|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gubitak samopouzdanja
6.9.2011 12:11:44   
danery
moja susjeda je mlada mama...ima 25 godina i kćerkicu od 10 mjeseci....
svaki dan je u parku našminkana,isfrizirana,uređena....ja dođem čista,počešljana i uredna skupa sa bejb u istom stanju...
doma idemo kao sa vježbovnog poligona....frizure kao da nas je grom opalio u prolazu,odjeća u najmanju ruku kao da smo se po blatu valjale....
ali mene nije briga jer ja sam hepi što se moje dijete izigra,ispuže,nahoda,načupa trave i izgloca koju grančicu....

neki dan upoznala sam muža te susjede....dočekala ga je sva uređena,sa osmijehom od uha do uha,a on ni nju ni dijete ni pogledao nije....digao nos po sistemu TKO SAM ŠTO SAM...tko je? meni se čini nadobudni balavac koji još uvijek lajsa po birtijama i glumi frajera....a što je? običan čovo od kojih 20+ kuka,isto toliko kg viška u stomaku i sa egom u skladu sa tim viškom...

što hoću reći? ja sam sretnija i zadovoljnija od te moje susjede u svakom pogledu,i čak i kad nas dvije dođemo doma musave i čupave,mm nas sa smješkom dočeka i nikad nas ne zaobiđe....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 26
6.9.2011 12:41:22   
mala99
Zadovoljstvo i sreća je u ljudima i u tome kako se oni osjećaju, a ne u izgledu, robi ili frizuri.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 27
6.9.2011 12:48:54   
mamino zlateko
Zadovoljstvo i sreća je u ljudima i u tome kako se oni osjećaju, a ne u izgledu, robi ili frizuri.

potpisujem i slazem se.... meni je vaznije da se s t igram a ne da brinem dali cu bit nasminkana kad idemo u setnju,spremim se tolko kolko treba a znam da ce nas mm uvijek docekati nasmijesen i s poljupcima...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 28
6.9.2011 19:10:19   
uspavana

IZVORNA PORUKA: mala99

jako dobro rečeno- samo ti moraš početi drugačije gledati na stvari, kao što su cure rekle ipak si rodila najslađe malo biće na svijetu.
Sretno!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 29
6.9.2011 22:21:55   
marijola
meni se čino da se susjeda tako pirlita i sređuje sve ne bi li ju muž primjetio

a on očito ne primjećuje nikog osim sebe.

a ja šta sam starija to mi više raste samopouzdanje. baš sam danas negdje pročitala
sa 35 konačno se središ u glavi a onda tijelo ode u k***cuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marijola -- 6.9.2011 22:22:19 >

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 30
12.9.2011 11:19:08   
melaro
draga moja, normalno je da se organizam mijenja sa svakom trudnoćom, ali to ne mijenja tebe ako osobu. Kila se smanje ili ne ali ako te muškarac zaista voli onda to nije radi manjka ili viška kila, nego radi tebe same i onoga što u stvari jesi. Osim toga rodila si jedno malo biće koje će vas uveseljavati još mnogo godina i to je zaista ono bitno.

Mrzim kad čujem muške komentare kako se neka žena zapustila, user posted image ona rodila 2-3 djece, a oni ne vide sebe - ispred sebe nose pivske trbuhe, izobličili se i to kao nije bitno a oni nisu rađali user posted image

Kad žena rodi dio srca daje djetetu, i uvijek joj ostane dovoljno za ostalu djecu......

(Odgovor članu marijola)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!