|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Antibiotik i proljev
12.2.2011 14:30:28   
mala99
Prije par dana počeli smo piti antibiotik Zinnat zbog velike prehlade. Dva dana nakon uzimanja antibiotika počeo je proljev, najmanje 2 puta na dan, sada je već drugi dan da ima proljev. Inače mu je stanje sa prehladom bolje, ali još uvijek neće ništa jesti. Mislim da ga i boli trbuh od proljeva. Znam da je proljev reakcija na antibiotik, dajem mu probiotički prašak, ali ne pomaže. Išta sada napraviti , da li nastaviti piti antibiotik ili ne?
Čini mi se da mu je tek sada počeo djelovati i ne želim da mu se vrati prehlada, a opet nije dobro ni da ima stalno proljev.
Da li neko ima sličnih iskustva?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Antibiotik i proljev
12.2.2011 15:01:05   
cuba
Moj R je prije 2mj imao upalu oba dva uha i dobio je dozu Zinnata. Nije imao proljev dok ga je pio.
Mislim da mu nebi trebala prestati davati antibiotik jer prehlada nije riješena a bezbeze si mu ga onda davala. Radije mu probaj što lakšu hranu davati iduća 2-3 dana. Jabuka i banana su za stvrdnjavanje stolice a riža, rižine pahuljice, mrkva za smirivanje želudca. Bar je nama tako pedica savjetovala kada je imao crijevnu virozu.
Držim fige za što brže ozdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 2
12.2.2011 15:34:37   
Indy
odmah prestani s lijekom, da dijete ne bi dehidriralo od proljeva.  odvedi ga ponovo doktoru i reci za reakciju. 

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
12.2.2011 15:46:22   
Bebys
NEZNAM ZA BEBE ali moj suprug je imao proljev od antibiotika...i stao je odmah...jer mu nije bilo dobro...tako da mislim da je to od osobe do osobe...i dan danas kaze da mu je u stomaku lose oduvijek nakon tih antibiotika....neznam kako su se zvali...ali neodgovaraju mu...znaci mozda je i tvoja beba takva ...nepodnosi ga...

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
12.2.2011 15:50:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 5
12.2.2011 20:33:54   
mala99
Mislim da ću prestati do ponedjeljka. Evo večaras opet proljev, ima čak i osip (to može biti jer ga nisam odmah presvukla), ali može biti alergija na antibiotik. Inače je užasno loše volje, ne želi ni jesti, mislim da ga boli trbuh.Inače sa prehladom je stanje bolje. Mislim da ću gore napraviti ako mu nastavim davati antibiotik, a u ponedjeljak neka doktrorica prosudi da li treba dalje uzimati antibiotik ili ne

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
12.2.2011 20:38:21   
ZVRK
nazovi hitnu i samo se konzultiraj šta da uradiš

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 7
13.2.2011 18:39:11   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
13.2.2011 22:03:27   
malizia
moj ima reakciju na sve antibiotike, osim na sumamed, tako da sam taj duperamo.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 9
14.2.2011 22:11:23   
mala99
Mi smo bili danas kod doktorice, ja sam mu ipak davala antibiotik. Taman mu se proljev smirio i doktorica kaže sumamed. Sve se bojim opet neke reakcije tek mu je bolje s tim proljevom. meni se uopće ne čini tako bolestan, nema temp., malo kašlje i ima sluzi. Ne znam jel baš potreba za sumamedom.user posted image user posted image user posted image

Sutra počinjemo, pa čemo vidjeti, valjda će dobro proći.user posted image

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 10
14.2.2011 22:18:25   
Njofra
user posted image da što prije ozdravi.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!