|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 17:30:02   
CallamityJane
Eh ovako, imam pitanje za sve one koji su blijede i transparentne puti poput mene, znaci vi sto ne reklamirate tomatto mrezu preko ljeta se ne javljajte user posted image
Je li iko koristio one tablete za tamnjenje i je li to zaista djeluje? i kako? na kom principu?

Meni je zaista pun kofer da ja vjecito izgledam na plazi kao da sam upravo pobjegla iz pozara i da se cijelo ljeto ljustim uprkos zastitnom faktoru do neba.
I hoce li biti glupo da se ja fino namazem kremom za samotamnjenje i tako se odem suncati? cisto da licim na ljudsko bice?ha? da cujem vasa misljenja i sugestije......

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:31:20 >
Neposredna veza do poruke: 1
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 17:43:11   
CallamityJane
sta, to ste sve u rodu sa perom odzacarom?user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:31:36 >

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 17:49:56   
pako
draga ja ti nisam od neke pomoći,tamnoputa sam i pocrnim začas ko cigan,ne mažem se s nikakvim zaštitnim kremama već sa maslinovim uljem da brže pocrnim. ali čula sam da ima u ljekarnama neka krema koja se nanese prije kreme za sunčanje i onda brže i lakše pocrniš.

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:34:26 >

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 3
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 17:52:35   
pincirotvajler
uh ja sam ko sir i uz višak kg sram me na plaži i zbog toga user posted image
i ne, neznam lijeka tome user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:34:40 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 4
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 18:19:08   
Duve
IZVORNA PORUKA: callanhoe

Eh ovako, imam pitanje za sve one koji su blijede i transparentne puti poput mene, znaci vi sto ne reklamirate tomatto mrezu preko ljeta se ne javljajte user posted image
Je li iko koristio one tablete za tamnjenje i je li to zaista djeluje? i kako? na kom principu?

Meni je zaista pun kofer da ja vjecito izgledam na plazi kao da sam upravo pobjegla iz pozara i da se cijelo ljeto ljustim uprkos zastitnom faktoru do neba.
I hoce li biti glupo da se ja fino namazem kremom za samotamnjenje i tako se odem suncati? cisto da licim na ljudsko bice?ha? da cujem vasa misljenja i sugestije......

Haha luda si...pa znaš da više nije in biti tamnoput user posted image , sad ozbiljno, ja brzo pocrnim, ali jedna frendica je pila tablete-neznam točno kak se zovu i rekla da su dobre...mislim da nemaš šta za izgubiti ako probaš user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:34:07 >

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

Neposredna veza do poruke: 5
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 18:34:22   
Ninaa
Ja sam svijetle puti i inače me uvijek sprži sunce, unazad par godina osim kad sam bila trudna odem 3,4 puta u solarij da mi povuče pigment da ne izgorim. Ne volim solarij i nije zdrav, ali eto to mi je bolje nego da izgledam izgoreno. Za tablete neznam.

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:33:37 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 6
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 18:37:28   
MILLA
evo..baš sam ti ja htjela napisati ovo što je već Ninaa...u solarij češ pripremiti kožu. imam par takih cura i to im je super. ne pocrvene kasnije kad odu na sunce,niti se ljušte

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:33:20 >

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 19:16:10   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

uh ja sam ko sir i uz višak kg sram me na plaži i zbog toga user posted image
i ne, neznam lijeka tome user posted image
user posted image i ja isto

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:33:04 >

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 19:20:16   
natalijax
ja sam pila,i pokazale su se super brže sam potamnila a čak nisam ni izgorila,

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:32:47 >

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 9
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 19:42:14   
natalijax
IZVORNA PORUKA: natalijax

ja sam pila,i pokazale su se super brže sam potamnila a čak nisam ni izgorila,

nebi ti savjetovala da se mažeš kremom za samotamjenje i ideš na sunce,jednom sam vidjela jednu žensku koja je bila flekava,probaj sa onim za blagotamjenje,A te tablete ako piješ u biti kao netreba mazat sa kremama,Posavjetuj se u ljekarni

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:32:30 >

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 19:51:06   
maja
to si možda mene vidjela nato user posted image user posted image user posted image  ja sam se jenom namazala sa tom kremom i nikada više, izgledala sam kao da žuticu imam, dlanovi su mi bili koma, a po cijelom tijelu flekovi user posted image
i moj ti je savjet da odeš par puta u solarij

cally, a ljudi uglavnom nose sunčane naočale, ma oni uopće ne kuže da si ti bijela user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:32:10 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 11
   Tablete za tamnjenje
28.4.2010 20:01:08   
natalijax
IZVORNA PORUKA: maja

to si možda mene vidjela nato user posted image user posted image user posted image  ja sam se jenom namazala sa tom kremom i nikada više, izgledala sam kao da žuticu imam, dlanovi su mi bili koma, a po cijelom tijelu flekovi user posted image
i moj ti je savjet da odeš par puta u solarij

cally, a ljudi uglavnom nose sunčane naočale, ma oni uopće ne kuže da si ti bijela user posted image user posted image user posted image

može bituser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 28.4.2010 21:31:54 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Tablete za tamnjenje
28.4.2010 22:35:44   
leilany
callie a to si ti glumila duha na plazi proslo ljetouser posted image user posted image ja mislila to neko snimanje za film....user posted image user posted image
i ja sam neke kremasto bijele boje....al da,,deff otici na solarij...kupit tablete sa beta karotenom....ja sam si kupila ovu kremu..i meni je odlicna...
http://www.medika.hr/hr/prodajni-program/zastupstva-i-eksluzivne-distribucije/lerbolario/

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 13
28.4.2010 22:39:59   
CallamityJane
ne glumim ja duha lei, nego duh glumi mene user posted image
ma fazon je sto ja uopce ne mogu pocrniti, samo pocrvenim i oljustim se, a ako se suncam na bazenu onda mi boja valjda zbog klora predje sve nijanse duge od ljubiste(doslovno) do zelene i plave user posted image
U solarije ne vrijedi da idem jer na mene se ne prima ta njihova boja, jos sam neke kremice znala trackati sto su mi prodavali u solarijumu koje kao izvuku pigment u prvi plan i totalno slab efekat ali za pola nijanse da sam tamnija, ma ni toliko user posted image
A sto se tice krema za samotamnjenje totalno sam se ispraksala i ja nemam mrlja i budu mi po desetak dana ali je gadno kada se krene ljustiti user posted image
Misliila sam da te tablete eto mi bar malo pomognu, cisto da imam onu laganu preplanulu boju???

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 14
28.4.2010 22:47:59   
leilany
a gle callie ak neide neide...ebo tamnu kozu ak si ti blijede puti.jos bus si nekaj navukla na kozu....nemoj se s tim zajebavat...
nego sebi za gust odi u neki beauty centar i kresni si ovouser posted image
http://www.bc-bozica.com/ponuda/preplanula_put.htm

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 15
28.4.2010 22:52:05   
CallamityJane
a bas cu pogledati gdje ima taj air brush ovde pa da odem na bar jedno strcanje user posted image
probacu jos ovo ljeto sa tim tableticama, valjda pomogne i negdje sam procitala da sok od mrkve isto ima efekta valjda zbog karotena samo ga treba piti u enormnim kolicinama a ja ne pijem nista sem vode pa mi to i ne zvuci primamljivo user posted image
uglavnom ako gdje god na splitskim plazama vidite crvenu guzu nemojte su uplasiti, to nije sunce sislo u sred bijela dana u vodu to je samo calliee gledana odzada dok se kupa user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 16
29.4.2010 8:59:18   
dominik
to spricanje ti je totalno sranje jer ako ti se koza pocne ljustit bit ces flekava, uzmi si tablete betakarotena i da vidis ucinka...moj domi je odrastao na mrkvi i bio je crna bebauser posted image svi su govorili kaj smo ludi i saljemo djete na sunce al on sunca vidio nije skoro...kvarcanje ti ovisi di ides i koliko su istrosene lampe, nikome se ne vidi nakon dva tretmana pa ni meni koja sam porirodno tamnoputa i nikad izgorila nisam...takodjer postoje kreme za intenzivno tamljenje koje su bez zasttnog faktora i sadrze mrkvu ali sa njima pazljivo i izbjegavaj jako sunce

Neposredna veza do poruke: 17
29.4.2010 10:16:06   
Bebys
        Tajne preplanulog tena   Unatoč činjenici da se blijed ten pokušava već godinama vratiti u modu, milijuni žena, ali i muškaraca preferiraju brončano. Jer brončan ten nas, kako reklama kaže, čini «mršavijima, sretnijima i zdravijima». I dok zdravstveni djelatnici upozoravaju na oprez njihov glas konstantno se ignorira, pa tko voli nek izvoli.
Tablete za sunčanje
user posted image
Tablete za tamnjenje kože ne smiju se prodavati na američkom tržištu, no u našim ljekarnama mogu se naći kao pripravci za pomoć pri tamnjenju. O kakvoj se pomoći radi?

Uglavnom je riječ o tabletama koje sadrže karoten ili neki drugi prirodni pigment koji se može naći u biljkama poput mrkve, gljivama ili krilima tropskih ptica. Neke tablete u svom sastavu sadrže i tirozin, no boja koju dobijete na ovakav način ne nudi nikakvu zaštitu prilikom sunčanja.

Ovi sastojci sigurni su za zdravlje uzimaju li se u umjerenim količinama kao dio balansirane prehrane, no tu leži zamka, želite li da utječu na boju vaše kože, male umjerene količine neće pomoći.

Karotin koji je i inače prisutan u stanicama kože i daje joj žuti ton pravi je predator slobodnih radikala pa smanjuje efekt starenja kože. Ipak, uzima li se u velikim količinama, tijekom recimo 2 tjedna, taloži se u koži i daje joj isuviše žuti ton. Obojit će sve dijelove tijela osim očiju, a crvenkastu boju podarit će i izmetu i ostalim tjelesnim izlučevinama.

Neki drugi pigmenti poput canthaxantina mogu načiniti još više štete taložeći se u kristalima oka. Zbog uzimanja pripravaka za tamnjenje koji sadrže spomenuti spoj, u SAD-u je zabilježen i jedan smrtni slučaj, žena je umrla od aplastične anemije.

Što se tiča tirozina koji se uzima oralno, njega će podjednako koristiti sve stanice tijela. Šansa da se posebno iskoristi za stvaranje melanina sasvim je slabašna.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 18
29.4.2010 10:17:24   
Bebys
dobro ti je BETA KAROTEN TABLETE..u ljekarnoj imas...za tamnjenje...koze

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
29.4.2010 10:18:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 20
29.4.2010 20:40:21   
BUMBIKA
Što se tiče tih krema za samotanjenje ja ti nebi preporučila..ja jednom probala i bila sva flekavauser posted image user posted image ,a možda i krema nije valjala..a za tablete možeš,mislim da ti ništa nemože škoditi,ali ja sam ipak za solariji koji put user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21
1.5.2010 8:41:46   
CallamityJane
evo samo da kazem da sam isla kupiti te tablete i da su te beta karoten 88kunica i da ih naravno dojilje ne bi trebale piti user posted image
Tako da cu ja i dalje da licim na ofurenu kokos na plazi user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
1.5.2010 8:48:30   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 23
1.5.2010 8:51:36   
CallamityJane
Ja prestajem dojiti vec mjesecima ali se Kike ne slaze sa tim user posted image
I rece mi apotekarka kao da bi moglo uticati na laktaciju i da mi ne bi preporucila user posted image
A dok dodjem do pedijatra vec cu biti hodajuca pecenka

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24
   [Obrisani korisnik]
1.5.2010 8:54:20   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da ili ne??
pepsy

dali ste koristili ili razmisljate uzeti epiduralnu?

uzela sam (8%)

nisam uzela (30%)

razmisljam o tome (29%)

nikako to nebih (33%)

Broj svih glasova: 105

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!