|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   acidosalus
23.8.2011 11:04:42   
sina
zna li netko za te probiotike iz marinalaba? ja sam ih naručila,uzela sam jogurt i vaginalete jer godinama ratujem sa ureaplazmom,zbog nje sam izgubila i bebu u 20-om tt. sad kad sam opet trudna,u živoj sam panici. antibiotici ne pomažu,ovo je navodno o.k.  jeste li  ih koristile vi ili netko vama poznat?

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: acidosalus
23.8.2011 12:02:14   
Ninjago
Ja sam ih koristila ,isto nakon gubitka bebe u 20 tt,nisu mi odgovarale,ful me peklo od njih i bilo mi je sve crveno,nateceno,ocito sam alergicna na neki sastojak u njima,al svejedno probaj,cula sam od drugih cura da su njima pomogle.Sretno!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 2
23.8.2011 12:15:14   
sina
navečer ću tek staviti prvu vag. moglo bi i mene smetati jer sam osjetljiva. piti ću i jogurt,pa ćemo vidjeti

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Ninjago)
Neposredna veza do poruke: 3
23.8.2011 12:31:03   
lidac0605
ma joj,ja sam ti koristila i Acidosalus vaginalete i Vivag i Lactogyn i 100 čuda radi BHS-B u trudnoći,a imala sam ga i prije nje,i osim silnih bačenih para niš koristi...bakterija je i dalje tu i sad nakon trudnoće i ne mrda.Šteta bačenih novaca...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 4
23.8.2011 12:48:41   
sina
e,lidač sad si me ubila u pojam,ja sam sve nade položila u to.možda ću ja ipak biti u onoj skupini kojoj pomogne

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

ime za malog frajera
cicibela3

znam da su oba česta, ali koje vam je ljepše... luka ili roko

luka (74%)

roko (26%)

Broj svih glasova: 120

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!