|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   alergija na mlijeko i dohrana
23.4.2010 14:59:11   
ninolina
Znam da ovdje ima puno beba koje su alergične na mlijeko..evo danas se čujem s prijateljicom i njena malena je alergična na kravlje mlijeko..testirali su je s dva mjeseca i potvrđena je alergija...e sad ja vas molim ako može neka tablica dohrane za takve bebače...mislim kaj da joj prvo daje, na šta paziti... sad ima 6 mjeseci

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: alergija na mlijeko i dohrana
23.4.2010 18:30:20   
marija0
moj karlo nije testiran ali sam vidila po reakcijama da je bio alergičan na sve i svašta a između ostaloga i mlijeko čak i kad sam ga ja pila pa sam ga prestala dojit sa 7 mj... a dohrana: pa davala sam mu kašice i sokove od jabuke i kruške, a mlijeko sam mu uzimala hipoalergeno od hippa i u to mu mješala rižolino, ili keks pettit bez maslaca a može i heljda (ona čokolina imaju u sebi mliko)... to mu je trajalo od 3. do 7ipo miseci i nestalo tako da sad jede sve i pije bebimil.....a to hipoal. mliko je 67kn u dm-a, najjefinije je tu... 

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2
24.4.2010 9:47:02   
plavka
tablica dohrane koju smo mi dobili ide ovako:

dob:              mlijeko                      voće                             žitarice                       povrče                              meso

6 mj.     dojenje ili formula   / jabuka, kruška   /  riža, kukuruz             /mrkva,  tikvica
7 mj.             -/-                   /marelice, breskve/   -/-                            /krumpir, brokula,blitva, cvijetača
8 mj.             -/-                   /banana               /zobene,ražene pahuljice/   špinat, korabica    /    piletina,puretina
9 mj.           -/-                    / šljive              / sve gore navedeno       /  kelj, poriluk/          teletina, kunić
10mj.            -/-          /sve gore navedeno/ pšenica, ječam/   sve gore navedeno/ janjetina, riba bijela, divlja
11mj.                         /lubenica   /              sve gore navedeno/           kupus/       junetina, govedina

uspijela sam natipkat s ribicom u ruci, nadam se da sam joj pomogla!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 3
24.4.2010 11:30:09   
ninolina
hvala ti plavka evo isprintat ću jojuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
24.4.2010 11:31:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 5
24.4.2010 11:41:32   
ninolina
da, da to zna već je luda od straha...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
24.4.2010 15:26:17   
plavka
evo joj još par proizvoda ako ih već ne koristi:

MILUPA ŽITNE KAŠICE proizvedene su iz najkvalitetnijih žitarica BIO organskog uzgoja i dolaze u tri varijante te su u pakiranju od 250g:
·  Milupa rižine pahuljice: namjenjena dojenčadi od navršenog 4.og mjeseca života. Sadrži rižino brašno i obogaćena je vitaminom B1. Bez glutena i bez kristalnog šećera.
·  Milupa kašica 7 žitarica: namjenjena dojenčadi od navršenog 6.og mjeseca života. Sadrži mljevenu pšenicu, zobeno brašno, mljevenu raž, kukuruzno brašno, mljeveni ječam, mljeveni proso, rižino brašno i obogaćena je vitaminom B1. Sadrži gluten, ali je bez dodatka kristalnog šećera.
·  Milupa kašica griz: namjenjena dojenčadi od navršenog 6.og mjeseca života. Sadrži rižino i kukuruzno brašno, te škrob tapioke. Obogaćena je vitaminom B1. Bez glutena i bez kristalnog šećera.

MILUPA u svom programu nudi nešto sasvim NOVOMILUPA FRUTAPURA. Milupa frutapura je dijetetski proizvod koji se sastoji od 100% posebno izabranog voća. Može se upotrijebiti kao međuobrok, voćni dodatak za ukusniju kašicu ili desert. Bez konzervansa, umjetnih boja i aroma, samo sa prirodnim sokom iz voća. Bez glutena, bez mlijeka i laktoze, te bez soje.
VAŽNO: frutapura je spremna odmah za upotrebu. Može se držati na sobnoj temperaturi. Ne čuvajte ostatke. Sadržaj otvorene kutije najbolje je upotrijebiti unutar 12 sati (obavezno nakon otvaranja staviti u hladnjak).
SAVJET: pothlađene su još bolje.
MILUPA FRUTAPURA dolazi u 3 vrste ukusa ovisno o dobi djeteta te je u pakiranju od 400g (4x100g):
· Milupa frutapura – voćni koktel: sadrži 100% voće (jabuka 56%, kruška 18%, breskva 12%, banana 9%, vitamin C). Upotrebljava se od 5 – 36 mjeseca.
· Milupa frutapura – jabuka-banana: sadrži 100% voće (jabuka 76%, banana 20%, vitamin C). Upotrebljava se od 4 – 36 mjeseca.
· Milupa frutapura – jabuka-breskva-jagoda: sadrži 100% voće (jabuka 78%, breskva 9%, jagoda 9%, vitamin C). Upotrebljava se od 8 – 36 mjeseca.

< Poruku je uredio plavka -- 24.4.2010 15:31:02 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Bračni odnosi

Da li bi išli na još jedno dijete iako mislite da vas muž ne voli,odnosno niste zadovoljni sa svojim mužem? One koje bi molim neka objasne zašto?

Da (12%)

Ne (88%)

Broj svih glasova: 124

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!