|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nakon amnioskopije
21.9.2011 10:54:02   
Čista duša
Meni je prijatelj splašio sa pričom kako je jednoj ženi umrlo dijete jer je bilo u zamučenoj plodnoj vodi. A ja sam skroz zatvorena i nisu mi gledali plodnu vodu. Termin mi je bio u nedjelju i sad svaki dan idem na ctg, a tek u petak opet na pregled! Sad me strah jer uopće ne znam kakvo mi je stanje plodne vode i šta ako u petak opet budem zatvorena!?

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 26
21.9.2011 10:57:04   
natali2610
mislim da se ne moraš brinuti ..meni aminoskopiju uopće nisu radili  jer sam bila zatvorena sve do samog kraja ..rodila sam sa 42 tjedna i sve je bilo ok...

(Odgovor članu Čista duša)
Neposredna veza do poruke: 27
21.9.2011 11:24:43   
mala99
Cure moje ne bi htjela nikoga plašiti, ali plodnu vodu treba kontrolirati.
Ja sam rodila dijete koje je bilo u zelenoj plodnoj vodi, sreća nije se napio vode ali bez obzira na to dobio je neke infekcije, pojačanu žuticu itd. , bio je na infuziji i pod nadzorom neko vrijeme. Dobro smo prošli, moglo je završiti puno gore... A samo dva dana prije poroda su mi gledali plodnu vodu koja je bila tada mliječna. Rodila sam u 41 tjednu.

S obzirom na moje iskustvu svakom bi preporučila pregled plodne vode, obavezno!

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 28
21.9.2011 11:34:28   
natali2610
mala slažem se s tobom ali kako kontrolirati plodnu vodu kod trudnica koje su zatvorene!?

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 29
21.9.2011 11:55:16   
parays
Dobar dan user posted image Evo moj prvi post user posted image
Meni su u 38 tj pregledali vodu,mogu reći da je boljelo i bilo nekako neugodno,tu večer došla kući,bila je stara godina,tako da sam nakon povratka kući odmah u krevet,ujutro trebala na otkucaje,kad sam se ustala,primjetila sam da mi nešto malo curi,nisam bila sigurna što je,a kad sam došla u bolnicu i legla na stol oblilo me do pola leđa hehe i tako sam i rodila user posted image na Novu godinu user posted image
Nego,hoću reći,isto kao i Rajka,samo bez krvi,ali mislim da mi je to zaderalo vodenjak,jer da nisam legla u krevet da sam se tu noć ustala na wc možda bi i prije krenula voda,i da bila sam otvorena 1 prst user posted image

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 30
21.9.2011 13:03:04   
mala99
Kod nas svakoj trudnici kojoj pređe termin kontroliraj plodnu vodu, zatvorena ili otvorena. Znaš kako, nasilu, pa poslije krvariš i naravno pregled te boli.

(Odgovor članu parays)
Neposredna veza do poruke: 31
22.9.2011 11:54:29   
Bebys
mislim da je ona rodila do sada....sretno joj bilo i bebici..nadam se da ce se javiti..user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 32
22.9.2011 13:10:55   
Čista duša
Evo mene opet. Bila jutros opet u Petrovoj na CTG-u i sve ok. Sutra konačno idem na pregled i nadam se da ću se otvorit da mogu pogledati plodnu vodu. 

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 33
22.9.2011 17:54:40   
Juanita
točno i meni su rekli da vrlo često taj pregled moze izazvat porod. i ja sam malo krvarila.
nadam se da joj je bebač u rukamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 34
27.9.2011 16:17:55   
rajka0
Evo cure drage!
TAj dan kada mi je rađena amnioskopija u pet popodne počeli su lagani trudovi u 22 h su već bili na 5minuta, tako da sam krenula u rodilište i rodila svog sinčića Roka u 00:20 h teškog 3510g i 52cm dugog.
Sada smo već kod kuće i uživamo!
Tako da se sada više neću tako ćesto javljat jer dok on spava ja odmaram...

Sretno svima vama!!!!

28.06.2007 - Lana
28.09.2011 - očekujemo bracu

(Odgovor članu Juanita)
Neposredna veza do poruke: 35
27.9.2011 17:34:07   
Juanita
čestitam!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu rajka0)
Neposredna veza do poruke: 36
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!