|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ureaplasma
28.3.2011 15:40:02   
Anoniman
dali je ikome dijagnosticirana ureaplasma?i dali itko zna nešto o tome?
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ureaplasma
28.3.2011 15:43:21   
mamice
Ja sam imala prije 4 mj. ureaplazmu i popila Doksicikline i nemaje vise HVALA BOGU user posted image imas puno o tome na forumu budem potrazila pa stavim

< Poruku je uredio mamice -- 28.3.2011 15:44:08 >

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
28.3.2011 15:50:34   
mamice
Nemogu naci ali si malo pogooglaj ima puno o tome i sad sve ovisi jesi li trudna ili ne ali sve se lijeci pa ces i to izljeciti mada zna biti dugotrajno lijecenje 

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 3
28.3.2011 15:51:01   
mare00
ja sam to isto imala u trudnoci a nikad prije nisam znala za to i ja i mm popili dozu sumameda i to je to. Mislim da nije strasno, uglavnom dobijes antibiotike, ja sam imala neki mali postotak te bakterije,beba mi je na porodu dobila infekciju pupka al mi nisu htjeli reci da li je moguce da je od mene ili su ipak oni koristili nesterilni materijal...user posted image user posted image
A dan prije su sve bebe u rodilistu imale infekcijuuser posted image user posted image
Pijes li ti sto????

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 4
28.3.2011 18:10:48   
magdalenaa
ja sam ju dobila u trudnoći i evo već 33tj ju nosim svaki mj, pravimo nalaze pa popijemo kuru sumammeda ja i mm,u početku sam samo ja pila , pa nije otišlašto je normalno jer se kekim sa mm ,hihhii pa je ginić propisao i za mm,  sad čekamo rezultate ijako kažu  da triba pričekati oko4 mj, pa ponoviti  nalaze nakon antibiotika jer u protivnom znaju biti rezultati pogrešni,  ja čitala po forumima ka ovo ,ono,  da je opasna jeste, al kako kome, netko iznese cilu trudnoću snjom a netko pobaci u prvom tromjesječju,  neželim te plašiti al  radi kako ti ginić kaže,jer mene ljuti da mi se niti malo nije spustio taj  visoki titar, al ja imam uz nju i cist na desnom jajniku ma svašta nešto al hvala Bogu super se osjećam,nedam se,,,,,,

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!