|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obnovite kožu preko noći
7.11.2011 8:25:07   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Ira_

Zar je toliko loše?user posted image

ma nije tako strasno user posted image ja sam zadovolja i sa ovim sto imam,nego stvarno imam prečih stvari koje su mi potrebnije od kreme koja kosta 120 kn,pogotovo jer nam banka uzme svaku paru koja sjedne,a i koja ne sjedne na racun user posted image
eh da i danas sam odlucila kad mi sjedne moja crkavica sa biroa idem to sve da potrosim na sebe...kupicu si gaca,čarapa i potkošulja user posted image oticu na frizuru i depilaciju i boli me uvo sto necu imati za banku ŽELIM nesto i na sebe da potrosim user posted image pa nek me poslje ganjaju user posted image a obicu i apoteke i parfimerije u potrazi za besplatnim uzorcima heheehehe

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 26
7.11.2011 10:21:42   
anaxx
oooo, vidim da je ova tema ipak potakla na raspravu, ili još bolje prerasla u savjetovalište... user posted image

i meni bi trebao savijet!

ja sam prije imala baš svijetlu put (često su mi znali reči kako sam blijeda user posted image ), ali nakon trudnoće, pogotovo nakon ove druge lice mi se jako brzo zacrveni i baš mi je na dodir toplo, izgledam kao da mi je vruče (valunge još nemam user posted image )
koristim kremice za osjetljivu kožu i sad zadnju sam kupila u apoteci baš za crvenu kožu, ali nije baš pomoglo...
modesti (ili netko drugi) imaš savijet za mene?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 27
7.11.2011 10:40:09   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: anaxx

oooo, vidim da je ova tema ipak potakla na raspravu, ili još bolje prerasla u savjetovalište... user posted image

i meni bi trebao savijet!

ja sam prije imala baš svijetlu put (često su mi znali reči kako sam blijeda user posted image ), ali nakon trudnoće, pogotovo nakon ove druge lice mi se jako brzo zacrveni i baš mi je na dodir toplo, izgledam kao da mi je vruče (valunge još nemam user posted image )
koristim kremice za osjetljivu kožu i sad zadnju sam kupila u apoteci baš za crvenu kožu, ali nije baš pomoglo...
modesti (ili netko drugi) imaš savijet za mene?

stvarno je teško dijagnosticirati ovak prek foruma ...zato prvi savijet svima koji imaju problem a imaju mogućnost platiti dermatološki pregled neka to učine jer je to najpravilnije šta mogu napraviti

Anaxx to kaj  si napisala može biti zbog visokog krvnog tlaka. Ne znam jesi li ga kaj kontrolirala ...
Za vidjet je i jel slučajno naznaka neke perimenopauze , jednostavno je - izvadi si hormon FSH 3 dc, on ti je neka štih proba. Estradiol (najvažniji estrogen, odgovoran za razvoj sekundarnih spolnih obilježja žene. Zajedno s gestagenima kontrolira sve reproduktivne funkcije. Primarno se izlučuje iz jajnika i žutog tijela, no malo i u testisima odnosno u nadbubrežnoj žlijezdi, a u trudnoći iz posteljice. U krvi je 98% estradiola vezano za transportni protein SHBG) će ti najbrže pokazati da li su kakvi znaci uranjene menopauze. Iako u tom slučaju morao bi te i pošteno obliti znoj.
Eventualno bi možda mogla bit i štitnjača, sad malo pucam, ali to ti je isto relativno jednostavno - štih proba vađenje hormona TSH. To ti je - svaki od tih hormona - u priv. labovima gotovo isti dan, dobiješ nalaz mailom, cijena otp. 120 kn po hormonu...
Ako ti je koža samo crvena i nema promjena na koži u vidu prišteva i akni, najbolje je da je hraniš kvalitetnom hidratantnom kremom, koja će je zaštititi. Najbolje su one na bazi bilja, bez umjetnih boja i parfema.
Potraži kreme koje sadrže cink oksid, ali koje spadaju u grupu blagih krema. Među kozmetičke sastojke koje treba izbjegavati spadaju alkohol, mentol i eukaliptus. Ovakva koža lica ne trpi pilinge i agresivne tretmane, već samo blage losione na bazi ulja. Možda bi ti glavni saveznik  mogla biti voda, jer hladi i smanjuje crvenilo. Često umivanje može pomoći kao i jako hidratantne kreme.
Što se tiče šminke, vodi računa da je kvalitetna i također blaga jer suvišni sastojci samo mogu pogoršati problem.

Možda da probaš s običnom A-derma kremom EXOMEGA - ja ju koristim i za moga S  jer je emolijentna krema preporučljiva za vrlo suhu i atopičnu kožu

Svašta ja sad tu načrčkah ali najbolje je potražiti savijet dermatologa koji će te pregledati uživo.....

< Poruku je uredio modesty blaise -- 7.11.2011 10:43:20 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 28
7.11.2011 10:55:15   
anaxx
uh, modesti baš si se napisala... user posted image  
hvala u svakom slučaju na trudu...
nemam visok tlak... baš suprotno bez kave ne funkcioniram
menopauza.... ne još, mislim da nisam još u toj fazi, nema znojenja i vručine opčenito... imam još nekih planova... user posted image
nemam prištića, samo se zacrvenim...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 29
7.11.2011 11:16:31   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: anaxx

uh, modesti baš si se napisala... user posted image  
hvala u svakom slučaju na trudu...
nemam visok tlak... baš suprotno bez kave ne funkcioniram
menopauza.... ne još, mislim da nisam još u toj fazi, nema znojenja i vručine opčenito... imam još nekih planova... user posted image
nemam prištića, samo se zacrvenim...

Onda svakako probaj s A-dermom mislim da ti nikako ne može naškoditi..ili ovo kaj sam već gore napisala- Ako ti je koža samo crvena i nema promjena na koži u vidu prišteva i akni, najbolje je da je hraniš kvalitetnom hidratantnom kremom, koja će je zaštititi. Najbolje su one na bazi bilja, bez umjetnih boja i parfema.

user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 30
7.11.2011 11:37:50   
mariola
Trudim se njegovati redovno. Skidanje šminke je obavezno, pa makar gorilo, sa šminkom ne idem u krevet. Pilig i maske ne stavljam baš redovito ali ipak stavljam. Kao tinejdžeka sam imala problematičnu kožu i otišla sam dermatologu, propisala mi kremicu koju su mi tete u ljekarni pravile. Kad sam to izlječila koristila sam bilo koju hidratantnu prilagođenu dobi. Prošle godine su mi se opet pojavile akne i masna koža ko da sam u pubertetu i opet sam išla  kod dermatologice i savjetovala mi avene. Sad koristim sve njihovo, i za skidanje šminke i tonik, i kremu i piling, maske... Odlični su mi. Koža mi je super.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 31
7.11.2011 11:40:58   
modesty blaise
Evo nekoliko jeftinih "kućnih " rješenja za prištiće :

Iako često mislimo kako su prištići tegoba rezervirana samo za tinejdžere – varamo se! Bez obzira koliko godina imali, začepljene pore šminkom, onečišćenjem iz zraka ili zbog sunca mogu dovesti do nakupljanja prljavštine u porama i izbijanja prištića.
Ovih se malih napasti nećete uvijek riješiti istiskujući ih – taj posao najbolje ostavite stručnjacima. Okrenite se prirodnim namirnicama koje imate kod kuće i izbjegnite loše reakcije kože zbog mnogih kemikalija koje su sadržane u linijama za njegu kože.
1. Nim i kurkuma
Prirodni antiseptik i antibiotik, biljka nim u ayurvedi se koristi kod mnogih kožnih tegoba, a može isušiti prištiće. Sameljite jedan listić ove biljke zajedno s malo kurkume , nanesite na prištiće, ostavite da se osuši, te isperite nakon sat vremena.
Kurkuma je protuupalno sredstvo i sjajni antioksidans, stoga se često koristi u kozmetici, jednako kao i u kuhinji.
2. Mlijeko
Nekoliko puta dnevno umijte lice hladnim mlijekom. Ono će očistiti kožu i ukloniti sve tragove nečistoće koji su se skupili, a posebno je učinkovito kod masne kože koja  na sebi zadržava veće količine sebuma (masnoće).
Uz uklonjene prištiće, ten kože će se posvijetliti i ujednačiti – pazite samo da odaberete nemasno mlijeko. Kada se nanese na tijelo, mlijeko umiruje iritacije jer djeluje protuupalno, ostavlja učinak blagog pilinga zbog laktične kiseline, te hidratizira novi sloj kože koji otkrije (masni sadržaj pojačava zaključivanje vlage).
3.Marelica
Na lice nanesite sok marelice i ostavite neka se osuši deset minuta. Ovaj ritual ponovite svaku večer prije spavanja i lice opskrbite velikom količinom vitamina C i karotenima.
4.Med
Pomiješajte čajnu žlicu meda s pola žličice cimeta u prahu i pastu nanesite na prištić preko noći. Ujutro se umijte. Važno je ponavljati ovaj postupak dva tjedna neprekidno kako bi prištići nestali u potpunosti.
Med njeguje kožu svojim enzimima, vitaminima i aminokiselinama koje pomažu pri ublažavanju tegoba kao što su upale, ali imaju i učinak čišćenja prijeko potrebnog problematičnoj koži.
5.Đumbir
Pomiješajte 100 grama soli u zrnu, žlicu soka od limete i žlicu nasjeckanog đumbira. Smjesu zagrijte u mikrovalnoj pećnici, ali pripazite da ne bude prevruća. Piling nanesite na cijelo lice, masirajući pritom kožu, i isperite. Đumbir u ovoj kombinaciji daje tijelu zdravi sjaj, a vitamin C iz limete zaglađuje i njeguje kožu.

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 32
7.11.2011 12:04:40   
jagodicabobica
ja nisam nikada davala neke velike pare za njegu lica...
ali pocelo mi je zadnje vrijeme smetati sto imam puno crni pora na licu a pomalo i oziljaka od nji...
i tako sebi kupim kremice 3 kom 200km u nadi da cu primjetiti promjenu...
http://eleven.se/shiseido-b574-3.html
ma kakvi.. nema neke razlike uopste...
cak sam vise zadovoljna sa maskom za lice koja ima totalno nepoznatu marku i kosta poputt Lorealovi produkata i slicno...
vise volim biti u sauni i na taj nacin da mi se lice ocisti...

Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan: