Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NOVI FRUTEK – FRUTEK BIO 30.11.2010 14:42:56
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
Uz sve to ONI se bune jer je procurilo na druge pakete.!!!! prestrasno...zbilja mi je zao... dali je barem dosla koja cijela kasica ili sokic?
|
|
RE: NOVI FRUTEK – FRUTEK BIO 30.11.2010 14:43:52
|
|
|
|
natalijax
|
a joj buduča mamice,baš mi je žao ja se nadam da če se to riješit
|
|
|
|
RE: NOVI FRUTEK – FRUTEK BIO 30.11.2010 15:25:11
|
|
|
|
buduća mamica
|
Nekoliko je cijelih, a bome sam se fino izrezala dok sam ih oprala od ostataka razbijenog stakla, obavezno maloj presipam u zdjelicu kad je hranim jer voli dirati ambalažu dok papa. Eto tako to ide drage moje kod onih koje sudbina ne mazi, al baš nikako
|
|
|
|
RE: NOVI FRUTEK – FRUTEK BIO 30.11.2010 23:18:31
|
|
|
|
Anita**
|
I naš je paket stigao s tim što sam ga jedva podigla u pošti jer je glasio na sinovo ime!? Potreban im je rodni list (ne znam tko ga nosi sa sobom)?! Nije im važno to što imamo istu adresu, što imam djetetovu zdravstvenu kod sebe, OIB... Užas! Još bi i shvatila da je to nešto preporučeno, ali ovo je iz nagradne igre! Srećom pa je čovjek popustio, ali neka oštrokondža do njega mi je morala očitati bukvicu!
|
|
RE: NOVI FRUTEK – FRUTEK BIO 3.12.2010 10:12:20
|
|
|
|
AntonijaV
|
i na[em po[taru ju;er provirilo sunce stigao i nama paket Hvala RR i Frutek
|
|
RE: NOVI FRUTEK – FRUTEK BIO 8.12.2010 18:13:26
|
|
|
|
katy mama
|
hvala puno stigli i nasi fruteki
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!