|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: krstenje
18.9.2011 12:16:56   
sretnabeba4
evo mi smo pirje mjesec dana krstili svoj J, imali smo večeru u restoranu i to smo sve unaprijed dogovorili s vlasnikom. Sve od hrane bilo je njegovo, mi smo samo odabrali što ćemo jesti..i to nas je koštalo 75 kuna po osobi. Kolače i piće smo sami nabavili, i za kolače smo trebali imati potvrdu o ispravnosti i kvaliteti koja se dobije kod slastičara. Meni je izgledao ovako: svečana juha, mora biti ipak je to svečan čin krštenja, pohani cordon blue, pečenje teleći šnicli s pikantnim umakom ili kod nas mi to zovemo ciganjsko pečenje, kuhano povrće, kroketi, miješana salata, pekarski krumpir, desert kolači i torta ledeni vjetar s bananama i kivijem od 250 kuna. Imali smo 50-ak gostiju, bilo je jako lijepo, i nije nam žao novaca. e da, imali smo i živu muziku tako da je stvarno bila prava fešta :))))

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: krstenje
18.9.2011 18:07:19   
ivana st
To je stvarno povoljna cijena. Mi ne bi isto ništa nosili osim torti i kolača. Planiramo pozvat oko 20-ak ljudi, samo najbliža rodbina.

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!