|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   iskon
24.7.2010 21:47:39   
sirenas
dali netko od vas koristi iskon ,ja imam adsl,,i max tv ali čekam istek ugovora i mislila se na iskon prebaciti,ako tko koristi kakav signal oni imaju i dali se isplati.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: iskon
25.7.2010 15:52:19   
njanja
mi imamo i iskon i ful smo zadovoljni, za 170 kn imamo flet rate internet, flet rate telefon (max 1500 min, ali to je jakooo puno) i skoro 50 programa...najbolje od svega je što je snimalica besplatna, zna biti tu i tamo i po par filmova u videoteci gratis + što ja najviše volim je da na hrt 1 i 2 i rtl i nova tv možeš pogledati navečer nešto što se prikazivalo u 13 h popodne....i tako do 2 dana unatrag što je meni najbolje....svakako preporučam

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 2
25.7.2010 16:27:54   
BUMBI
Mi isto imamo iskon trio start,mjesečno 210 kn...zadovoljni smo,samo sam malo i bila ljuta na njih jer su nas stalno bili zvali da pređemo na iskon i da ima akcija do 30.4 ko potpiše ima akcija uzmi trio plati duo..zvala nas je u par dana bar 10 puta(nebitno),mi smo svakako mislili preći na njih.
kad sam došla potpisati ugovor cura mi kaže dobijete i telefon gratis(za jednu kn) ja kaže ok,iako nam  i ne treba,ali nema veze.da bi nama došao račun slijedeći mjesec i nema nikgdje te akcijeuser posted image ...ja njih zovem i kaže mi da će poslati na reklamacije,pa će nam se javiti.Da bi mene tip nakon par dana zvao i kaže da smo mi imali mogućnost biranja između te akcije uzmi trio plati duo i telefonauser posted image i mi kao odabrali telefon...joj,ljudi moji bila sam bjesna ko pas
ja kažem i šta sad,a on meni mrtav ladan,pa ništauser posted image user posted image user posted image user posted image
Nije ni bitno,svejedno bi nakon 3 mj opet plačala 200 kn,ali sam bila ljuta jer su na stoliko zivkali i to nigdje ne piše šta je meni taj tip rekao,sto puta sam sve pregledala

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
25.7.2010 17:35:34   
sirenas
njanja u kom si ti djelu grada ,ja sma prigrad i neznam kakava im je pokrivenost

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
25.7.2010 18:29:22   
njanja
ja sam na rastocinama, mozes na njihovim stranicama upisat svoj broj kucnog tel pa ti odmah program izbaci da li su tamo pokriveni ili nisu

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 5
25.7.2010 19:03:04   
sirenas
ajde baš idem probatiuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
25.7.2010 19:08:47   
sirenas
upravo vidla nije dostupno ,grrr ,a ša mi preostaje ,neželim više biti na t-comu

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
25.7.2010 19:48:48   
zg_cinik
probaj s b-net... ili amis...
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio zg_cinik -- 25.7.2010 19:49:25 >

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Financije i beba
cosak

Je li pravo vrijeme?... Imamo li dovoljno novaca za novog clana?... itd. Samo su neka od pitanja buducih roditelja! Koliko je na vasu odluku da imate bebu utjecalo vase financijsko stanje?

Imamo manje od 3000 kn (21%)

Imamo od 3000 do 4000 (10%)

Imamo od 4000 do 5000 (7%)

Imamo od 5000 do 6000 (6%)

Imamo vise od 6000 kn (56%)

Broj svih glasova: 89

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!