|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ranice od izdajanja
20.9.2011 21:17:24   
uspavana
Čime mogu nekako zaštititi bradavice... jučer kad sam se krenula izdajati napravila mi se ranica na bradavici i baš je krvarila jako. Tako da se dana niti nisam izdajala jer koja mi korist da se mučim kad ne mogu krvavo mlijeko dati Marti da jede.

Gledala sam u dm-u, ali nisam ništa našla...ili mi je možda promaklo.
Jel koja od vas imala takvih problema?

Sad ne znam da li se to možda dogodilo zbog svih situacija stresnih, stresa općenito... pa sam se preforsirala malo....ili se dogodilo samo od sebe.
Hvala na pomoći!!

< Poruku je uredio Zvonki -- 21.9.2011 9:01:26 >

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ranice od izdajanja
20.9.2011 21:23:35   
pincirotvajler
ja melemom ali meni nije bilo tak jako
ima neki purelan..u ljekarnama pogledajuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 2
20.9.2011 21:28:19   
magdalenaa
ja se izdajem i glavno ti je da ručno malo mlijeka izdojiš pa namažeš bradavicu prije  nego počneš sa izdajalicom jer ako je vlažna lakše će ti uletiti u onaj livak i smekšat će se,a za ranice ti je super purelan krema je skuplja al je super i možeš dojiti s njom bebi nesmeta,,namažeš i ostaviš na zraku, ma brzo prođe,,,,i onda  možeš sa svojim mlijekom mazati pa pustiti da se osuše,al purelan je zakon,,,,,

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
20.9.2011 21:49:32   
Anoniman
Ja sam srećom kratko koristila Multi-Mam liniju proizvoda, pomogle su mi komprese koje djeluju umirujuće i brzo zacjeljuju rane. Inače dosta su poskupe u ljekarni možda ti je jeftinija ona Purelan krema koju su cure navele. Meni je ostalo par komada kompresa pa mi pošalji adresu na pp ako želiš probati.
To je ovo ... http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/319/

Sretno

(Odgovor članu magdalenaa)
  Neposredna veza do poruke: 4
20.9.2011 21:55:50   
mamacita
Sta su ti dr. rekli, kada bi ju mogla poceti dojiti? Sto se tice krvarenja prilikom izdajanja, i meni se znalo desavati, ja sam koristila melem, i kad sam mogla sto vise sam imala grudi samo prekrivene nakom pamucnom pelenom, da mi na zraku brze zacijeli. jer onako u grudnjaku sa jastucicem za dojilje, ni mrvicu zraka ne dodje do tamo.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
20.9.2011 22:15:17   
uspavana
Doktori vele da je Marta još preslaba za dojenje..a niti ja imam već toliko mlijeka da bi joj bilo za cijeli obrok. Tako da se sad izdajam koliko mogu (moram priznati da Hipp čaj za dojilje pomaže-ili se poklopilo pa imam više mlijeka od kad ga pijem) user posted image
pa onda kombiniramo njihovo i moje mlijeko (ovisi koliko ga imam)..ali sad već jedemo 45 ml po obroku-a ja imam mlijeka od 40-60 dnevno (ovisi kako koji dan)...

Možda ćemo probati dojenje jednom kad dođemo doma...
a imala sam već ranica kad sam došla doma iz bolnice, i na zraku je to brzo prošlo, al sad mi je problem jer sam većinu dana u bolnici... pa baš ne mogu biti bez grudnjaka....
al probat ću melem za početak...ako neće pomoći onda idemo u nabavke krema...

hvala vam!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 6
20.9.2011 22:18:23   
martina87
hej draga,probaj s ribljom masti to imas za kupiti u ljekarni nesto sitno dode.ali meni je jako pomoglo.sretnauser posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 7
20.9.2011 22:21:39   
drugasrecica
Kako je pinci rekla, purelan je dobar. Imala sam ranicu na bradavicu i mazala je purelanom i brzo mi je prošlo. Ako me sjećanje ne vara dođe oko 70 kuna i od prirodnih je sastojaka koji nisu štetni za bebu. Ljubi Marticu user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 8
20.9.2011 22:39:12   
berny
drago mi je da situacija s Marticom ide na bolje.
meni je isto pomogao purelan. do sljedećeg dojenja ili izdajanjacika bi bila skoro ko nova.user posted image
purelan ne moraš isprati s cike prije dojenja.

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 9
20.9.2011 23:21:51   
medo1
Avent krema za bradavice.Malo je skuplja ali je zakon!!! Ne mora se ispirati prije dojenja. Ja mazala na prvi znak ragade i sve zacjeljuje

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 10
21.9.2011 0:20:08   
mayathebee
Meni je purelan pomogao, a stvarno je bilo gadno, komadići bradavica su mi se otkidali. Ja bi poslije dojenja i izdajanja prvo namazala svojim mlijekom, pustila da se osuši na zraku, i onda namazala purelanom.  

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu medo1)
Neposredna veza do poruke: 11
21.9.2011 9:12:02   
jagodicabobica
mazi bradavice sa tvojim mljekom i nekom kremom sto su cure preporucile
imas kupiti gumene,providne bradavice pa pokusaj pumpati preko nji..moja je mala dojila tako..

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 21.9.2011 9:13:14 >

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 12
22.9.2011 14:09:49   
Ninaa
Meni je pomogla iz dm neka njihova krema to je mala tubica za bradavice baš i dođe nekih 10 kn,a probaj čim više piti nije bitno čega možeš i vode, barem se u mom slučaju pokazalo ko djelotvorno, kaj sam više tekućine pila to sam više mlijeka imala. Sretno cure

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 13
22.9.2011 14:19:55   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

mazi bradavice sa tvojim mljekom i nekom kremom sto su cure preporucile
imas kupiti gumene,providne bradavice pa pokusaj pumpati preko nji..moja je mala dojila tako..

mislila sam na ovo user posted image

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 22.9.2011 14:20:28 >

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Osobnost
mm1209

Da li ste se kad ste postali roditelj promijenili kao osoba (postali bolji duševno, manje vas zanimali izlasci i slično..) ili ste samo promijenili životne navike, a i dalje vas zanimaju iste stvari kao i prije?

Da, promijenila sam se (58%)

Promijenila sam navike, ali i dalje sam ona osoba koja sam bila i prije (24%)

Ne i nisam puno mijenjala svoje navike (tipa hobiji, izlasci..) (4%)

Ne, ali sam životni ritam svejedno promijenila (15%)

Broj svih glasova: 55

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!