|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rižine pahuljice
21.11.2011 20:26:39   
mayathebee
To ti je to, to su ciste rižine pahuljice, id kojih se radi kašica, pa zato tako piše. Za početak daš jednu do dvije žličke u mlijeko, da može kroz bočicu. Imaš i od hippa, manje je pakiranje, meni su milupine previše, uvijek moram baciti!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 26
22.11.2011 13:25:39   
cocco
zašto moraš bacit? ima neki rok trajanja kad otvoriš? ma moj neće niš na bočicu, morat ću mu na žlicu davat.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 27
22.11.2011 20:38:18   
mayathebee
Makar mislim da je marketinški trik da bi što prije kupili nove, piše na kutiji da se mora potrošiti unutar tri do četiri tjedna. Realno to je 100 % riža iz eko uzgoja, pa neznam kaj se ima pokvariti ako je dobro zatvorena, al ja ju uvijek bacim ako je ne potrošim u mhesec dana! Ak nece na bočicu kad kreneš sa dohranom super je napraviti mliječno- vočno- žitnu kašicu. Staviš 100 ml mlijeka koje pije, 80 g voča ( jabuka), i dvije žličice rižinih pahuljica!

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 28
23.11.2011 11:15:14   
Hubertica
I moj mali je nekako nezasitan i po noci mi se zna budit nekad i svaki sat. (vjerujem da imam dosta mlijeka jer se iz jedne dojke mogu izdojiti 160ml).Pokusala sam sa rizinim na mom mlijeku ali to se nista ne zgusne, odnosno malo se zgusne i odmah prorijedi tako da mislim da nist od zasitnog obroka. Iako jos nemamo 4 mj i mnogi ce se zgrozit ja sam malom provala dat kasicu od jabuke i super ju je prihvatio, i nakon nje mi zna povuc spavanje po danu a do nedavno opce nije imao dnevno spavanje. Tako da se meni kasica pokazala boljim rijesenjem nego rizine pahuljice, samo sto mu ih za sada dajem jednom dnevno oko podneva s time da ga prvo dojim i onda dajem kasicu. Kad sam to spomenula patronaznoj mislila sam da cu dobit jezikovu juhu ali cak i nisam, jer kaze da se dohrana po novom uvodi s 4 mj bez obzira ako je djete dojeno i da je ok da ga privikavam na okuse jer kaze sto kasnije to je teze. A i jadan kad gid bih jela nesto na zlicicu on bi otvarao usta pa eto probali i upalilo, jede ko veliki, nema nikakvog guranja hrane jezikom prema van, a otvara usta ko pticica, samo ne znam jel smije kasica prij spavanja ?!

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

Neposredna veza do poruke: 29
23.11.2011 13:19:45   
cocco
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Makar mislim da je marketinški trik da bi što prije kupili nove, piše na kutiji da se mora potrošiti unutar tri do četiri tjedna. Realno to je 100 % riža iz eko uzgoja, pa neznam kaj se ima pokvariti ako je dobro zatvorena, al ja ju uvijek bacim ako je ne potrošim u mhesec dana! Ak nece na bočicu kad kreneš sa dohranom super je napraviti mliječno- vočno- žitnu kašicu. Staviš 100 ml mlijeka koje pije, 80 g voča ( jabuka), i dvije žličice rižinih pahuljica!

sigurno je to trik, suhe pahuljice se sigurno ne mogu pokvariti, al ko bi riskirao i dao ih bebici. budem probala to s voćem! dala sam mu malo soka od jabuke i radio je gadljive face pa ne znam jel samo zaj... il mu se stvarno ne sviđa. inače je još na mom mlijeku, ped je rekla da je još rano za dohranu, al ja se po malo pripremam.

Neposredna veza do poruke: 30
25.11.2011 13:41:21   
lononi
A moj će 6.mj.za 5.dana i ima nekih tjedan dana počela mu davat jabuku...nikako prihvatit.pa sam počela rižine,na žlicu pljuje,a na bocu smlati 170.Danas mu dala krušku,katastrofa,sav se mršti i pljuje...pa skoro povratiouser posted image A kad je stariji bio beba,on je sve odmah prihvaćao...ovaj zezauser posted image

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 31
25.11.2011 15:54:06   
mayathebee
Smješaj mu kako sam gore napisala mlijeka koje pije sa rižinim pahuljicama, i dodaj jabuku! Trebat će par dana dok ne prihvati novu klopu, al mlijeko mu je poznati okus pa s njim lakše ide. I probaj mu dati pola sata prije nego mu inaće daješ obrok, dok još nije jako gladan, jer su nervozni od gladi i neda im se upoznavati sa novim okusima! Ja sam zamijenila prvo onaj drugi jutarnji obrok oko 9 - 10 sati! To mi se super pokazalo, odmah je sve pojeo!
Sretno!

< Poruku je uredio mayathebee -- 25.11.2011 15:58:56 >

(Odgovor članu lononi)
Neposredna veza do poruke: 32
30.1.2013 10:45:49   
brighton
Molim za pomoc! Djevojcici zelim da uvedem rizine pahuljice od Hippa, s tima da je na Apatmilu, da li ce skoditi ako pomijesam aptamil sa rizinim pahuljicama od hippa!! PLEASE HELP

Neposredna veza do poruke: 33
30.1.2013 10:54:56   
Renata RR
Ne škodi. Pročitaj samo da li se pahuljice miješaju mlijekom ili vodom jer u nekima je već dodana formula.

(Odgovor članu brighton)
Neposredna veza do poruke: 34
30.1.2013 10:56:04   
brighton
Piše da se mijesaju sa vodomuser posted image jel ok to

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 35
30.1.2013 10:58:52   
Renata RR
Da. Prokuhaš vodu, malo je ohladiš i staviš pahuljice. Vidjet ćeš da li joj odgovara...

(Odgovor članu brighton)
Neposredna veza do poruke: 36
30.1.2013 11:07:12   
brighton
uh hvala ti puno user posted image jedva cekam da joj stavim pahuljice sa aptamilomuser posted image , nadam se da ce papat

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 37
11.3.2013 17:52:46   
calpurnia
Ima od hippa i proso, isto kao rižine pahuljice se doda u mlijeko. Moj to obožava, rižine pahuljice neće user posted image

TONČI <3

(Odgovor članu brighton)
Neposredna veza do poruke: 38
11.3.2013 18:11:16   
Sunshine28
ja sam bas trazila hipp proso i nisam nigdje nasla pa sam uzela babylove ali nece ga bas, samo sa vocem...
ince, za hipp rizinim pahuljcima moja je Em luda...sve ce pojesti ako joj ubacim malo pahuljica, tako da su nam one najdraza, carobna namirnica!

I + G = E & L

(Odgovor članu calpurnia)
Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!