|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: bol nakon odnosa...
7.5.2010 8:33:54   
semperdrito
bila sam na pregledu... srčeko moje kruškice više ne kuca...

za sve koji će ubuduće otvoriti ovu temu želim samo napomenuti da se ništa ne bi moglo napraviti čak da sam reagirala odmah i isti dan otišla na pregled... nije bio spontani jer je moja kruškica još uvijek tu i tek ću se morati nositi sa fizičkim gubitkom...
ovaj emocionalni pokušavam nekako prebroditi...

također za sve koje bi možda isto imale promijenjenu boju iscjetka, nije svaka situacija alarmantna i slučaj odumiranja ploda se ne događa tako često... kod mene se, eto dogodila prirodna selekcija... barem mi je tako malo lakše žvakati činjenicu da ovaj put nije uspjelo...

ali ako osjećate ikakve promjene koje vam negdje duboko u pleksusu govore da nešto nije u redu, pregledajte se... nitko vam to ne smije i ne može zamjeriti...

i ne, nije bilo zbog odnosa... i ne, nije bilo zato što sam normalno radila... i ne, nije bilo zbog mene...

sad moram obaviti onaj ružan ružan dio...

svima vama, drage dame, veliko veliko hvala na podršci i savjetima... nadam se da ću se uskoro vratiti na forum sa nekim lijepim vijestima...

čuvajte se i sve najbolje vam želim... i vama i vašim kruškicama...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 26
7.5.2010 9:19:00   
njanja
ne mogu ti opisati koliko mi je žao, stvarno iskreno...možda baš zato jer sma to doživjela i osjetila onaj strah....želim ti sve najbolje, da što lakše prebrodiš sve što te čeka i da nam se što prije vratiš kao trudnica...drži se!!!! i kada god ti je teško dođi nam na razgovor na raju.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu semperdrito)
Neposredna veza do poruke: 27
7.5.2010 12:31:28   
lilia
I meni je žao, draga i ako ti je lakše barem znaš da ti nisi uzrok toga, nego neka viša sila. Tako je valjda moralo bit. Drži se i vrati se što prije sa lijepim vijestima. Čekamo te. Pozdrav i sretno.

(Odgovor članu semperdrito)
Neposredna veza do poruke: 28
7.5.2010 12:35:36   
ninolina
ne mogu ti opisati koliko mi je žao, stvarno iskreno...možda baš zato jer sma to doživjela i osjetila onaj strah....želim ti sve najbolje, da što lakše prebrodiš sve što te čeka i da nam se što prije vratiš kao trudnica...drži se!!!! i kada god ti je teško dođi nam na razgovor na raju.....

potpisujem....drži se draga ako ti je teško tu smouser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 29
7.5.2010 13:28:09   
Bebys
isuse boze...tek sada vidim ovo.......zao mije jako...drzi se...o boze...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Da li volite da gledate "filmove za odrasle"?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!