u sebi nikom se nedogadjalo
pokusat cu nezz ni sama zasto nece dolje ipak hvala puno na svajetimauser posted image

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 24
6.1.2012 23:55:58   
laura1407

IZVORNA PORUKA: ucitelj

dan ja sam  nova pa vas molim ako mi mozete pomoc
bebac 6mj ima neke tjemenicce ali su bijele kao prhut i ne spadaju
sve sam uradila kao i vi rijesila se oni ruzni zuti sad  mi se vracaju te bijele i nece spasti ni sa cim
malo me trta da nije nesta drugo a ne bi pitala ped jer je bebac neurorizican pa sta je god upitam ona odma salje na pretrege
P.S. ovo mi je prva bebcauser posted image nakon 8god

unaprijed hvalauser posted image

i moj momak još uvijek ima tjemenice pomalo iako mu je skoro pa 5ipo mj,nema razloga za brigu jer mi maleni inače ima malo sušu kožu pa je zato to malo teže iskorijeniti user posted image .a neki govore gdije ima slučajeva da dječica do godine dana znaju imat tjemenicu,by the way mi smo je dobili s mjesec i nešto tek..

moje dvije sreće,dvije ljubavi,dva sunca....moja dva života!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!