|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Epiziotomija
10.3.2011 22:02:46   
malica
Ja i popucala i rezana. Bolilo je sve, a boli još i danas na promjenu vremena, kad se preforsiram fizički...

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 26
10.3.2011 22:18:44   
danery
rezana sam,bolilo me,osjetila sam,šivana,rana se raspala,zarastala njesec dana uz 5 dnevnih previjanja i mazanje peruvijalnim balzamom...
užas....bolilo me 3-4 mj nakon poroda,sad je ok...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 27
10.3.2011 23:28:20   
lidac0605
Meni ta epiziotomija opće nije niš posebno.Jest da mi je rađena samo na jednom porodu,al nije me to niš više bolilo od recimo šava u slijedećem porodu kad mi nije rađena pa mi je međica skroz pukla...
A pošto sam prvi porod imala carski,mogu reć samo da je bol od epiziotomije naspram bola reza od carskog goli ku...!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 28
14.3.2011 17:09:22   
Fever
ja san stala usred truda kad me zarizalo hahaha i luđački pogledala babicu hahaha, ali zaista ništa strašno...imala 3-4 punta, zaraslo brzo, i lipo me zašilo šta jest jest user posted image user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 29
24.3.2011 21:06:29   
darica.marica
Ja sam i pukla i recnuli su me...na porodu me to nije bolilo....ali zato poslije UŽAS!!! Eto 5 mjeseci nakon poroda mene još uvijek ponekad boli i zateže, mislim da me nisu baš dobro zašili.  Baš me zanima jel to bude kad prošlo i zacijelilo kak spada.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 30
25.3.2011 13:59:45   
premija
mene je isto babica zarezala,ali s tim da je dr rekao da me zareže pa sam znala što me čeka.. točno se sjećam tog trenutka,bolnog trenutka..  user posted image uglavnom,dobila sam par šava,dr me super zašio i sad 3 tjedna poslije poroda me više ništa ne boli.. sad još čekam kontrolu kod ginekologa nakon 6 tjedana,pa budem vidjela kakav bude seks.. user posted image

05.03.2011. u 1h rodio se naš frajer IAN..

(Odgovor članu darica.marica)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Spol bebe
beba84

Da li vjerujete u ovaj kineski kalendar sto odredjuje spol djeteta?

Da (30%)

Ne (44%)

Ne nikako. (26%)

Broj svih glasova: 210

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!