|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   limun?
3.3.2011 9:28:21   
elina
Mala mi ima 1,5 mj,jos joj nisam davala limun,a neznam ni dali se smije ili ne?! Sto vi mislite?
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
3.3.2011 9:30:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu elina)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: limun?
3.3.2011 9:30:46   
pincirotvajler
1.5mj? kaj će njoj limunuser posted image
1.5godinu misliš?mi nismo još limun probali

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 3
3.3.2011 9:32:30   
modesty blaise
ni ja ne znam za kaj bi joj limun trebal osim ak štuca pa vele malo limuna da prestane...al PREMALA je još....limun je dost alergen ja ne bi prije bar 10mjeseci a možda i kasnije

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
3.3.2011 9:33:23   
mama mery
L kad je bila oko 1 god obozavala je limunuser posted image user posted image i dansa voli popiti limunadu ali vise nejede limunuser posted image
mozda je to zato sto sam ja u pocetku trudnoce s njom jela limunuser posted image

ali s 1,5mjuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5
3.3.2011 9:50:04   
elina
1,5 mj....1 g.i 5 mj.....pa normalno da joj nebi davala s mjesec danauser posted image .....greska u pisanju.....ma,dala sam joj da kusa limunadu i svida joj se,al neznam dali smije?!

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 6
3.3.2011 9:53:36   
pincirotvajler
ma s godinu i po smije ja mislim
moj neće ništ kiselo pa sumnjam da bude limun ali da hoće dala bi mu 

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 7
3.3.2011 14:59:52   
dalila
smije ako mu odgovara ali po mojem nemoj pretjerivati možda su bolje naranče isto ima c vit. a nisu tako kisele, probaj. obično kažu da s tim agrumima treba polagano. Oni čine mokraću kiselom pa treba promatrat ako ima pelene da ne dođe do osipa, ako je sve uredu zašto ne.

Neposredna veza do poruke: 8
3.3.2011 15:01:18   
novamama
IZVORNA PORUKA: elina

Mala mi ima 1,5 mj,jos joj nisam davala limun,a neznam ni dali se smije ili ne?! Sto vi mislite?

po tablici dohrane agrumi idu sa 10 mjeseci...
čak i ako ne dojiš, bolje je pričekati....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dijete.
пеперутка16

Je li vam se ikada dogodilo da odrasla osoba, bliska ili ne, udari vaše dijete u vašoj prisutnosti i kako ste reagirali?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!