|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 16:05:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
E i mene ovo interesuje???? Kako ju perete? Meni je pregadna onakva prasnjava pa sam ju samo stavila sa strane a sada stavljam one papirne rezervne...ali moracu je nekada oprati
|
|
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 16:11:54
|
|
|
|
Točkica28
|
pa na ruke mislim da mozes i ja planiram svoju oprati
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 16:24:58
|
|
|
|
tina0310
|
mislim da moš,bez problema,samo nemoj trljat tkaninu od tkaninu neg lagano rukom i dobro osuši(bar sam tako vidila prijateljicu da radi,a jeli preživija usisivač,neznam )
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 16:33:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj zamolicu muza da to uradi Ipak sam ja alergicna na prasinu
|
|
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 20:46:48
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: natalijax Jel koja prala od vas krpenu vrečicu za usisavać,ja nisam nekak me strah,oprala bi je a mm kaže da se to nebi trebalo prat Možeš je Nato oprat, ja sam svoju na ruke oprala...ko nova je
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 0:21:39
|
|
|
|
novamama
|
moja još nije kritično, ali oprat ću je i ja jednom
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 9:07:27
|
|
|
|
Bebys
|
ja koristim JEDNOKRATNE..
|
|
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 9:11:12
|
|
|
|
patka
|
mm nasu pere (doduse on nakon svakog usisavanja rastavi usisavac i sve opere )dakle, on je opere i stavi da se dobro osusi i to je to...ne korist nikakave praskove i deterzente
< Poruku je uredio patka -- 4.11.2010 9:12:40 >
|
|
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 11:14:37
|
|
|
|
inesica
|
Imala sam takvu vrecicu, kad se opere usisava kao lud! Samo sam u skafu namocila s malcice detrdzenta, voda bude uzasna! Ako je periva, peri!
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 14:52:31
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: patka mm nasu pere (doduse on nakon svakog usisavanja rastavi usisavac i sve opere )dakle, on je opere i stavi da se dobro osusi i to je to...ne korist nikakave praskove i deterzente posto je usisavam 3x dnevno....mislim da bi tm brzo dojadilo da iza svakog usisavanja ide rastavljat cijeli usisavac ja sam zato kupila onaj na vodu i mogu rec da radi ko zmaj
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 6.11.2010 12:34:29
|
|
|
|
zara13
|
ja ju svaka dva tri mjeseca namočim u lavoru dodam praška omekšivača i ostavim prek noći i ništa joj nije
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!