Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2010 18:40:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 18:48:00
|
|
|
|
maja
|
bravo cure za vas
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 18:48:30
|
|
|
|
maja
|
O.T. mamika, jel si ti tu sad sa oba dva nicka?
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2010 18:52:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 18:53:03
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: lilivana sad malo nabacivanja komplimenata vjerujem da ste svi već zaključili da je Mamika divna žena, majka i prijateljica. znam i ja to već odavno al ovo kaj smo danas doživjeli kod njih... prekrasna obitelj, Mamika, djeca, muž, braća, roditelji... oni su primjer prave obitelji svi su nas lijepo dočekali i prihvatili, muž napravil prefinu kotlovinu, Mamika preeeeeeeeeedobar kolač, djeca su se igrala ko da su svaki dan s Gabrijelom... čak smo stigli i nešto novaca na proštenju potrošit na žalost, morali smo se požurit doma jer mm je već otišal na posal... hvala vam Mamika (by the way, ako vas Mamika zove u goste, svakako dođite, divni su domaćini )
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 19:09:29
|
|
|
|
cuba
|
za druženje, baš mi je drago da ste se izorganizirali i ugodno proveli dan
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 20:12:10
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 22:46:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Bravo za druženje a nisam ni sumnjala da nije predobra i draga osoba isto ko i njena obitelj. Lijepo da ste se zabavili i družili
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 22:59:55
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!