|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Uvin H čaj
9.4.2010 22:22:55   
Zvonki
Imam stalno neke povišene leukocite u urinu pa mi je dr rekla neka pijem puno Uvin čaja, brusnice i tako. Pa sad, jeste ga pili i koliko dugo? Hoće me to sada često tjerati na pi-pi? Ako da, poludjet ću user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Uvin H čaj
9.4.2010 22:43:19   
mala pcelica
nisam ga cesto pila pa ti tu nisam od pomoci,ali sigurno da ce te terati na pi-pi user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2
9.4.2010 23:02:13   
mirna
pila sam ga ali mislim da nije puno pomogao... caj od brusnica mi se cini bolja varijanta...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
10.4.2010 8:12:53   
Bebys
o dddddaaaaaaaaaa
zvonki ja sam bolesna na bubrege inace i pila sam ga pola zivota...fuj je jer nesmijes stavljati secer unutra....ali malo ublazuje...da moras na wc...kao i kod svake tekucine koju pijes...sretno

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
10.4.2010 8:15:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 5
10.4.2010 8:52:24   
adryosijek
pila sam ga i uzasno smrdi kad ga pijem moram ga piti bez daha jel je to nesto najgore fujj al opet najzdravije pa se da izdrzat za upale mjehura ili za bubrege za prociscavanja,sve za zdravljauser posted image skoro i go... pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
10.4.2010 9:10:06   
danery
ja često pijem uvin čaj bez obzira na upale ili prehlade..
ne smeta mi,mogu reći da mi je finiji nego brusnica user posted image
uzmem inače u filter vrećicama ili granulama...i pomogne uvijek...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 7
10.4.2010 14:43:51   
cuba
pila san ga dosta puta, pomoga je, ali mi svejedno ima user posted image okus...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 8
10.4.2010 15:01:23   
MaTana
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Pila sam ga dva puta u životu i već drugi dan mi je bilo ok.

Imaš Uvin H čaj u granulama(pakiranje slično kao cedevita)-toplo preporučam,jer onaj klasični se ne može progutati koliko je grozan,a ovaj je skoro pa fin.

Moraš piti točno koliko piše dnevno i mislim ne dulje od 7 dana u komadu,ali nema ni potrebe duže.

Potpisujem cvrchy, ovaj u granulama je puno bolji... Piše i da treba smanjiti unos kiselih napitaka (citrusa) jer oni mogu dodatno zakiseliti mokraću pa je to valjda raj za bakterijice...
Ja ga nikad ne pijem dulje od 5-6 dana pa nastavim sa brusnicom...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
10.4.2010 15:08:10   
Njofra
Ja sam neko vrijeme bila sklona upalama pa sam jedno tjedan pila taj čaj, pa pauza pa opet i nakon nekog vremena prošlo.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
10.4.2010 21:29:49   
L.P.
Definitivno ti preporučujem da si kupiš 100%-tnu brusnicu(imaš npr.od Enciana),puno je bolja od Uvinog čaja,brže djeluje i nemoraš je piti tako puno kao Uvin da bi osjetila poboljšanje.Na 2dl ti ide samo mala žličica brusnice!Super je,probaj!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!