Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 1.8.2010 21:18:23
|
|
|
|
nemammaste
|
Pošalji mail na adresu filantropija@danu.biz, u subjekt stavi "Za podršku akciji Minuta vašeg vremena za vječnu ljubav dvije blizanke i mame Janje“ i upiši svoje ime i prezime, mbg ili broj o.i. i državu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.8.2010 21:19:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 1.8.2010 21:34:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Pošalji mail na adresu filantropija@danu.biz, u subjekt stavi "Za podršku akciji Minuta vašeg vremena za vječnu ljubav dvije blizanke i mame Janje“ i upiši svoje ime i prezime, mbg ili broj o.i. i državu poslano!
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 9:34:21
|
|
|
|
njanja
|
puno hvala drage prijateljice ... kad smo gubili snagu i nadu, ringeraja nam je dala novu snagu i nadu ... do sada imamo 485 potpisa i puno smo zahvalni poslala!! AGNNES77, DIVNA SIIII....JUTRSO MI JE TVOJA PRIČA ULJEPŠALA DAN I ISPUNILA ME ENERGIJOM.....Zaista ti se iskreno divim i želim sve najbolje i da CURE ŠTO PRIJE DOĐU DOMA!!SRETNO
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 10:39:34
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: callanhoe MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 10:42:25
|
|
|
|
Bebys
|
poslano..
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 15:18:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Također
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 17:37:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys livona adryosijek Mariach i njanja Zvonki cvrcak bravo cure ima li nas jos?
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 22:27:25
|
|
|
|
agnes77
|
drage prijateljice puno hvala ... do sada imamo 550 potpisa
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 22:35:37
|
|
|
|
cuba
|
Eto upišite i mene za 551 potpis
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 22:39:20
|
|
|
|
Ninaa
|
Evo i ja sam se potpisala i od srca ti želim da uspiješ jel je to prekrasno i plemenito!
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 23:10:17
|
|
|
|
Elena
|
Imala sam priliku da licno upoznajem Agnesom i sta rjeci osim da su ona i njen suprug izuzetno neverojatni ljudi puni ljubavi i zelja da sto pre dobiju djeca i postanu pravi roditelli. Ja iskreno od srca se nadam da bliznake vrlo brzo dobice svoj dom i to veliki topli dom ispunjen ljubavi. Agnes sreco, nemoj gubiti nadu. Zajedno smo jaci!
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 23:14:40
|
|
|
|
natalijax
|
i mene potpišite
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 23:56:06
|
|
|
|
adryosijek
|
da uspiju
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 0:19:56
|
|
|
|
AntonijaV
|
poslano.
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 9:22:18
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys livona adryosijek Mariach i njanja Zvonki cvrcak Gianna bravo cure ima li nas jos? Naravno da ima ......
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 10:40:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys livona adryosijek Mariach i njanja Zvonki cvrcak Gianna AntonijaV natalijax Ninaa cuba bravo cure ima li nas jos?
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 10:42:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys livona adryosijek Mariachi njanja Zvonki cvrcak Gianna AntonijaV natalijax Ninaa cuba bravo cure ima li nas jos?
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 22:17:02
|
|
|
|
agnes77
|
do sada imamo 600 potpisa iz Makedonije , Srbije , BiH , Hrvatske i Slovenije puno, puno, puno hvala
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 4.8.2010 8:57:43
|
|
|
|
nemammaste
|
Sretno, sretno, sretno...!!!
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 4.8.2010 22:40:32
|
|
|
|
tita
|
i ja poslala i prijavila!!!!Sretno!!!
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 6.8.2010 23:06:17
|
|
|
|
agnes77
|
710 puno puno hvala i hvala svima koji ste se zajedno odlučili da šaljete mail (u jednom mailu puno rođaka, suprug i supruga ...)
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 9.8.2010 22:22:46
|
|
|
|
agnes77
|
790
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 17.8.2010 8:48:26
|
|
|
|
mariola
|
Poslala sam i ja svoje podatke ali nikako da i vama to kažem,al najbitnije je da jesam
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 17.8.2010 10:26:57
|
|
|
|
tiha
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!