|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
23.6.2010 17:52:39   
Točkica28
sad mi javili da su klinci (21 g) jucer mog booraza palicom po glavi, ima par savova i okay je... ali odurni si ti klinci fuj fuj fuj
proklete zivotinje

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 426
23.6.2010 18:14:48   
tiny
evo i meni je moj uvazeni suprug OPET uspio pokvariti dan.zovem ja njega maloprije da nesto donese iz trgovine kad krene kuci,a on se zali kako nije cili dan nista jeo,pa jebo te,kupi sebi nesto za pojest,a neeee,zao gospodinu potrosit,a i kako bi kuko kad dođe kuci.jos pita ocemo li ici kod njegovih na selo paliti krijes,sto nikad nismo,i naravno ja kazem da necemo,a on se nađe uvrijeđen.pa ne pada mi na pamet viđat njegove bez prijeke nuzde!pa imam i ja mater i cacu,pa ne idem svaki dan kod njih!mogu mislit kakav ce biti kad dođe kuci.kaze ima tamo dice,a ima 2,i to velikih,a tu kod nas puna ulica dice.jos ce mi njegovi doci sutra na rucak,i to se sami pozvali,ma ima da popizuser posted image .ma jebuser posted image se svi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 427
23.6.2010 18:33:35   
Miau
Ja se zelim potuziti na Vip! U njihovoj poslovnici tip mi je rekao da mogu bez obaveze preci s prepaida na pretplatu - Sve za mene 150 koja mi ukljucuje 5 sati razgovora. 100 sms-ova i 100MB. Presla sam 30.05. i pitam ga ja sta ce biti sa 40kn koje imam na racunu, kaze za toliko ce vam biti umanjen racun kad stigne na naplatu (trajni nalog).
Stigne meni jucer upozorenje da moram platiti 20kn za 5-ti mjesec, u koliko ne platim za par dana naplatiti ce mi jos 25kn opomenu!?! Kao prvo sta oni hoce reci da sam za 1 dan (31.05.) potrosila 60kn??? 40 koje sam imala + jos nekih 20??? Kao drugo ako imam trajni nalog onda to znaci da se automatski naplacuje s mog racuna, nemam ja sta uplacivati! Kao trece, po njihovom, 5 sati razgovora (koji pripadaju 6-tom mj.) sam navodno iskoristila vec u prvih 12 dana ovog mjeseca. A ja ako sam 5 puta nekog nazvala i to na par minuta. Zbog svega tog htjela sam otkazati tu tarifu jer receno mi je da mogu preci bez ikakve obaveze i da zato ne moram potpisati nikakav ugovor, a sad traze da im platim da bi mi je ukinuli! Isla sam na internet na stranicu Moj vip da vidim koga sam ja to zvala, a stranica - gle cuda ne radi! Mogu otvoriti sve opcije osim popisa poziva! Koji su to lopovi!!!user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 428
23.6.2010 19:22:59   
dominik
ja cu poludituser posted image ....po ne znam koji puta u zivotu i ne znam koji po redu vec poznanik si daje pravo zabrijati da mu se upucavam samo zato kaj sam se sprdala sa njime kao i sa svakim muskim poznanikom tj prijateljem...ja cu poludit...pa kaj oni misle da ja nemam zdrav seksualni zivot sa svojim mm-om pa mi se moraju nudit...al ak nis drugo znam da imam na lageru 5 valjda u nizu ak mi zaskripi sa muzemuser posted image

(Odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 429
23.6.2010 19:24:24   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: dominik
ak nis drugo znam da imam na lageru 5 valjda u nizu ak mi zaskripi sa muzemuser posted image

Nije li to nekako vise za hvalionicu user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 430
23.6.2010 19:26:27   
dominik
ne jer me nervira to...pa nije ni mm budala...nek dodje do njega pa sam najuser posted image u smislu kaj se upucavam ljudima okolouser posted image ne znam...pa nisam ni dirala ni pipala ni cice pokazivalauser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 431
23.6.2010 19:27:02   
tikica_69
Ali si lijepa user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 432
23.6.2010 19:29:11   
dominik
nakon tri velike pive pogotovouser posted image ...pa i meni je xx lijep pa nisam zabrijala da mi se upucava...ufff kako se usudjujuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 433
26.6.2010 17:19:46   
nemammaste
Da se i ja jednom potužim...Tužim se na šefa od mm koji je odvratan i sirovi oronuli alkoholičar zbog kojega mm i njegovi kolege rade po 12,13 sati bespotrebno (ima nekih koji bolje prolaze jer loču skupa s njim ili su drolje,tj jedna drolja).Ne mogu vjerovati da se takav pijani idiot drži na tako odgovornom radnom mjestu i u ovom trenutku bi mu mogla svašta izdjeliti! Baš sam ljuta! user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 434
26.6.2010 17:25:40   
nemammaste
A onda se tužim i na samu sebe jer cijeli dan visim ovdje i nisam skoro ništa napravila! user posted image  Sad bi se mogla malo maknuti jer mi je slabo kad vidim kako se sve zeleni od ovog mog balona.Trebala sam diskretniji avatar staviti user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 435
26.6.2010 17:38:11   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: nemammaste

A onda se tužim i na samu sebe jer cijeli dan visim ovdje i nisam skoro ništa napravila! user posted image  Sad bi se mogla malo maknuti jer mi je slabo kad vidim kako se sve zeleni od ovog mog balona.Trebala sam diskretniji avatar staviti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A jesi opičena. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 436
26.6.2010 21:22:34   
Marta j
Dode mi da nabavim top i u njega stavim muza i ispalim ga sto dalje il jos bolje da ga zavezem na raketu i lansiram u svemir.user posted image

Boli ga stomak i on od podne samo lezi i kuka i kuka nebi da umire.
Mene boli svaki dan pa sutim i sve radim a on nije mogao paziti Matu sada kada je zaspao da ja odem na pice s prijom jer njega boli stomak.
Pukla sam i svasta mi rekla sada mi je malo i zao al zar nemozes malo cijeniti to sto sam ja cijeli dan s malim,cistim,kuham,perem.
Treba mi 2 sata samo za mene i da nemislim jesu jeli,jel mate presvucen bili spavao.
I sto je jos gore Mate nije cijeli dan spavao a budan je od 7 uspio je tek sada zaspati.

Dode mi da se user posted image

< Poruku je uredio Marta j -- 26.6.2010 21:23:02 >

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 437
26.6.2010 21:24:45   
tikica_69
marta user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 438
26.6.2010 21:28:28   
leilany
martauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 439
26.6.2010 21:30:41   
lee
draga moja nedaj mi se,sve mi je poznato..lijepo se spremi ako je mate zaspao i odi na piče.i baš te briga za sve..tebi se mate ne budi ,spava cjelu noč.odi i zaboravi na sve.evo zagrljaj za tebe veliki.sve če to proči kad stigne iznenadjenje moje...user posted image opet sam zaboravila kuhaču....

user posted image
o

< Poruku je uredio lee -- 26.6.2010 21:31:54 >

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 440
26.6.2010 21:33:44   
Marta j
Sada nakon ove svade uopce nemam volje ni da se pomaknem.
A ne da se spremam za vani.

Nemogu shvatiti da je toliko sebican kada njega boli onda je to smak svijeta i sve treba da stane.
user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 441
26.6.2010 21:35:31   
Nika 24052006
Ma da,odi ako maleni spava,pa trebaš malo vremena za sebe.A muža pukni nekom toljagom,da ga boli i glava kad ga već boli trbuhuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 442
26.6.2010 21:35:38   
cuba
Ajooj, ma lipo se ti spremi i odi na piće, šta to je uru-dvi, Mate će bit ok a mužić ne umire...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 443
26.6.2010 21:36:00   
tikica_69
cim izadjes, biti ces bolje user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 444
26.6.2010 21:53:41   
Zvonki
Evo, da izbacim svoju tugu. Kupila sam danas bicikl i sada sam tužna. Nemamo love a ja glupača kupila bajk. Ok na rate, ali sada me grize onaj osjećaj kaj misle drugi i nije mi uopće gušt u njemu. Skrivam se od svih da izbjegnem pitanje jel' mi baš trebao? user posted image  

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 445
26.6.2010 21:54:52   
Zvonki
Marta user posted image  Odi fino van. Vidjet ćeš kako će njega brzo prestati boljeti stomak user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 446
26.6.2010 22:00:10   
leilany
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Evo, da izbacim svoju tugu. Kupila sam danas bicikl i sada sam tužna. Nemamo love a ja glupača kupila bajk. Ok na rate, ali sada me grize onaj osjećaj kaj misle drugi i nije mi uopće gušt u njemu. Skrivam se od svih da izbjegnem pitanje jel' mi baš trebao? user posted image  

ma daj zvonki..pa zasluzila si...eeeee koka pa imas bajsikolo...woooow.....
user posted image user posted image sad kad pocnes pedalirat di ce ti bit krajuser posted image user posted image

nego,htjela ja rec:kaj te briga ko bu kaj reko.....vase financije se ticu samo tebe i tm....i nikog vise...user posted image uzivajuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 447
26.6.2010 22:01:30   
Zvonki
Hvala draga user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 448
26.6.2010 22:04:15   
tikica_69
Gledaj to s vedrije strane....vozeci bicikl ces prije skinuti sve te tuste kile sto te more user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 449
26.6.2010 22:05:11   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Gledaj to s vedrije strane....vozeci bicikl ces prije skinuti sve te tuste kile sto te more user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!