Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: pomozite mi oko doručka za bebu 9.9.2011 21:39:41
|
|
|
|
Ira_
|
Ajme majko koja polemika oko mlijeka! Totalno ste skrenuli s teme, a kad već skrenušte, znate li Vi uopće ( oni preko 30 godina ) šta ste papali kao bebe. KRAVLJE mlijeko s preprženim brašnom, da bi bili siti. Ne vidim da našoj generaciji nešto fali... Normalno je da svi želimo za svoju djecu najbolje, ali nemojte baš ići u krajnosti, bar što se mlijeka tiče!
|
|
|
|
RE: pomozite mi oko doručka za bebu 16.9.2011 20:18:29
|
|
|
|
uplašena mama
|
ajme cure moje nečemo više o mlijeku .Recite mi šta da napravim da moja curka zavoli sir ?Ne želi probati ni abc,dukatelu,dukatino(sam onaj od kruške i jabuke papa) nikakav sir ne znam šta da radim
|
|
|
|
RE: pomozite mi oko doručka za bebu 16.9.2011 20:29:40
|
|
|
|
MaTana
|
Nemoj je siliti, pokusaj sa malim dozama, to su sve relativno novi i nepoznati okusi... Ja bi mojoj bubi za doručak (ili večeru) skuhala puru (palentu, žgance...ili kakoveć) sa mrvicom soli, i u nju bi joj stavila malo ABC sira ili svježeg sira (tipa zagrebački...) Pokusaj tako s tim da joj za pocetak stavis samo malo, pa sljedeci put pojacaj dozu
|
|
RE: pomozite mi oko doručka za bebu 18.9.2011 0:09:40
|
|
|
|
mayathebee
|
Probaj obični kravlji sir ( ja uzmem u dučanu z''bregov od vindije), abc je slaniji, a dukatela je sve samo ne sir. Pomiješaj sa dva keksića, recimo hipp, koja preliješ s malo kipuće vode da se rastope, i dodaj pola banane i pola breskve. To je slatkasto, pa će možda htjeti. Pomalo, kad se navikne, probaj sa ostalim stvarima miješati.
< Poruku je uredio mayathebee -- 18.9.2011 0:11:03 >
|
|
RE: pomozite mi oko doručka za bebu 19.9.2011 23:04:57
|
|
|
|
beba24
|
"beba 24... pretpostavljam da je "24" u nicku broj godina..." DA SI BAREM U PRAVU....
< Poruku je uredio beba24 -- 19.9.2011 23:05:49 >
|
Anketa
Pomoziiiiiiteeeeeeeeeeepisonjicakratko i slatko! :)Lara (
39%)

Tara (
32%)

Hana (
29%)
Broj svih glasova: 107Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!