|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kišobran kolica
12.4.2011 13:34:35   
patka
kada dijete moze ici u kisobran kolica?

< Poruku je uredio Zvonki -- 12.4.2011 15:11:47 >

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kisobran kolica
12.4.2011 13:37:43   
modesty blaise
čini mi se čim počne sjediti...ili i ranije ako imaš kišobran s nultim položajem...takva ima npr chicco

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 2
12.4.2011 13:44:34   
lavica81
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

čini mi se čim počne sjediti...ili i ranije ako imaš kišobran s nultim položajem...takva ima npr chicco

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 3
12.4.2011 13:49:55   
patka
imam nulti polozaj....moja mala dobro sjedi kad je lagano podbocis i pomalo sjedi i sama i sad ne znam da li je mogu staviti u kisobran kolica ili mora biti jos u jajetu....glupo mi je staviti je u kisobran kolica i onda ih spustiti u nulti polozaj

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 4
12.4.2011 13:52:29   
lavica81
ja imam chiccova kolica sa 4 položaja, moja M je starija od tvoje tanje mjesec dana ali ja je ne vozim u jaju.
jesam par puta ali mi se čini da joj je neudobno, nekako mi je zgrčena unutra pa sam je prebacila u obična kolica i sad smo u polusjedećem a kad zaspi spustim je u ravni položaj.
nekako mi je ovako komodnija,

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 5
12.4.2011 13:55:26   
cuba
IZVORNA PORUKA: patka

imam nulti polozaj....moja mala dobro sjedi kad je lagano podbocis i pomalo sjedi i sama i sad ne znam da li je mogu staviti u kisobran kolica ili mora biti jos u jajetu....glupo mi je staviti je u kisobran kolica i onda ih spustiti u nulti polozaj

Ja sam za R kupila nova kišobran kolica (Chicco multiway) kad je napunio 5mj. Tada je već bio u poluležećem položaju a sa 7mj je počeo samostalno sjediti.  Ako su ti ta kolica lakša i zgodnija zašto da je ne staviš u njih?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 6
12.4.2011 13:56:47   
patka
e lavica81 hvala ti, moja jadna ima skroz skvrcene noge izgleda ko zaba u tom jajetu pa mi je bude zao...definitivno prelazim na kisobran kolica, hvala ti

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 7
12.4.2011 13:57:05   
modesty blaise
ma ako ti već skoro samostalno sjedi onda e vidim razlog da ju ne metneš u kišobran.... ja svog isto vozim u sjedećem položaju iako ni on još nemre samostalno sjediti...pedica mi rekla da mogu... ak mi začori, spustim ga u malo niži položaj, čisto da mu je ugodnijeuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 8
12.4.2011 13:58:05   
patka
  Ako su ti ta kolica lakša i zgodnija zašto da je ne staviš u njih?

jesu puno su mi prakticnija a nisam znala da li smijem user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 9
12.4.2011 13:59:22   
lavica81
ma nema na čemu draga, znam, tako je i moja nekako cijela skvrčena bila i onda se ja mislim zašto mučit dijete kad joj je ovako bolje,ljepše i šire

a jaje nam samo služi kao as za auto dok ne narastemo za pravu as

IZVORNA PORUKA: patka

e lavica81 hvala ti, moja jadna ima skroz skvrcene noge izgleda ko zaba u tom jajetu pa mi je bude zao...definitivno prelazim na kisobran kolica, hvala ti

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 10
12.4.2011 14:31:23   
patka
ja si sad razmisljam uzeti as onu od 0-18kg pa da je vise ne vozam u tom jajetu ni u autu user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 11
12.4.2011 17:44:07   
modesty blaise
od koje firme planiraš kupiti, ak smijem pitati?

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 12
12.4.2011 17:59:15   
patka
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

od koje firme planiraš kupiti, ak smijem pitati?

meni je totalno svejedno, jedino sto mi je vazno da bude od 0-18kg i da je mogu stavljati i suprotno i u smjer voznje a mm je zapeo za be safe as ali navodno su jako skupe. zasto? imas neki savijet? ili i ti kupujes pa cisto informativno

Neposredna veza do poruke: 13
12.4.2011 18:21:03   
modesty blaise
pa baš sam  ti tu htjela predložiti
mi prošli tjedan kupili be safe i oduševljeni smouser posted image
je, skupa je ...ali zato kaj je to stolica od 0-18kg , pa su to skoro 2 stolice u jednoj...
a i nikad niti jedna nije dobila tako visoke ocjene za sigurnost kao ova i jedina je koja se može koristiti u oba smjera vožnje

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 14
12.4.2011 18:26:18   
danery
ehm da,kišobran kolica....predrndasmo maloprije cijeli grad,niš koristi,cijene od user posted image user posted image do user posted image ,koja su ok,ili točkovi mini,ili nemaju košaru,ili se ne spuštaju,ili katastrofalno puno mjesta zauzmu u gepeku kad se sklope....pošiz user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 15
12.4.2011 18:36:36   
modesty blaise
ja gledala neka chicco-va ....spuštaju se u nulti, imaju 4 pozicije, skroz lagana, mali spremnik ispod, i mrežicu na ručkama...jedino kaj dođu 900kn

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 16
12.4.2011 20:39:02   
zg_cinik
mi prek neta uzeli ova...
http://www.istra-webshop.com/proizvodi/kolica/djecja-kolica-b-light-brevi-3460014/
bez bitnih zamjerki...
a več i imaju kilometražu...

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

Neposredna veza do poruke: 17
12.4.2011 23:04:28   
lilia
Moj ima 5 mjeseci i već 15 dana je u poluležećem položaju u sportskom dijelu, nekad ga podignem u polusjedeći položaj ali ne na dugo. Kupili smo u Slo Mutsy kolica (nizozemska) sa velikim kotačima iza jer su naši tereni jako neravni i prezadovoljni smo. Vrijede svaku kunu ali nisu za malu bebu jer nemaju ravni položaj.
Patka stavi je slobodno u ta kolica i digni naslon u poluležeći ili polusjedeći, ona će ti sama pokazati kako joj je udobnije.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

rodbinska veza
jagodicabobica

koliko cesto se vidzate sa svojom bliznjom rodbinom?

1 mjesecno (22%)

vise puta u sedmici (43%)

svaki drugi mjesec (12%)

odgovor (22%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!