Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 10:36:59
|
|
|
|
mali_macic
|
e to se i meni kod Elle pojavilo, bas sam i ja mislila vas pitat. ja isto prepostavim da je to od vrucine odnosno znoja. s cime bi se to moglo mazat ili sto poduzet da se to povuce????
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 10:41:21
|
|
|
|
njanja
|
kakav je osip?ako je više onako nadražena koža, slobodno poprskaj sa octenoseptom (mislim da se tako zove) ili sa termalnom vodom Avene (meni ta voda uvijek pomaže).... a da nisu vodene kozice? kod nas u Ri sma čula da po vrtićima haraju
|
|
[Obrisani korisnik] 14.6.2010 10:43:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 10:44:50
|
|
|
|
Njofra
|
E to i mene zanima.
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 10:46:47
|
|
|
|
Njofra
|
Razmišljala sam o octenoseptu (prošao mu rok trajanja, moram po novi joooj). A zar nije temperatura prisutna kad su vodene u pitanju? Mislim njegovo je crveni sitni prištići a crvena podloga kao iziritirano pa sam pretpostavila da je od znoja.
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 10:47:28
|
|
|
|
njanja
|
znoj i sunce onda....Octe.... (ne znam ni izgovoriti ) će pomoći....
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 12:13:00
|
|
|
|
tita
|
Moj mali isto ima neki sitan osip vidim da je to od znoja.Mi koristimo aloa veru i pomaže nam ,a tako ga malo i rashladi!
|
|
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 12:55:12
|
|
|
|
adryosijek
|
ja mazem sudokremom i prode
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 12:55:26
|
|
|
|
mali_f
|
I moj mali to ima i to po cijelom tijelu već par dana. Ispočetka je bilo jako crveno, toliko da smo se prestrašili i htjeli ići na hitnu s njim, ali mi je onda svekrva rekla da je to od vrućine i znoja i da su to njezini imali svake godine tj. svako ljeto te da ga trebam par puta na dan malo otuširati i namazati Sudocremom. I zbilja, počelo se povlačiti već nakon prvog tuširanja i mazanja...
|
|
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 12:57:33
|
|
|
|
ivanaa
|
vjerojatno od znoja
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 12:58:46
|
|
|
|
Wukovarka
|
I moja Lulu je puna tih prištića....ali znam da je od znoja. Navečer poslije tuširanja se povuće i sutradan ga eto nazad. Ja sam inače osjetljiva na znoj i sunce, pa se nisam iznenadila kad sam ga vidila, jer i samoj mi je tako
|
|
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 13:09:19
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa vjerojatno od znoja da a moguce je ovako sto se MENI NA KOZI POJAVLJUJE... u zadnje dvije godine..imam neku kremicu dala mi lijecnica s UPUTOM... SUNCE VISE NIJE KAO PRIJE...SADA JE OTROVNO JAKO.... CUVAJTE SE.. pa eto i ja to vama kazem... meni ne samo da izadje osip dok me i malo sunce dotakne... nego me svrbi da gulim kozu...a to je otrovno sunce...
|
|
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 13:15:29
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic e to se i meni kod Elle pojavilo, bas sam i ja mislila vas pitat. ja isto prepostavim da je to od vrucine odnosno znoja. s cime bi se to moglo mazat ili sto poduzet da se to povuce???? Ista stvar i kod mene, nekidan kad je bilo užasno vruće, ona se u bodiju sva uznojila, idem ju tuširat navečer-kad na leđima crvene flekice kao prištići...mažem joj sa a-dermom i prolazi...pretpostavljam da je zbog vrućine
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 13:29:42
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nama je isto ko i kod wuki, popodne ličeko i vrat užas,,prek noći se povuče i ujutro je još ok, al onda ispočetka nepomaže ni umivanje svaka 3h ni melem..
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 13:36:41
|
|
|
|
cuba
|
To je sve od znoja.... mislim da mi je m600 rekla da se stavi kesica kamilice kad kupate bebača da to pomogne...
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 13:39:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
e da, sad se sjetih, negdje sam čula da mame napudraju bebe kad se osipaju radi vručine
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 13:44:12
|
|
|
|
plavka
|
i mojoj D. su se osipala leđa sa crvenim sitnim-sitnim prištičima za pop***** ma nije to toliko strašno nego smo krenuli na alergo testiranje i danas smo išli na pach test te su joj trebali na čisti dio leđa zaljepiti flastere i kaj je najgore nesmijemo ju sad prati 3 dana a vani je pakao!!!
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 14:23:28
|
|
|
|
natalijax
|
moj ima di koju,al vvidjela sam malu od sestre sva je po nogama i guzi osipana, da brzo prođe,kod malenog
|
|
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 15:05:25
|
|
|
|
pako
|
od znoja je to i sunca, imaju ga i moji dečki, ispod vrata pogotovo i na leđima i još ponegdje aline tak intenzivno.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 15:21:34
|
|
|
|
troubled
|
sigurno je od znoja...pauli je znalo biti užasno...magdi malo manje... samo vodom tuširati i tapkati...nemoj ničim mazati jer ćeš samo dodatno iziritirati kožu... što više vodom i zaštiti mu pamučnom tkaninom ta mjesta... srećom, brzo prolazi
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 15:53:59
|
|
|
|
MiniMama
|
nama je izbio lagani osip kad su tek pocele vrucine, kao i prosle godine dok je imao svega koji tjedan. ja sam ga kupala navecer u blagoj kamilici i na ta mjesta gdje bi bilo tockica bi stavila malo pudera. ali samo malo. odmah bi mi se povuklo. to mi je pedijatrica rekla.
|
|
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 17:18:31
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama nama je izbio lagani osip kad su tek pocele vrucine, kao i prosle godine dok je imao svega koji tjedan. ja sam ga kupala navecer u blagoj kamilici i na ta mjesta gdje bi bilo tockica bi stavila malo pudera. ali samo malo. odmah bi mi se povuklo. to mi je pedijatrica rekla. Da,da,puder pomogne.I što manje kremica,od toga se još više znoje.I Nika ima tako,na leđima,jer ne da vezati kosu,pa joj se sve osulo.Morat će na šišanje.A Ines ima ispod vrata.
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 17:20:53
|
|
|
|
mala pcelica
|
i maja to ima po prsima,ramenima i ledjima,od znoja sigurno,al ja to ne mazem.....
|
|
RE: Dobio je osip, da li je od znoja? 14.6.2010 18:03:41
|
|
|
|
uciteljica
|
I mi se pridružujemo osipanoj ekipi. Patronažna koja je bila kod moje šogorice rkla da je od znoja. IZgleda grozno i kako su ženske pisale, preko noći se pouče, a po dnau sačuvaj Bože crvenila...
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!