Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 12:56:07
|
|
|
|
makka pakka
|
Molimo se dragom Bogu za malog borca...
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:01:37
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: vila_7 uspavana ne znam da li si citala ovaj tekst,mozda ti malo pomogne mislim da je kvalitetan i daje neke "ideje" kod prerano rodjene djece: http://www.poliklinika-harni.hr/teme/trudnoca/tjedan27_majka.asp ja sam se sva raznježila dok sam čitala ovo koliko im dodir znači... uspavana, jesu li vama dozvolili da ju uzmete u ruke, stavite na grudi? Martice drži nam se!!!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:04:32
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Onda svi držimo fige da bude treća sreća i da ova terapija djeluje hvala od srca!! i mi molimo i želimo isto!!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:05:13
|
|
|
|
vila_7
|
zato sam i postavila jer sam jednom jako davno na OPRAH show-u gledala koliko blagodati ima majcin dodir tako rano rodjenim bebama! Bolje napreduju i vece sanse sa prezivljavanje imaju
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:05:31
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: anaxx ja sam se sva raznježila dok sam čitala ovo koliko im dodir znači... uspavana, jesu li vama dozvolili da ju uzmete u ruke, stavite na grudi? Martice drži nam se!!! Anaxx nisu nam još dali da je držimo u krilu, još je premala... al je možemo dodirnuti, pomaziti u inkubatoru... i vidi se da reagira na glas i dodir.
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:09:12
|
|
|
|
vila_7
|
ma joj aBd samo kad nam jedan dan javis Marta je super,uskoro ce kuci!
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:10:49
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Onda svi držimo fige da bude treća sreća i da ova terapija djeluje
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:13:59
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: uspavana IZVORNA PORUKA: anaxx ja sam se sva raznježila dok sam čitala ovo koliko im dodir znači... uspavana, jesu li vama dozvolili da ju uzmete u ruke, stavite na grudi? Martice drži nam se!!! Anaxx nisu nam još dali da je držimo u krilu, još je premala... al je možemo dodirnuti, pomaziti u inkubatoru... i vidi se da reagira na glas i dodir. nadam se da će uskoro moći čuti tvoje srce koje sada sigurno kuca najviše za nju... držite se!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:14:44
|
|
|
|
ribica1
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 16:17:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ribica1 Martice mislimo na tebe svaki dan
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 16:22:44
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: makka pakka Molimo se dragom Bogu za malog borca...
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 16:52:44
|
|
|
|
mamicaa
|
Uspavana samo hrabro i u našim ste molitvama, ja te potpuno razumijem prošla sam kroz isto... ili slično.
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 18:01:38
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: cvrčak Onda svi držimo fige da bude treća sreća i da ova terapija djeluje
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 19:03:00
|
|
|
|
tyna
|
Martice, stalno si nam u mislima
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 20:08:18
|
|
|
|
bomboncic02
|
Držite se svi troje..maleni anđeo s neba čuva seku i vjerujem da će ju cijeli život čuvati..bit će malena princeza dobro
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 1.7.2011 11:05:12
|
|
|
|
zara13
|
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 1.7.2011 13:00:14
|
|
|
|
lilia
|
Marta drži se malena.
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 1.7.2011 13:11:31
|
|
|
|
m600
|
Marta ti si jaka curica, ozdravi zbog svojih roditelja Voli te teta puno
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 11:18:38
|
|
|
|
ruwenzor
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 11:27:55
|
|
|
|
Rebeka
|
Martice, samo naprijed-ti to možeš, izdrži mišu mali
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:30:30
|
|
|
|
uspavana
|
evo mene i novosti od Marte: Jučer smo išli u bolnicu da ju vidimo... preselili su ju u Klaićevu bolnicu zbog tog krvarenja u želudac. Bolnica u Klaićevoj ima neku vensku terapiju za takva stanja. Stanje je i dalje kritično po pitanju svega, ali vjerojatno će doktori biti pametniji u ponedjeljak nakon što oni sami naprave sve ostale pretrage i vide sve. Tako da i dalje molimo da Marta ostane hrabrica i nastavi svoju borbu. Jedino mi je teško bilo jučer stajati kraj inkubatora i samo pričati s njom... jer ju jučer nismo mogli niti dotaknuti...pa sam bila u totalnoj komi kad smo izašli iz bolnice... al preživjet ćemo mi to nekako već. Moramo i mi ostati jako zbog Marte!! Hvala svima na molitvama!! Jučer smo na kraju bili kod frendova poslije bolnice, pa smo se dosta kasno vratili doma... a toliko se toga u bolnici izdogađalo.....da sam na kraju dana bila preumorna javljati se...oprostite mi zbog toga!!!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:34:15
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:41:15
|
|
|
|
ribica1
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:56:22
|
|
|
|
tyna
|
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:59:41
|
|
|
|
ZVRK
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!