Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 20:47:50
|
|
|
|
maja
|
ma sve ja sušim, može ti se samo dogodit da imaš punu sušilicu perja, ništa drugo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 20:55:52
|
|
|
|
leilany
|
njene jakne ne susim jer pise da se nesmije.....pa se toga pridrzavam
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 21:02:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma frka me da ne puknu ili se zapale ma sto ja znam,pricam gluposti
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 21:05:36
|
|
|
|
leilany
|
ma nebi se trebale zapalit al ja sam jucer prala Kirine jaknice i stavila sam ih preko noci u boravak kraj radijatora i bile su suhe....
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 21:07:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
a sto ja znam moram pitat ma meni su se prosli put susile 5 dana
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 21:08:36
|
|
|
|
lukici
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure moje dali susite perjane jakne u susilici? Ja moju susim i na njoj lipo i pise da se moze al sad gledam djecije i na njima stoji znak da je zabranjeno susenje,nisam pametna dali da ih ubacim ili ne,ovako mi se nece osusit nikad ja sve bacam u sušilicu
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 21:09:42
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga a sto ja znam moram pitat ma meni su se prosli put susile 5 dana di ti zivis ,u igluu??
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 21:11:18
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 21:11:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: pepeljuga a sto ja znam moram pitat ma meni su se prosli put susile 5 dana di ti zivis ,u igluu?? i gore,kriza je i mi ne grijemo a ja cu ih sad ubaciti ,ako im se nesto desi vi ste krive
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 21.12.2010 22:29:04
|
|
|
|
Gogule
|
joj pepe sigurno će ti se stisnuti
|
|
[Obrisani korisnik] 21.12.2010 22:32:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 22.12.2010 14:02:00
|
|
|
|
Bebys
|
ova tema je vec bila.. ali da se ponovim DA SUSIM svaku i uvijek i to normalno na max TEMP...po 45 min...bude super...
|
|
|
|
RE: Perjana jakna u susilicu? 22.12.2010 15:52:35
|
|
|
|
cuba
|
Možeš stavit sušit ali ubaci i 2-3 teniske loptice da se ne zgužvaju tj da ti perje ne odleti na jednu stranu
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!