Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 18.6.2010 10:00:27
|
|
|
|
MiniMama
|
djeca s posebnim potrebama su sva djeca koja imaju bilo kakve posebne potrebe...to mogu biti tjelesne, mentalne, emocionalne i druge potrebe...može ih biti i više na hrpi, ali i ne mora... e vidis, to nisam znala.. tnx! predrasuda manje kod mene. sta cu i ja sam samo covjek ucim dok sam ziva. zalosno je kakava je politika kod nas. mi koji imamo "zdravu djecu", stavljam u navodnike jer moj V npr ne treba nista posebno, ni vjezbice ni posebnu prehranu, pa ga ne mogu upisati u jaslice.. i na mukama sam zbog toga.. a kako je tek vama ostalima?! nije lako ni tetama, a roditeljima je jos gore.. uzas. ali bitno da se u zg potrose dvije milje kuna (ili cak eura, nisam sigurna) za javni wc. a to gdje i skim su nam djeca nije bitno.
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 19.6.2010 22:46:56
|
|
|
|
inna
|
Fi, jesi digla frku u vrtiću, jesi uspjela šta riješiti? A ovo za djecu s posebnim potrebama i kako ih već u vrtiću stavljaju po strani no coment. Čemu onda silni plakati i propaganda kako smo svi isti, a onda te već u vrtiću izdvajaju. Od susjede mala je išla u vrtić u grupu gdje su bili klinci svi izmješani i po dobi i djeca s posebnim potrebama i "zdrava djeca" i ona je bila oduševljena kakva harmonija vlada u toj grupi. Svi svima pomažu i zajedno se igraju.
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 19.6.2010 22:48:49
|
|
|
|
Anoniman
|
kod moje P. u grupi je bila curica s posebnim potrebama i djeca su ju jako voljela.
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 19.6.2010 22:57:35
|
|
|
|
inna
|
ne kaže se badava da djeca gledaju srcem
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!