|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bušenje uha
7.10.2011 15:28:58   
škorpioni
kada ste svojim kćerkicama prvi put probušili uši???s koliko godina?
mi ćemo eto još malo i godinu dana pa sam mislila da joj za prvi rođendan,ali strah me ....dali je malo prebrzo?

"uvijek samo hrabro i odlučno"
sin 11.11.2005
kćer 25.10.2010
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bušenje uha
7.10.2011 15:33:25   
leilany
moja ima 2 god i 4mj al joj jos nismo probusili usi...
sad brijem da budemo tesko,jer bude se bojala....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu škorpioni)
Neposredna veza do poruke: 2
7.10.2011 15:36:36   
troubled
ja sam se jedva dala nagovoriti kad je paula imala 10 godina da dam dozvolu...
i to mi se čini rano...

naušnice na djeci mlađoj od toga uopće mi nije lijepo vidjeti...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
7.10.2011 15:48:15   
elven
Kad sama izrazi želju, ali ne prije 4-5 godine...inače sve curke u obitelji su tako...mama-tata mi hoćemo i znamo što je i kako se to radi i svejedno hoćemo. I to mi se čini superiška pa ćemo i mi tako.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 4
7.10.2011 16:36:35   
Indy
ja nevidim problem, ako to ucini strucna osoba, ne bi trebalo biti problema. meni su probusili usi s 2mj., tako da cijeli zivot nosim nausnice i ne mogu zamisliti da ih nemam.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 5
7.10.2011 16:46:29   
mama mery
ja sam loreni s godinu dana i bas su mi slatke curice s nausnicama :))

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 6
7.10.2011 16:55:39   
malica
Ja sam pak potpuna suprotnost. Ne vidim nikakav smisao i razlog bušenja ušiju dok sami ne postanu svjesni i budu sami to htjeli. Osobno to ne smatram ni slatkim ni lijepim tako da mi E nećemo bušiti uši i otezati ću s istim sve dok bude moguće

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 7
7.10.2011 17:24:30   
mišica 666
meni je to bezveze. bilježite dijete za cijeli život a možda uopće neće voliti naušnica kad naraste. to mi je u klasi tetoviranja bebe a to nikom nebi palo na pamet. kad bude velika nek buši uši ako hoće a ako ne nikom ništa. i btw jako mi je ružno vidit malo dijete  probušenih ušiju ali to je samo moje skromno mišljenje.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 8
7.10.2011 17:29:53   
lavica81
IZVORNA PORUKA: malica

Ja sam pak potpuna suprotnost. Ne vidim nikakav smisao i razlog bušenja ušiju dok sami ne postanu svjesni i budu sami to htjeli. Osobno to ne smatram ni slatkim ni lijepim tako da mi E nećemo bušiti uši i otezati ću s istim sve dok bude moguće

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 9
7.10.2011 17:44:14   
marijola
godinu dana je definitivno prerano! mojoj frendici su isto tako rano probušili i imala je dosta komplikacija, čak joj na jednom uhu ostao ožiljak.
uho kad se probuši prvo bolucka 2-3 dana, a poslije tu rupu treba održavat, vrtit naušnicu, šta zna peckat, i redovito čistit u alkoholu. mislim da je to pravo mučenej za tako malo dijete

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 10
7.10.2011 17:56:59   
kanader
bušenje uha mi je na maloj djeci pregroznouser posted image imam tri kćeri i uha su bušile tek kad su same izrazile želju (11,9 i 6, 5 godina)sve ostalo mi je pomalo primitivno.jer bušenje uha je kao i tetoviranje zapravo ipak više kao oznaka pripadnosti plemenu ili skupini,i nisam baš oduševljen user posted image al žene ko žene imaju pravo radit sa ušima što želeuser posted image

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu marijola)
Neposredna veza do poruke: 11
7.10.2011 18:03:35   
adryosijek
to mi je predivno ,kod curica mojoj sam busila za prvi rodendan,samo dok sam bila u it joj je ispala medicinka ,pa moramo nanovo jer joj je rupica zarasla,obozavam nausnice na curicama,mozes komotno da joj busis kod dobrog zlatara..mi nemamo problema nikakvih,osim sto je izgubila negdjeuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 12
7.10.2011 18:55:41   
Ira_
Ema je nekidan izrazila želju za naušnicama, tako da ću je sljedeći tjedan voditi bušiti uši. Sve u svemu, iako ja na jednom uhu imam 4, a na drugom 3 rupice ( a niti u jednom rupu naušnicu ) nisam za to da se djetetu buši sve dok samo to ne traži.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 13
7.10.2011 19:05:15   
modesty blaise
Ja sam svojoj kćeri dozvolila bušenje ušiju kada je to ona zaželjela a čini mi se da je imala nekih 12 godina...
ne bi tako maloj djeci bušila iz razloga jer ne znam hoće li to jednog dana uopće htjeti napraviti a i nije mi nekaj za vidit....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 14
7.10.2011 20:10:46   
mirna
Isto mi nije lijepo vidjeti nausnice na tako maloj djeci...

Jos imam traume jer se sjecam kako su ih meni probusili...grrrr... a kad se tek sjetim ljutnje roditelja kada sam kao dijete izgubila zlate nausnice...user posted image user posted image user posted image

Meni to uopce nije za djecu, osim kada cure  same pozele..

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 15
7.10.2011 20:47:37   
Nika 24052006
Ja isto ne volim naušnice na tako maloj djeci.N ima skoro 5 i pol godina i još nema probušene uši,lani je tražila da idemo kod zlatara,mi ju odveli,ali je ubrzo napustila stolicu,uhvatila ju trtauser posted image ...Kad one budu zaista htjele,nek buše,ali ja im svojom voljom to neću nametati...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 16
7.10.2011 21:27:24   
mm1209
Meni su dali bušiti uha negdje oko 1 godine, mislim da čak i prije. Meni to nije ništa tako strašno, pa i ako ih ne bude htjela nositi ne mora, nije to sad rupa koja ostavlja ne znam kakav ožiljak...Ja ih godinama ne nosim, a rupice se jedva i vide...ATako da ako ti je to slatko, zašto ne

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 17
7.10.2011 22:12:55   
stars777
Ja sam Ivoni dala probušiti uha sa 10mj,Lani sam isto htjela tako ali mi je zlatar rekao da je djeci najbolje bušiti uha od 2godine jer su tada uha skroz formirana(kao prerano bušenje bi značilo da se rupica može pomaknuti kako se uho formira i raste)pa smo odustali.

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 18
7.10.2011 22:36:43   
mamacita
Vidjala sam malene bebe sa probusenim usima, i to mi je no-no! Prvenstveno zato sto malena djeca diraju sve zivo na sebi, povlace, vrte uha sa prsticima. Ja sam cekala dok me moja kcerkica nije sama upitala za nausnice. To se je desilo par dana prije 5. rodjendana. Pa sam ju i odvela. Sada ima medicinke, kupila sam joj par razlicitih boja, tako da ih ponekad mijenjamo.

(Odgovor članu škorpioni)
Neposredna veza do poruke: 19
7.10.2011 23:34:35   
lilia
Ne volim vidjeti naušnice na curicama dok su tako malene, ne znam nekako mi je to seljački.
Bez uvrede, naravno. Svatko radi što želi.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 20
8.10.2011 7:43:44   
sina
IZVORNA PORUKA: Indy

ja nevidim problem, ako to ucini strucna osoba, ne bi trebalo biti problema. meni su probusili usi s 2mj., tako da cijeli zivot nosim nausnice i ne mogu zamisliti da ih nemam.

kod mene isto tako.  moja nečakinja ima 10 mj. i žao mi je što joj neće probušit uha,a baš bi joj lijepo stajale naušnice. ja ih imam od rođenja

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 21
8.10.2011 8:48:23   
Juanita
meni je to užas za vidjeti na maloj djeci... ali svatko ima svoje mišljenje... iako da budem iskrena ne razumijem čemu izvoditi nepotrebne potencijalno opasne zahvate na djeci...
kad moja curica bude htjela sama cu je odvesti da to napravi, ali nametat djetetu nesto i to sto moze biti opasno, stvarno mi nikako nije slatko.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 22
8.10.2011 9:14:55   
troubled
po zakonu kod nas se to više ni ne može raditi kod zlatara...jedino liječnici smiju...a pitanje je koji bi to napravio...
kad je paula bušila uši, obišle smo nekoliko zlatarnica i nitko nije htio...boje se jer su kazne velike...
onda su nam u jednoj rekli doslovno ovako: hajdete u onu zlatarnicu tamo...oni hoće...ali ja vam to nisam rekao...
tamo su isto na prvu rekli da to ne rade, a onda ipak jesu, ali s tim da "niste to ovdje napravili"....

igle, krv...mogućnost infekcija....
ja se ne bih zezala kad su mala djeca i bebe u pitanju...ponavljam, ni ovo s 10 godina mi se nije svidjelo...

< Poruku je uredio troubled -- 8.10.2011 9:17:11 >

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Juanita)
Neposredna veza do poruke: 23
8.10.2011 9:37:04   
njanja

IZVORNA PORUKA: lilia

Ne volim vidjeti naušnice na curicama dok su tako malene, ne znam nekako mi je to seljački.
Bez uvrede, naravno. Svatko radi što želi.

Tocno si napisala sto i ja mislim
Dijete od 1 god nema pojma sto je to i pitanje jel mu to ista znaci a da ne govorim o tome da ono to uopce ne zeli, to zele mame.
Ja sam probusila s 31 godinom i sad uzivam u nausnicama a onih 30 god prije nisam nis propustila

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 24
8.10.2011 9:46:35   
Monica
Sa dvije god.smo bušili uha...i to je ona sama izrazila želju jer se joj to svidjelo kod drugih curica....meni je to ok,ona se toga više i ne sjeća user posted image a kada odraste ako neće ne mora ih nositi ali kako vidim to će biti uživancija u mijenjanjuuser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Keks
BruMa

Da li vam se ikad desilo da za vrijeme sexa sa svojim partnerom mislite na nekog drugog?

Da (49%)

Ne (51%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!